- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Ay inşallah bende o hoplayan ziplayanlardan olurumKişiden kişiye göre değişir sezaryenin toparlanma süreci. Kardeşim sezaryen oldu 3ay kendine gelemedi meselaKimisi de ertesi gün dikişlerine rağmen hoplayıp zıplıyor
Kişiden kişiye göre değişir sezaryenin toparlanma süreci. Kardeşim sezaryen oldu 3ay kendine gelemedi meselaKimisi de ertesi gün dikişlerine rağmen hoplayıp zıplıyor
Maşallah canım benimHoplayip zıplayanlardan biri de Bnm kardesim
Ay anneme kalsa sezaryen çok kotu. Bilmem ne. Yok yani vücut elvermiyorsa napalim. Bir de geçen tutmuş sezaryende için temizleniyor, normal doğumda temizleniyor diyor. Yahu dedim plesantayi içerde falan mı biraktiklarini sanıyorsun acaba?Hic doğum yapmadım ama hep normal doğum gözümü korkutmustur benimoh en iyisi benimki kes al tabi sonrası ne olur bilmem
Kızlar bu hafta ev taşıdığım icin cooook yoruldum. Aşırı bel ağrısı yaşıyordum ama bugun biraz önce cok farklı bir kasilma ve bel ağrısı yaşadım bicak saplanir gibi kesildim kaldım. Aglama krizine gireceke kadar ama suan geçti . bebeğim suan hareketli o zamana kadar hic hareket hissetmedim bugun hep ayakta hareketliydim ondan heralde kanamam falan yok bebekte hareketli yorgunlugun verdiği bel ağrım var yinede simdi gitmeli miyim kontrol amaçlı endislenmeli miyim sizce
Kızlar bu hafta ev taşıdığım icin cooook yoruldum. Aşırı bel ağrısı yaşıyordum ama bugun biraz önce cok farklı bir kasilma ve bel ağrısı yaşadım bicak saplanir gibi kesildim kaldım. Aglama krizine gireceke kadar ama suan geçti . bebeğim suan hareketli o zamana kadar hic hareket hissetmedim bugun hep ayakta hareketliydim ondan heralde kanamam falan yok bebekte hareketli yorgunlugun verdiği bel ağrım var yinede simdi gitmeli miyim kontrol amaçlı endislenmeli miyim sizce
Ben doğumu hiç düşünmüyorum..Allah büyüktür.Ben şunu anladım ki ikisi de bunyenle alakalı . Ben normal doğum yaptım dikisimde azdı . Epidural de aldım . Doğumdan yürüyerek çıktım . Kardeşim genel anestezi sezeryan oldu . Anesteziyi atana kadar gözünü bile açmadan aciyor açıyor dedi . Anesteziyi atınca ne zaman kalkiCam ayağa ya deyip duruyordu . Ayağa bı kalktı . Maşallah ne ağrı ne sızı ne de gaz sancısı oldu . Onu görünce sezeryan korkum gitti Bnm de resmen. Sadece sezeryan falan olursam bunda genel anestezi almayı düşünmüyorum . Çünkü bı anda uyandığı için ağrıyı da bı anda hissetti . Anestezi atana kadar çok da kendinde değildi . Spinalde yavaş yavaş uyuşukluk geçtiği için ağrıyı tolere etmek daha kolay oluyormuş .
Ben dün biraz valorant oynadım o ara baya hareketliydiBen seslenince anında tekmeliyo sessiz kalırsa uyandırıyorum
Ay şaka yapıyosun sabahtan akşama kadar pcde oyun oynuyorum hep tekmeliyoBen dün biraz valorant oynadım o ara baya hareketliydiYarın gene deniyim bakim valorant oynarken hareket edicek mi gene
Valla bizimki kesin gamer olacak anası babası oyun delisiAy şaka yapıyosun sabahtan akşama kadar pcde oyun oynuyorum hep tekmeliyobizim bebeler gamer olcak kesin. Evde herşeyi hazır nintendosundan tutda psn e kadar bize player 2 geliyo desene
Çok doğru katılıyorum. Çok olumsuz etkilendiğim hikayeler oldu artık bakmıyorum hiç birineHamilelik sürecinde ne kimsenin doğum hikayesini dinleyin ne de fikrini sorun. Herkesin öyküsü kendine özel zor ya da kolay ama çevremiz bizim motivasyonumuzu kırmaya maşallah pek hevesli.
Normalde benim normal doğumdan deli gibi çekinmem lazım çünkü ablamların normal doğum hikayeleri çok iyi değil ama ben ona rağmen normal düşünüyorumbiraz kafayı rahat tutmak da gerekiyor. Ben bir ebeyle çalışacağım bu süreçte. Bir yerden sonra endişelenirsem danışacağım biri olması beni rahat hissettiriyor.
Valla bizimki kesin gamer olacak anası babası oyun delisi
Valla bizimki kesin gamer olacak anası babası oyun delisi
Hahahah bizimki de aynı kesin. Bizde de PS var bende devamlı oynuyorum. Sinirlenince vuruyorAy şaka yapıyosun sabahtan akşama kadar pcde oyun oynuyorum hep tekmeliyobizim bebeler gamer olcak kesin. Evde herşeyi hazır nintendosundan tutda psn e kadar bize player 2 geliyo desene
Bizim bebeler şanslı ya ilerde esporcu yada yayıncı yaparız para kazanırlar meslekleri hazırHahahah bizimki de aynı kesin. Bizde de PS var bende devamlı oynuyorum. Sinirlenince vuruyor
Ben sling denicem orda durursa o halde oynarımaynı biz yeminle. Çocuk doğduktan sonra pc başından kalkabilirsek ilgileniriz artık
Çok güldüm yaa
Şimdiden alışıyolar oyunaHahahah bizimki de aynı kesin. Bizde de PS var bende devamlı oynuyorum. Sinirlenince vuruyor
Yok ben tenisçi yapicamBizim bebeler şanslı ya ilerde esporcu yada yayıncı yaparız para kazanırlar meslekleri hazır
Ben aklına ne gelirse oynuyorum herşey var ben deBen sling denicem orda durursa o halde oynarım
Çok güldüm yaa
Şimdiden alışıyolar oyuna
Hangi oyunları oynuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?