canım biz baya kişi bu seti aldıkk 238e düşmüş kaçırma bence kazıklandıkMelasel kardeşiiim
ayy onu da duydum ya favorilerimde hangisi daha çok inerse o kazansın
21+1 24cm 412 gram çıktı detaylıdaa
499gr, 28cm 23.-24. hafta arasında. Her gittiğimizde değişiyorKızlar bebeğinizin kilosu ve haftasını ve boyunu bilenler söyleyebilir miii
bebislerde bir sorun yok cok şükür 510 gr civari ikisi de cinsiyetleri kiz her defasinda teyit ediliyor. tepisip duruyorlar.
rami hastanesinde nehir bayramı çok beğeniyorum ben. normal doğum yanlısı çok tatlı ve ilgili bir doktor oldugunu duydum birkaç kişidenMerhaba sizin daha yakın doğumunuz diye sormak istedim zeytinburnu bakırköy taraflarında önerebiliceğiniz özel kadın doğum doktoru varmı acaba çok iyi ilgileniyo diyeceğinizteşekkürler şimdiden
Birde avrasya hastanesi ve nisa hastanesine giden varmı
Normal dogum da çok etkiliyormuş fıtığı, düşünüyorsan doktoruna danış canımben bu gece yastık destegi deniycem belime.
Ben 2 aydır kullanıyorum :) aşırı rahatlatıyor. E bebekde kendi ürünleri var en iyisi o piyasadaki şu an.A cidden hic aklima gelmeyen bi konuydu iyi ki soyledin bi dahaki randevuda sorayim doktorumaevet yastiklari denemeli. Cansu dengeyde gormustum disarda da yaninda ortopedik yastik tasiyodu sandalyede otururken de kullanmak icin.
Benim yukarda :)Kızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl
ben baya aşağılarda kıpırtı hissediyodum ya baya hemde meğer kafası ordaymış baş aşağı duruyomuş çocuk eli de hep kafasında hepppKızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl
Ben bunu kullandım ikisi bir arada olanı. Hediye gelmişti.Kizlar arkadaş bir dahaki ay Almanya'dan gelecek, buharlı pişirici aldiricam da, Philips in 4 in 1 var bir de 2 in 1 var. Hangisini aldirsam? 20 Euro var aralarinda.
Aynen canım inan göbek deliğimin baya aşağısına hareketleri neden acaba böylelerben baya aşağılarda kıpırtı hissediyodum ya baya hemde meğer kafası ordaymış baş aşağı duruyomuş çocuk eli de hep kafasında hepppdoktor ittiriyodur eliyle koluyla değişir dedi
Canımı yakıyor bide biraz hareket edince wcye koşuyorumBenim yukarda :)
Valla bazen göbek deliğimin orda bazen aşağıda bazen ortalarda değişiyor sıpanın yeriKızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl
Benim bu sabah ne yaptıysa baya sert vurdu bu şimdiden böyleyse son aylarda yandım diyorumCanımı yakıyor bide biraz hareket edince wcye koşuyorum
O şişme bende de çok oluyor hemen bi soda içiyorum rahatlatıyor yoksa nefes bile alamıyorumValla bazen göbek deliğimin orda bazen aşağıda bazen ortalarda değişiyor sıpanın yeri
Benim bu sabah ne yaptıysa baya sert vurdu bu şimdiden böyleyse son aylarda yandım diyorum
Yemekten sonra kendime gelemiyorum ya çok şişiyor midemBide oturma için rahat bi pozisyon bulamadım siz nasıl oturuyorsunuz?
Ben bunu kullandım ikisi bir arada olanı. Hediye gelmişti.
Benim Philips aventin ayrı süt isiticim vardi onda isitiyordum buzlukta olanları.
4 bir arada olanın buzluktan çıkardıktan sonra hemen bekletmeden isitabilme fonksiyonu var.
Ama uzmanlar genelde buzlukta gece çıkarıp buz dolabında çözülmesini öneriyorlar. Ama ısıtma işini yine bunda yapmak güzel oluyor.
Maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa 4 bir arada alın.
O özelliği iyiymiş. Kıymayı falan da isitirim hemenBen bunu kullandım ikisi bir arada olanı. Hediye gelmişti.
Benim Philips aventin ayrı süt isiticim vardi onda isitiyordum buzlukta olanları.
4 bir arada olanın buzluktan çıkardıktan sonra hemen bekletmeden isitabilme fonksiyonu var.
Ama uzmanlar genelde buzlukta gece çıkarıp buz dolabında çözülmesini öneriyorlar. Ama ısıtma işini yine bunda yapmak güzel oluyor.
Maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa 4 bir arada alın.
Olmadim zahradamadem alışveriş yok tabloya boşluklarına takayım dedimm
canım kızlar covid aşısı oldunuz mu olmadınız mı bilgisi alabilir miyiiiim
@Gunes97 @denisada @Mecilas @Oyoy @Ezoezom @espixie @Dilek1934 @MAYSSEE @Oolalaaa @zeynepciginiz @Glsahomer @eDDa2626 @flugood @Ozolii @xiexie @Smgrsn @Storm_Angel46 @Eezoo21 @sselena @eyevoz @Aponjj @Blackbluee1 @Bayatsaat @kocyigit_4334 @Birhamisss S sadehayat84 @Mavikus_GurbetKusuEsra @pembe dusler @senmeleksin @Merve_onur _ hira @SEEH22 @Ranasena27 @citosss3 @Littlegirl35 @ceylanibrahim @Baharalinda @Anka6 @Shryldz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?