2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar size emzik sorusu sorucam damağa zarar veriyor diye damaksız emzik kullanıyorum dedi bir arkadaşım. Siz nasıl aldınız, damaklı mı, damaksız mı bir de silikon ve kauçuk emzik var. Kauçuk da büyüme yaptıgı için zararlı olabiliyomuş. Bir tane emzik alıcam aklımda sorular Z zahrada senin gibi hızlıca herseyi almak lazım. Bakınca çok alternatif çıkıyor

Ben kullanıyorum
Ya ben de cumartesiden beri kullanıyorum. hap şeklinde. günde 1 tane. Yemekten 1 saat önce aç karnına. Hiç mide bulantım yok Sadece Bu sabah kalktığımda genzimi temizlerken sapsarı safra kustum ve sanki ishal olucam gibi, afedersin Rengi filan koyu. Yan etkilerinde diyor zaten dışkıda renk değişikliği yapabilir diye ama korktum. Sende yan etki yaptı mı?

ben bir tane avent 0-6 ay ikili aldım, birde bibs ikili aldım. Bibs olan kauçuk çok çabuk deforme oluyormuş, sürekli değiştirmek gerekiyormuş onu. Ben belki aventi istemezse diye alternatif olarak onu almıştım. Başka da almadım henüz bir de ucuz emzikler vardı sağdan soldan gelen paketli :) damağa zarar verme kısmı emziği bıraktırma çok gecikirse diye biliyorum, hatta dişlere de zarar veriyor o zaman.

Canım ben avent 2 li aldım. Genelde onu tutarsa tutuyor, tutmazsa emziği tutmuyor zaten yenidoğanken verilmemesi gerektiğini okumuştum ben de ama o zaman da hiç tutmuyor ebeme danışacağım emzik konusunu şimdilik aldığım yeter diyorum

Bebeğin şampuan ve bakım ürünlerini internetten almamaya karar verdim. Çok fazla sahte ürün okuyorum. Bebişlerin cildi bizim gibi tolere etmiyor ne yazık kibiraz fazla veririm ama gidip eczaneden ya da ebebek tarzı yerlerden alırım. İçime sinmedi valla sizin de aklınızda bulunsun

Benimde eczacı yakın arkadasım var. Hep bunu söylüyor, asla ve asla diyor. Vitamin vs herseyi eczaneden alıyorum bu nedenle. Bir de bebek için alacagın ürünü aylarca kullanacaksın. Zaten o fiyatını çıkarır. Riske atmamalı dediğin gibi

Ben damaklidan tarafım . Çok nadir bazı bebekler damakliyi tutmayınca kiraz uçluyu tutuyolar. Emzik konusu da da daha önce fikrimi soylemistim . Ucuzdan pahalıya doğru denemenizi tavsiye ederim . Çünkü çocuk alışınca hep aynı emziği istiyor . Geçen hafta bime gelmişti şaka gbi fiyatı vardı 2 li emzik 9 liraydı wee baby onu kaptım hmn . Kızımda da iki sene wee baby kullandık .bu emzikleri en g c 1.5 ayda bı değiştirmek gerekiyor . Hele dış cikardiginda ben yaşamadım ama çoğu bebek dişleriyle yırtıyor emziği . Pahalı bı emzik alıp bı kaç gün sonra ve eğim dişleriyle o emziği parcalasa kahrolurdum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…