Çok şükür canım bebiş gayet iyi. Ben de enfeksiyon geçmiyo ne yapsamda boş o biraz uğraştırıyo
Canım sorup yazabilir misin ona göre ben de alayım artık daha hiç başlamadım şefteyi10 gün içinde geliyormuş ama kargo ucretini sormadim sorayim. Bir arkadasim hep siparis veriyor
Ayy saol kuzum cidden baya inmiş. Her indirimde prima daha da cok iniyo ben aldikcaGünaydınnn, carrefour online da bebek bezlerinde indirim var, mağazada da olabilir haberiniz olsun
aa telefondan göremedim alttaki yazıyı :) doğrudurrr, evet sanki e-bebekten daha da ucuza inmiş şu an :) ben toplamda 2 paket 1 numara, 2 paket 2 numara almıştım daha alsak mı kiAyy saol kuzum cidden baya inmiş. Her indirimde prima daha da cok iniyo ben aldikcamagazalarda gecerli degil diye yaziyor ama altta. Prima uygulamasındaki 25₺ indirim geciyorsa ben alcam bitane daha
Ben fps çok seviyorum ya genelde o tür oyunlar oynuyorum bide hikaye tabanlı oyunlar favorimBen aklına ne gelirse oynuyorum herşey var ben defps pek sevmiyorum ama valo oynamadım cunku cs den nefret geldi daha chill takılıyorum bu ara sinir bebişi de etkiliyo
Kena yı gördüm hiç oynamadım ya cod u benimde kocam oynuyordu genelde pc ye sarınca xbox ps süs gibi kaldı kenardaKenayı ben de oynuyorum çok tatlı oyun bayıldımhikayeli oyunları seviyorum ben de. Cod u benim kocam oynuyo deli gibi çok iyi oynuyo diye hile sanıp banladılar adamı
Cyberpunk güzel oyundu ilk çıktığında oynadık hemenValla.tek sevdiğim fps cod. Geçen sene cyberpunk ile ghost of tsushimayi aldik. Baya severek oynadım 2sini de.
Ballı ıhlamur iyi geliyor genelde hamilelikte de yasak değil ama aktardan ıhlamur al hazır paketlerde içince başka şeyler de olabiliyorKızlar günaydınhamileliğimin başından beri geniz akıntısı gece öksürüğü sorunum var ne uykum kaldı ne bişey 1 ay geçti rahat ettim derken yine başladı doktor ilaç kullanamayız diyor var mı öksürüğe doğal çözümünüz
Biz de 1 ay önce taşındık benim de inanılmaz belim ağrımıştı ve kramplarım artmıştı doktoruma yazdım hemen magnezyum verdi o epey iyi geldi. Kalsiyum da çok iyi geliyor. Hafta sonu kullanmayı unuttum uzun bi aradan sonra bu sabah yine krampla uyandım.Kızlar bu hafta ev taşıdığım icin cooook yoruldum. Aşırı bel ağrısı yaşıyordum ama bugun biraz önce cok farklı bir kasilma ve bel ağrısı yaşadım bicak saplanir gibi kesildim kaldım. Aglama krizine gireceke kadar ama suan geçti . bebeğim suan hareketli o zamana kadar hic hareket hissetmedim bugun hep ayakta hareketliydim ondan heralde kanamam falan yok bebekte hareketli yorgunlugun verdiği bel ağrım var yinede simdi gitmeli miyim kontrol amaçlı endislenmeli miyim sizce
Steamden ekliyeym o zaman seniBen fps çok seviyorum ya genelde o tür oyunlar oynuyorum bide hikaye tabanlı oyunlar favorim
Kena yı gördüm hiç oynamadım ya cod u benimde kocam oynuyordu genelde pc ye sarınca xbox ps süs gibi kaldı kenarda
Cyberpunk güzel oyundu ilk çıktığında oynadık hemen
Ballı ıhlamur iyi geliyor genelde hamilelikte de yasak değil ama aktardan ıhlamur al hazır paketlerde içince başka şeyler de olabiliyor
Olur oynarızSteamden ekliyeym o zaman senioyun oynarız beraber
Ayy ben 1 numara alcaktim ama bolgenizde tok diyo alamadim kaldi yaaa telefondan göremedim alttaki yazıyı :) doğrudurrr, evet sanki e-bebekten daha da ucuza inmiş şu an :) ben toplamda 2 paket 1 numara, 2 paket 2 numara almıştım daha alsak mı kidaha büyük numaralara geçmek istemiyorum şimdiden dün akşam hunharca alışveriş yaptım zaten yine
Minnosum bende link acilmiyo ozelden atabilir misin rica etsem kopyalayamadim burdanhttps://ty.gl/8siyirj9vu kızlar bu ateş ölçeri aldım ben, görümcem sağlık ocağında senelerdir bunu kullanıyormuş memnun doğru ölçüyor hem kulaktan hem alından hem de nesne ölçme özelliği var fiyat olarakta çok uygun haberiniz olsun.
Ay hemen bakayım sağol kuzu gecelik çok lazım oluyo bu araKızlar LCW de iç giyim ve pijamalarda 2. Ürün 1 TL kampanyası başlamış. Lohusa geceliği falan da var yakın olanlar ortak alabilir aslında :)
12 ye kadarmiss o kuzu alacaksaniz alin 15 dk icindeKızlar LCW de iç giyim ve pijamalarda 2. Ürün 1 TL kampanyası başlamış. Lohusa geceliği falan da var yakın olanlar ortak alabilir aslında :)
Hangi sitede o indirim12 ye kadarmiss o kuzu alacaksaniz alin 15 dk icinde
Yenidoğan çok minnak olabilir bir bak istersen yorumlarınaAyy ben 1 numara alcaktim ama bolgenizde tok diyo alamadim kaldi yabende 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara var. Eger indirimden alirsam 1 paket yenidogan daha alicam.
Minnosum bende link acilmiyo ozelden atabilir misin rica etsem kopyalayamadim burdan
Geçmiş olsuunCok teşekkürker canjm.Herşeyi denemeye hazırım ya.Kiyamiyorum aşırı öksürüyor.Ates dün vardı ama sabaha düştü çok şükür.
Ay yerim minnoşuBenim bebe dünden beri bir tekmeler bir tekmeler. Bıraksam küçük hanım karnımı delip dışarı çıkacak o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?