Daha nice sağlıklı,mutlu yaşlara inşallah kuzuna.Size de çok geçmiş olsun canım.Selam hanımlar çok şükür covidi atlattık bugün kızımın gecikmeli doğum gününü kutladık inş seneye kucağımda oğluşumda olurEki Görüntüle 2943098
Ben de öğretmenim .idari izne ne zaman ayrılacaksınız ?kızlar 2 gündür moralim çok bozuk. salı günü kalp damar dr una gidicem. ben venöz yetmezliği var bacaklarımda.varis . bacaklarımda bölge bölge morarma olmaya başladı. derste hep ayaktayım hamilelikle birlikte coştu. daha 4 ay var napıcam benbide pıhtı atma riskim varmış. internette okuldum . damarlarım hep fırladı ayağımda.ayak tabanlarımda da kan oturmuş gibi kırmızılıklar var.. çok üzgünüm sizde de varmı böyle durumlar
Yok canım korkma.Ama ya temizlik ve böyle düzenlemeler sonrası keyfini çıkarmak gibisi var mı?Bizimde banyo ve salon komple yenilenecek malum bebiş geliyor diye. Siz böyle dedikçe benim gözüm korkmaya basladı iyice
Hayvanat bahcesındekı tum hayvanları ıceren kıyafet takımları var bazıları ıkışer ıkışerBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Kuru tutmaya özen gosterin. Beyaz akinti hamilelikte normal zTen . Birde beni mantar yapan gunluk pedlerdi . Onlari biraktim rahatladim. Daha yeni basliyorsa temizlendikten sonra sirkeli suyu pamuga batirip tekrar temizleyin. Ben o kadar kotu olmustum ki en sonunda cogu sirkeli olan su yapip aglaya aglaya silmistim. Tampon gibi yapmistim hatta . Sonra daha olmadi cok sukurBenım cok akıntım var ama enfeksıyondan degıl mantardan buyuk ıhtımal kultur bıle temız cıktı sarı ve beyaz akıntı gelıyo bugunde yıne kasınmaya basladım mantar ılletınden kurtulamıyorm
bütün hayvanları almışım gerçekten eksikleri belirleyip onları da alayım da hayvanat bahçesi kurarız sonra hahahahHayvanat bahcesındekı tum hayvanları ıceren kıyafet takımları var bazıları ıkışer ıkışertam bır sergı ama oglumdada arılı ıneklı takımları vardı onlarla foto cekımı cok tatlı oluyo saglıkla gıysın hepsını ınsallah
Teşekkürler bende bır oncekınde sırkeyle kurtuldum bundada yıne hemen yapıcam ınsallah bazıları nıaolı yagı demıstı aldım ama bır kere yaptım cok korktm cok keskın bır kokusu var hıc denedınız mı bılmıyorm bır daha yapmadımKuru tutmaya özen gosterin. Beyaz akinti hamilelikte normal zTen . Birde beni mantar yapan gunluk pedlerdi . Onlari biraktim rahatladim. Daha yeni basliyorsa temizlendikten sonra sirkeli suyu pamuga batirip tekrar temizleyin. Ben o kadar kotu olmustum ki en sonunda cogu sirkeli olan su yapip aglaya aglaya silmistim. Tampon gibi yapmistim hatta . Sonra daha olmadi cok sukur
Kıyafetler herşey çok güzel birde puzzle görüyorum orad sanki bizde çok seviyoruz esimle yapmayıBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Eşime gösterdim bak dedim biz daha bişey yapmıyoruz maşallahh maşallah diyor şaşırdı fotoğrafı görünceBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Ama o kadarı normal ki. Hamilelikte düzenli beyaz/şeffaf akıntı olur. Ama yine de gözlemle akıntını her zaman mantar çok yaygın hamilelikte veya diğer enfeksiyonları kapma riskleri yüksek.Beyaz bazen açık sarı kaşıntı yanma idrar yapamama böyle sorunda yok sadece akıntıya taktım
ayy bayılırım ya 1000 parça ama üstü değilKıyafetler herşey çok güzel birde puzzle görüyorum orad sanki bizde çok seviyoruz esimle yapmayı
Ayyy neler almışsın şimdideeenBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Canım ben kızımin doğumundan sonra kokulu akintiyla karşılaştım fitil falan kullanmama rağmen tamamen geçmemişti .probiyotik çok iyi geliyor .en güzeli ev yapımı yogurt ve özellikle suyu . Belki şu activia yoğurtlar da işe yarayabilir bol probiyotikli olanları falan vardı sanırımBenım cok akıntım var ama enfeksıyondan degıl mantardan buyuk ıhtımal kultur bıle temız cıktı sarı ve beyaz akıntı gelıyo bugunde yıne kasınmaya basladım mantar ılletınden kurtulamıyorm
Kiz maşallah bu valla çeyiz olmuşBezler ve ıslak mendiller hariç bir çeyiz dizmesi de benden gelsin dhdksks eşim sürekli çıkarmama kızıyo artık o yoklen fırsat bu fırsat
Evet canım kullanir zaten diğer markaları bilmiyorum ama wee baby de 0_6,6_12 falan diye gidiyor sanırım . Kızımda da wee baby kullanmıştım . Her ay emzik değiştirmek gerektiği için önce ucuzdan başlamıştım .iki emzik 9 lira olunca kaptım hemenYaa hepsi çok güzeller.Gule güle kullansın.O bimdeki emzikten bende aldım pembesini.0-6ay doğduğunda kullanabilirmi acaba?
Akıntı bende de var. Ama düşünüyorum hamileliğimin ilk zamanlarından beri var bu akıntı. Hatta sabahları oluyor sonra gün boyu olmuyor.Beyaz bazen açık sarı kaşıntı yanma idrar yapamama böyle sorunda yok sadece akıntıya taktım
Zurafa var mı zürafa ahahsabütün hayvanları almışım gerçekten eksikleri belirleyip onları da alayım da hayvanat bahçesi kurarız sonra hahahah
Eşime gösterdim bak dedim biz daha bişey yapmıyoruz maşallahh maşallah diyor şaşırdı fotoğrafı görünceayy bayıldım ya içim gitti aldıklarına
Bende kullandm fıtıl tam gecmemıs dedıgın gınj Her hafta yogurdumu kendım yapıyorm fermente tursuda yogurttta cok yıyorm ama aktıvıa tarzı tıketeyım probıyotıklı belkı ordakı ph duzenını daha ıyı ayarlar cok saol cnmCanım ben kızımin doğumundan sonra kokulu akintiyla karşılaştım fitil falan kullanmama rağmen tamamen geçmemişti .probiyotik çok iyi geliyor .en güzeli ev yapımı yogurt ve özellikle suyu . Belki şu activia yoğurtlar da işe yarayabilir bol probiyotikli olanları falan vardı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?