fiyat farkı çok fazla kuzu, en azından gelen ürünü incelemek daha mantıklı geliyor bana iade seçeneğimiz var sonuçta, videolarda ürünün orjinalliğini gösteren belirteçler var. eczeneye vereceğimiz farkla başka bir parça alırız. yinede tabii tercih seninBebeğin şampuan ve bakım ürünlerini internetten almamaya karar verdim. Çok fazla sahte ürün okuyorum. Bebişlerin cildi bizim gibi tolere etmiyor ne yazık kibiraz fazla veririm ama gidip eczaneden ya da ebebek tarzı yerlerden alırım. İçime sinmedi valla sizin de aklınızda bulunsun
Benimde eczacı yakın arkadasım var. Hep bunu söylüyor, asla ve asla diyor. Vitamin vs herseyi eczaneden alıyorum bu nedenle. Bir de bebek için alacagın ürünü aylarca kullanacaksın. Zaten o fiyatını çıkarır. Riske atmamalı dediğin gibi
Canım bibs için kauçuk büyüme yaptıgından 4 haftada bir değiştirin diyorlar, bir de sterilizatöre atmayın diyorlar, kullanım linkini ekliyorum. Ben de sevmiştim onları ama meşakatliymiş. Ben de senin gibi alayım.ben bir tane avent 0-6 ay ikili aldım, birde bibs ikili aldım. Bibs olan kauçuk çok çabuk deforme oluyormuş, sürekli değiştirmek gerekiyormuş onu. Ben belki aventi istemezse diye alternatif olarak onu almıştım. Başka da almadım henüz bir de ucuz emzikler vardı sağdan soldan gelen paketli :) damağa zarar verme kısmı emziği bıraktırma çok gecikirse diye biliyorum, hatta dişlere de zarar veriyor o zaman.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. emzik, biberon, mama, bez. Bunlar deneme yanılma yoluyla alınmalı bence.Ben damaklidan tarafım . Çok nadir bazı bebekler damakliyi tutmayınca kiraz uçluyu tutuyolar. Emzik konusu da da daha önce fikrimi soylemistim . Ucuzdan pahalıya doğru denemenizi tavsiye ederim . Çünkü çocuk alışınca hep aynı emziği istiyor . Geçen hafta bime gelmişti şaka gbi fiyatı vardı 2 li emzik 9 liraydı wee baby onu kaptım hmn . Kızımda da iki sene wee baby kullandık .bu emzikleri en g c 1.5 ayda bı değiştirmek gerekiyor . Hele dış cikardiginda ben yaşamadım ama çoğu bebek dişleriyle yırtıyor emziği . Pahalı bı emzik alıp bı kaç gün sonra ve eğim dişleriyle o emziği parcalasa kahrolurdum herhalde
Ben de lens solisyonu aldım trendyoldan, ay nedense içime bir kurt düştü, psikolojik mi artık, o solisyonu kullanırken gözüm bulandı falanBu ürünlerin sahte olup olmadığını tam olarak nasıl anlayacağız peki bilen var mı? Ben lierac ın çatlak kremini alacaktım trendyoldaki yorumlarda ürün üzerinde skt yazmıyor diye çok fazla şikayet vardı, sahte bu ürün diye. Gittim eczaneden aldım 50-60 tl fark vardı arada. eve geldim ki skt yok jelatinli kutulu aldım eczaneden alırken skt yakın değildir di mi dedim yok yeni geldi dediler ama anlayamadım
Evet ben de eczaneden alıyorum genelde. 1-2 kere trendyoldan aldığım oldu ama ne biliyim insanın içi rahat etmiyor ama eczaneden aldığım ürün de böyle olunca daha da kuşkulandımBen de lens solisyonu aldım trendyoldan, ay nedense içime bir kurt düştü, psikolojik mi artık, o solisyonu kullanırken gözüm bulandı falanatmadım çöpe, bitirdim ama içim içimi yedi. Dedim bir daha böyle stres yapacagıma, kampanyalı ürün kovalıyım eczabe, optik bir yerden alayım. Kampanyalı aynı fiyata buldum sonra. Belki gereksiz stres oluyoruz ama saglıkta ve gıdada risk almak güç.
Kendi sitesindeydi LCW ninHangi sitede o indirimmağazadaysa geçmiş olsun 15dk da mümkünatı yok
Evet evet renk değişikliği yapıyor siyah gibi. İlk birkaç gün yan etkisi oldu şimdi alıştımYa ben de cumartesiden beri kullanıyorum. hap şeklinde. günde 1 tane. Yemekten 1 saat önce aç karnına. Hiç mide bulantım yok Sadece Bu sabah kalktığımda genzimi temizlerken sapsarı safra kustum ve sanki ishal olucam gibi, afedersin Rengi filan koyu. Yan etkilerinde diyor zaten dışkıda renk değişikliği yapabilir diye ama korktum. Sende yan etki yaptı mı?
Ben 17. Haftadan beri kullanıyorum. Kabızlık hiç yaşamadım şükür. Sabahları aç karnına alıyorum. Dışkıda renk değişimi yapıyor evet.Kızlar, Demir hapı kullanan var mı Aramızda?
mesela lieracta skt yok, arkasında ikon var açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketilmeli diyor canımBu ürünlerin sahte olup olmadığını tam olarak nasıl anlayacağız peki bilen var mı? Ben lierac ın çatlak kremini alacaktım trendyoldaki yorumlarda ürün üzerinde skt yazmıyor diye çok fazla şikayet vardı, sahte bu ürün diye. Gittim eczaneden aldım 50-60 tl fark vardı arada. eve geldim ki skt yok jelatinli kutulu aldım eczaneden alırken skt yakın değildir di mi dedim yok yeni geldi dediler ama anlayamadım
evet canım işte ayda bir değiştirin diyorlar ben deneme için aldım, ilk aventi deneyeceğim. malzemesi farklı olan bir seçenek olsun istedim elimdeCanım bibs için kauçuk büyüme yaptıgından 4 haftada bir değiştirin diyorlar, bir de sterilizatöre atmayın diyorlar, kullanım linkini ekliyorum. Ben de sevmiştim onları ama meşakatliymiş. Ben de senin gibi alayım.
Bibs Emzikler ile İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey
Bu kampanyaları nereden öğreniyosunuz yaKendi sitesindeydi LCW nin
Demir hapının o özelliği var. Korkma siyahlastiriyor :)Ya ben de cumartesiden beri kullanıyorum. hap şeklinde. günde 1 tane. Yemekten 1 saat önce aç karnına. Hiç mide bulantım yok Sadece Bu sabah kalktığımda genzimi temizlerken sapsarı safra kustum ve sanki ishal olucam gibi, afedersin Rengi filan koyu. Yan etkilerinde diyor zaten dışkıda renk değişikliği yapabilir diye ama korktum. Sende yan etki yaptı mı?
Geç kaldık deseneKendi sitesindeydi LCW nin
Başka bi arkadaş söylemişti geçen sefer ben kaçırmıştımBu kampanyaları nereden öğreniyosunuz yagecen senin söylediğinden faydalandım, bambaska20 diye, iyi oluyor yakalayınca. kendimize de bakalım biraz, hep bebek
Linkin açılmıyor canımKızlar şu pijama takımını aldım yorumları çok iyiydi. Bu tarz kol hiç sevmem rahat olmuyor ama son 1 ürünü görünce heyecanlandım aldım gitti
Denerim beğenmezsem iade ederim ne yapayım.
Arnetta Hello Baby İnci Pembe Kadın Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arnetta Hello Baby İnci Pembe Kadın Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?