Daha şimdiden bu kadar aktiflerse düşünemiyorum son aylarımızıAy yerim minnoşubenimki de öyle venom gibi içerden çıkcak
Bize biraz eziyet olcak gibi ama olsunDaha şimdiden bu kadar aktiflerse düşünemiyorum son aylarımızı
Yenidogan dedim 1 numara iste prematurenin 1 buyugu kiz ondan almadin mi sendeYenidoğan çok minnak olabilir bir bak istersen yorumlarına
Heh tamam ondan aldımYenidogan dedim 1 numara iste prematurenin 1 buyugu kiz ondan almadin mi sende
Ben kullanıyorumKızlar, Demir hapı kullanan var mı Aramızda?
Alıyor muyuzzzKızlarr Mustela nemlendirici 82TL sınırlı stok
Mustela Hydra Bebe Organik Avokado İçeren Nemlendirici Bebek Çocuk Vücut Losyonu 300 ml - Fiyatı, Yorumları
Mustela Hydra Bebe Organik Avokado İçeren Nemlendirici Bebek Çocuk Vücut Losyonu 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben aldımAlıyor muyuzzz
Ya ben de cumartesiden beri kullanıyorum. hap şeklinde. günde 1 tane. Yemekten 1 saat önce aç karnına. Hiç mide bulantım yok Sadece Bu sabah kalktığımda genzimi temizlerken sapsarı safra kustum ve sanki ishal olucam gibi, afedersin Rengi filan koyu. Yan etkilerinde diyor zaten dışkıda renk değişikliği yapabilir diye ama korktum. Sende yan etki yaptı mı?Ben kullanıyorum
ben bir tane avent 0-6 ay ikili aldım, birde bibs ikili aldım. Bibs olan kauçuk çok çabuk deforme oluyormuş, sürekli değiştirmek gerekiyormuş onu. Ben belki aventi istemezse diye alternatif olarak onu almıştım. Başka da almadım henüz bir de ucuz emzikler vardı sağdan soldan gelen paketli :) damağa zarar verme kısmı emziği bıraktırma çok gecikirse diye biliyorum, hatta dişlere de zarar veriyor o zaman.Kızlar size emzik sorusu sorucamdamağa zarar veriyor diye damaksız emzik kullanıyorum dedi bir arkadaşım. Siz nasıl aldınız, damaklı mı, damaksız mı bir de silikon ve kauçuk emzik var. Kauçuk da büyüme yaptıgı için zararlı olabiliyomuş. Bir tane emzik alıcam aklımda sorular Z zahrada senin gibi hızlıca herseyi almak lazım. Bakınca çok alternatif çıkıyor
Kızlarr Mustela nemlendirici 82TL sınırlı stok
Mustela Hydra Bebe Organik Avokado İçeren Nemlendirici Bebek Çocuk Vücut Losyonu 300 ml - Fiyatı, Yorumları
Mustela Hydra Bebe Organik Avokado İçeren Nemlendirici Bebek Çocuk Vücut Losyonu 300 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
aldım gittiben aldımhatta dün akşam 130dan almıştım onu iptal edicem
Kızlar size emzik sorusu sorucamdamağa zarar veriyor diye damaksız emzik kullanıyorum dedi bir arkadaşım. Siz nasıl aldınız, damaklı mı, damaksız mı bir de silikon ve kauçuk emzik var. Kauçuk da büyüme yaptıgı için zararlı olabiliyomuş. Bir tane emzik alıcam aklımda sorular Z zahrada senin gibi hızlıca herseyi almak lazım. Bakınca çok alternatif çıkıyor
Benimde eczacı yakın arkadasım var. Hep bunu söylüyor, asla ve asla diyor. Vitamin vs herseyi eczaneden alıyorum bu nedenle. Bir de bebek için alacagın ürünü aylarca kullanacaksın. Zaten o fiyatını çıkarır. Riske atmamalı dediğin gibiBebeğin şampuan ve bakım ürünlerini internetten almamaya karar verdim. Çok fazla sahte ürün okuyorum. Bebişlerin cildi bizim gibi tolere etmiyor ne yazık kibiraz fazla veririm ama gidip eczaneden ya da ebebek tarzı yerlerden alırım. İçime sinmedi valla sizin de aklınızda bulunsun
Ben damaklidan tarafım . Çok nadir bazı bebekler damakliyi tutmayınca kiraz uçluyu tutuyolar. Emzik konusu da da daha önce fikrimi soylemistim . Ucuzdan pahalıya doğru denemenizi tavsiye ederim . Çünkü çocuk alışınca hep aynı emziği istiyor . Geçen hafta bime gelmişti şaka gbi fiyatı vardı 2 li emzik 9 liraydı wee baby onu kaptım hmn . Kızımda da iki sene wee baby kullandık .bu emzikleri en g c 1.5 ayda bı değiştirmek gerekiyor . Hele dış cikardiginda ben yaşamadım ama çoğu bebek dişleriyle yırtıyor emziği . Pahalı bı emzik alıp bı kaç gün sonra ve eğim dişleriyle o emziği parcalasa kahrolurdum herhaldeKızlar size emzik sorusu sorucamdamağa zarar veriyor diye damaksız emzik kullanıyorum dedi bir arkadaşım. Siz nasıl aldınız, damaklı mı, damaksız mı bir de silikon ve kauçuk emzik var. Kauçuk da büyüme yaptıgı için zararlı olabiliyomuş. Bir tane emzik alıcam aklımda sorular Z zahrada senin gibi hızlıca herseyi almak lazım. Bakınca çok alternatif çıkıyor
yorumları inceledim canım, orjinal ürün yorumları daha fazla satıcının en kötü gelince bakarım tekrar ürünü detaylı incelerimBu satıcı sahte yorumu alanlardandı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?