2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar arkadaş bir dahaki ay Almanya'dan gelecek, buharlı pişirici aldiricam da, Philips in 4 in 1 var bir de 2 in 1 var. Hangisini aldirsam? 20 Euro var aralarinda.

Merhaba sizin daha yakın doğumunuz diye sormak istedim zeytinburnu bakırköy taraflarında önerebiliceğiniz özel kadın doğum doktoru varmı acaba çok iyi ilgileniyo diyeceğiniz teşekkürler şimdiden

Birde avrasya hastanesi ve nisa hastanesine giden varmı

rami hastanesinde nehir bayramı çok beğeniyorum ben. normal doğum yanlısı çok tatlı ve ilgili bir doktor oldugunu duydum birkaç kişiden

Normal dogum da çok etkiliyormuş fıtığı, düşünüyorsan doktoruna danış canım ben bu gece yastık destegi deniycem belime.

A cidden hic aklima gelmeyen bi konuydu iyi ki soyledin bi dahaki randevuda sorayim doktoruma evet yastiklari denemeli. Cansu dengeyde gormustum disarda da yaninda ortopedik yastik tasiyodu sandalyede otururken de kullanmak icin.

A cidden hic aklima gelmeyen bi konuydu iyi ki soyledin bi dahaki randevuda sorayim doktoruma evet yastiklari denemeli. Cansu dengeyde gormustum disarda da yaninda ortopedik yastik tasiyodu sandalyede otururken de kullanmak icin.
Ben 2 aydır kullanıyorum :) aşırı rahatlatıyor. E bebekde kendi ürünleri var en iyisi o piyasadaki şu an.

Kızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl

Kızlar benim bebek çok aşağıda sizlerin nasıl afedersiniz aşağıda hissediyorum hareket edincesizlerin nasıl
ben baya aşağılarda kıpırtı hissediyodum ya baya hemde meğer kafası ordaymış baş aşağı duruyomuş çocuk eli de hep kafasında heppp doktor ittiriyodur eliyle koluyla değişir dedi

Kizlar arkadaş bir dahaki ay Almanya'dan gelecek, buharlı pişirici aldiricam da, Philips in 4 in 1 var bir de 2 in 1 var. Hangisini aldirsam? 20 Euro var aralarinda.
Ben bunu kullandım ikisi bir arada olanı. Hediye gelmişti.
Benim Philips aventin ayrı süt isiticim vardi onda isitiyordum buzlukta olanları.
4 bir arada olanın buzluktan çıkardıktan sonra hemen bekletmeden isitabilme fonksiyonu var.
Ama uzmanlar genelde buzlukta gece çıkarıp buz dolabında çözülmesini öneriyorlar. Ama ısıtma işini yine bunda yapmak güzel oluyor.
Maddi açıdan sıkıntı olmayacaksa 4 bir arada alın.

Eklentiler

• Screenshot_20211106-223716_Chrome.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20211106-223855_Chrome.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
ben baya aşağılarda kıpırtı hissediyodum ya baya hemde meğer kafası ordaymış baş aşağı duruyomuş çocuk eli de hep kafasında heppp doktor ittiriyodur eliyle koluyla değişir dedi
Aynen canım inan göbek deliğimin baya aşağısına hareketleri neden acaba böyleler

Valla bazen göbek deliğimin orda bazen aşağıda bazen ortalarda değişiyor sıpanın yeri
Canımı yakıyor bide biraz hareket edince wcye koşuyorum
Benim bu sabah ne yaptıysa baya sert vurdu bu şimdiden böyleyse son aylarda yandım diyorum

Yemekten sonra kendime gelemiyorum ya çok şişiyor midem Bide oturma için rahat bi pozisyon bulamadım siz nasıl oturuyorsunuz?

O şişme bende de çok oluyor hemen bi soda içiyorum rahatlatıyor yoksa nefes bile alamıyorum Genelde koltukta arkama yastık koyuyorum kaykılarak oturuyorum eğer pcdeysem koltuğa basur yastığı aldım kuyruk sokumum boşlukta kalcak şekilde oturuyorum zorlamıyor beni (basurum yok bu arada)

O özelliği iyiymiş. Kıymayı falan da isitirim hemen
Arada 20 Euro oynuyor. Burda 2k ordan alırsam black friday de daha da ucuzlar 900e falan gelir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…