Ben ikiz olduğunu unuttum seninkilerin :) bize gerek yok da sana lazım. Allah yardımcın olsunAhaha ben zaten öyle hissediyorum şimdidenneyse bebeler büyüyünce bir plastik cerrahta alirim soluğu.canim benim ikiz olunca ikisine de yetmem lazım tekke zaman kaybedemem var inek olayim sorun degil
Ay sevindim vallahi. Aynen öyle benim doktorumda dedi yatma işini. Doğuma kadar sol sağ farketmez artık çalışma yayınlandı diye. Ben ne tarafta rahatsam öyle yatıyorum ki genelde sağa doğru yatarım ben. Sagdayken daha hareketli bizim kızKızlar biz de detaylıyı güzel atlattık çok şükürherşey güzel ve yolunda insan nasıl rahatlıyor 470 gr olmuş minnakım. Ara ara akıntım oluyor şeffaf, beyaz veya açık sarı. İlk hamileliğimde doktorum sürekli fitil verirdi enfeksiyon enfeksiyon diye. Olur mu hiç öyle şey dedi gayet normal, yanma, kaşıntı, koku olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Eşinizin karnına da şimdi ağırlık koysak idrar yolundan akıntı gelir dedi. Yarın tetanozun ilk dozunu olacağım. Şeker yüklemesi için 2. Gebelik olduğundan 1 ay sonra karar veririz yapıp yapmayacağımıza dedi. Sağa sola yatma işini sordum daha çok erken istediğin gibi yat 28. Haftadan sonra önemli dedi. Bizden haberler böyle.
Ben görümceme sordum 3 çocuk büyüttü böyle set alma boşa para verirsin, evdesin emzireceksen biberona pek gerek kalmıyor kalsa da genelde bebekler en ucuzu tutuyor dedi sağlık ocağında ebe güveniyorum söylediği şeylereKizlar konusuldu mi bilmiyorum baya birikmiş sayfalar, bu şekilde mi alinmali bu marka bu model iyi mi ? Yoksa tek tek mi almalı? Alanlar var mi? Yoksa baska ne alabilirim, yardımcı olur musunuz
Evet canım genelde unutuluyor malum herkez tekiz oluncaBen ikiz olduğunu unuttum seninkilerin :) bize gerek yok da sana lazım. Allah yardımcın olsun
Ben de sağ tarafıma yatınca daha rahat hissediyorum gönül rahatlığıyla yatarım artıkAy sevindim vallahi. Aynen öyle benim doktorumda dedi yatma işini. Doğuma kadar sol sağ farketmez artık çalışma yayınlandı diye. Ben ne tarafta rahatsam öyle yatıyorum ki genelde sağa doğru yatarım ben. Sagdayken daha hareketli bizim kız
Eşler daha hissedemiyor maalesef. Baskı yapar normal. Bizimki bildiğin aduket çekiyor içerdeKızlar ben bir kaç gündür hafif hafif hissetmeye başladım pıt pıt yapıyor arada 2 gün önce sağ kasığım çok ağrımıştı görümcem ayaklarıyla vurmuştur baskı yapmıştır ondan olmuştur dedi başta bir garipsedim nasıl ya diye ama demin pasta yedim böyle rahmime baskı yaptığını hissettim bir kaç dakika sürdü elimle dokunup hafif bastırdığımda toplanmış gibi hissettimEşime ellettim eşim dokununca ne baskı kaldı ne toparlanması var mı bu şekilde hisseden
Ben de sağ tarafıma yatınca daha rahat hissediyorum gönül rahatlığıyla yatarım artıkhangi pozisyon rahatsa o zaman daha çok hareket ediyorlar
Ayy bir an önce o günlere ışınlansamEşler daha hissedemiyor maalesef. Baskı yapar normal. Bizimki bildiğin aduket çekiyor içerde
İçine ışınlandı galibaAyy bir an önce o günlere ışınlansamGeçen hafta daha ben hissetmiyorken kv karnımı elliyo diyo bu hareket ediyo Ya anne ben hissetmiyorum sen nasıl hissediyorsun dedim
Benimki elini koyunca baya hissediyor ya hatta bugün tekmeliyo dedim açtım karnımı ikimizde gördük tekmeyi dışardan baya içerde kaos varEşler daha hissedemiyor maalesef. Baskı yapar normal. Bizimki bildiğin aduket çekiyor içerde
Yok kız bağırsağım bile hareket etmiyordu güldüm karnım oynadı onu mu zannetti naptıİçine ışınlandı galibasen hissetmezken o nasıl hissettiyse
Bağırsak hareketlerini bebek sanmistir.
Ay yok bizimki hissedemiyor dahaBenimki elini koyunca baya hissediyor ya hatta bugün tekmeliyo dedim açtım karnımı ikimizde gördük tekmeyi dışardan baya içerde kaos var
Canım benimde bir ara reflü olmuştu doktora söyledim gaviscon şurup yazdı. Sadece 1 kere içtim Bi daha reflü filan kalmadıHani 2.trimester balayiydi? Bulantılar bitti şimdi de reflü ile bogusuyoruz
Yok kız bağırsağım bile hareket etmiyordu güldüm karnım oynadı onu mu zannetti naptı
Var sürüp aldım bana mısın demiyorCanım benimde bir ara reflü olmuştu doktora söyledim gaviscon şurup yazdı. Sadece 1 kere içtim Bi daha reflü filan kalmadıistersen doktoruna sor sende
canım biz baya kişi bu seti aldıkk 238e düşmüş kaçırma bence kazıklandıkKizlar konusuldu mi bilmiyorum baya birikmiş sayfalar, bu şekilde mi alinmali bu marka bu model iyi mi ? Yoksa tek tek mi almalı? Alanlar var mi? Yoksa baska ne alabilirim, yardımcı olur musunuz
ayy onu da duydum ya favorilerimde hangisi daha çok inerse o kazansınBı ara mahalledeki a 101 de günlerce bekledi aman ne işime yarayacak diyip almamıştım kiwininkini keşke alsaymisim bı köşede dursaydi şimdide geldiği falan yok.evet kiralayadabiliniyor ama ne bileyim alsam da iyi olur gibi arastiriyom bakalım mammajo da iyiymiş sanırsam bende onun indirimini kovalayim ekledim bakalım fovoriye bı indirim olacakmi 8 kasimda
21+1 24cm 412 gram çıktı detaylıdaaKızlar bebeğinizin kilosu ve haftasını ve boyunu bilenler söyleyebilir miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?