2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Doktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmış
Canım yemekten sonra zaten agirim.aksamlari zaten aşırı ağırlık var gibi oluyor.
az fazla kacirsam kalbim kut küt nefes alamıyorum.
gece gündüz wc gidiyorum dışarıya bugün çıkarken 2 kere wc girdim 1 saat geçti kafede wc aradım nolur temiz olsun diye diye..
Birgün kayısı yemediysem wc afedersin çıkamıyorum.
Sonra kötü hissediyorum.
Ben normalde çok yürüyen biriyim 10000 adımı hep geçer yuruyusum
Şimdi tam anlamıyla huzurla yuruyemiyorum eve dönüyorum

Bende arkamda yastıkla oturuyorum ama yok rahat edemedim Bugün özellikle bi yere sığamadım
Dışarda wc işi benide huzursuz ediyo ve genelde temiz tuvalet bulmak zor oluyo Öyle durumlarda tutuyorum mecbur

Bende arkamda yastıkla oturuyorum ama yok rahat edemedim Bugün özellikle bi yere sığamadım

Dışarda wc işi benide huzursuz ediyo ve genelde temiz tuvalet bulmak zor oluyo Öyle durumlarda tutuyorum mecbur
Tutmak da iyi değil. En kotu peçete falan serip hafif oturmadan girmek.

Doktorun hastane neresi merak ettim çünkü çok mantıklı anlatmış
Acıbadem Altunizade Hastanesi canım doktorum da Doç. Dr Oktay Kaymak aynı zamanda perinatolog tüm görüntülemelerimi de o yapıyor. Keşke ilk gebeliğimde de bu doktoru bilseymişim. Dün detaylıyı yaparken baya konuştuk anladım ki benim o zamanlar gebeliğim problemli değil çok iyi sandığım doktorum o kadar da tecrübeli değilmiş.

Merhaba evet canım ben ön sonucu 4 gün sonra aldım temiz çıktı çok şükür şimdi kesin sonucu bekliyoruz 3 haftayı bulur dedi doktorum.
Kusura bakma yeni gördüm b3nim ön sonuç ta sadece sonuç yazışmıştır dio hala bekliyorum nerde ne zaman yaptırdın ben zeynep kamil de yaptırdım hala bekliyorum ama kafayı sıuırdım resmen

Yemekten sonra kendime gelemiyorum ya çok şişiyor midem Bide oturma için rahat bi pozisyon bulamadım siz nasıl oturuyorsunuz?
Yemekten sonra ben de patlayacak gibi oluyorum. belimin arkasına 2 yastık koyuyorum 2 de ayaklarımın altına koyup uzatıyorum bacaklarımı. Ayaklar yüksekteyken daha az rahatsız hissediyorum

Günaydın kızlar, hiç ama hiç uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum bi uyanıyorum acıkmışım, bi uyaniyorum wc bide çok tedirgin uyuyorum sürekli ataktayım korkuyorum ama neden bilmiyorum resmen geceler haram ya

Hareket ediyor mu devamlı? Hareket varsa korkma. Ve sakin ol. Bebek senin her düşünceni hissediyor.

Günaydın kızlar 22 haftalık olmanın şerefine kızım bugün sabahtan beri göbeğimde dalga dalga hareketler çekiyor adeta 2 gün kaldı detaylı ultrasona çok heyecanlıyım hayırlısıyla güzel haberlerle dönerim buraya minnağımın resmini atarım inşallah

Gozun aydın canım çok şükür çok tatlı maşallah

Maşallah gözün aydın canım bir findik burun daha çok tatlı

Tutmak da iyi değil. En kotu peçete falan serip hafif oturmadan girmek.
Bazılarını peçete de kurtarmıyor ki
Yemekten sonra ben de patlayacak gibi oluyorum. belimin arkasına 2 yastık koyuyorum 2 de ayaklarımın altına koyup uzatıyorum bacaklarımı. Ayaklar yüksekteyken daha az rahatsız hissediyorum
Ayaklarıma koymamıştım yastık denicem teşekkürler

Bazılarını peçete de kurtarmıyor ki

Ayaklarıma koymamıştım yastık denicem teşekkürler
Biliyorum da işte, mecbur olmadıkça emin olunmayan yere girmemek lazım. Avmdeyseniz sinemalarinkini kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…