2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bayadır şu aklımda. Ama indirim gelecegine zam geliyor resmen. Dün 445’ti, bugun 500 Bu tarz daha sade gecelik sabahlık vs görürseniz buraya da atın olur mu fikir olsun. Gözüme cok pahalı gelmeye başladı artık bu

Eklentiler

• 8B8466B6-A089-4E97-B45E-40F1ABF470D7.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 94
Normal siteden açılıyor güle güle kullan

Bu benim de favorimde canım, ama inmiyorr, inmiyorrr

Kızlar hastanede şu kaşık biberonlar lazım diyorlar. Bebek emmezse diye, almalı mı?

Eklentiler

• Screenshot_20211108-151302.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 91

Kızlar hastanede şu kaşık biberonlar lazım diyorlar. Bebek emmezse diye, almalı mı?
Bi emzirme uzmanını takip ediyorum da bunun kullanımının o kadar da kolay olmadığını söylemişti. Tutmayı bilmek lazımmış. Eczanelerde de vardır heralde olası bi durumda hemen alınır diye düşünüyorum nedense böyle şeyleri almak evrene mesaj vermek gibi geliyor bana korkuyorum onun için uzak duruyorumfavorilerime attım aklımda olsun diye ama almadım

Bende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelince Eki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Kadifeyi deneyince begenirsen yazar mısın canım, fotoda şık duruyor
hastanede yok mudur ki bundan ? acil durum için
Takip ettiğim tüm ebeler alın diyorhastanede yok diye düşündüm. Böyle herseyi de alırsak full önlem oluyor ama bugün yine bir ebe mutlaka alın yazınca size bir sorayım dedim. Nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok

gelsin yazarım tabii, vardır muhtemelen hastanede ya :) en kötü eczaneden alırız umarım ihtiyacımız olmaz. mesela pompa vs. oluyormuş ya hastanede.. ki benim bildiğim bebek dostu prensipli hastaneler emzirme mak. biberon yada mama kullanımına izin vermiyorlar. Hatta denk gelmiştim, hemşire eliyle göğsü vs sıkıyor süt gelsin diye yada destek amaçlı yardımcı oluyor bu malz. çok çok zor durumlarda kullanıyorlar diye biliyorum

Ben simdiden almayı düşünmüyorum, zaten hastanede organize ediyorlarmış o beslenme işini eğer gerekirse. Bir de hemen eczaneden alınır sanki eğer gerekirse diye düşündüm

Bu kampanyaları nereden öğreniyosunuz ya gecen senin söylediğinden faydalandım, bambaska20 diye, iyi oluyor yakalayınca. kendimize de bakalım biraz, hep bebek
Canım LCW bin uygulamasini indir . Her akşam altiyla sekiz arasında çark çevirme hakkın var . İndirim falan veriyor . Geçen bana 20 lira indirim geldi ama ben kullanmadım alicak Hüseyin olmadigi için . Hepsi burada da sekizle on arasinda efsana fırsat mi ne var ona tikliyosun anahtar falan topluyosun o da indirim ya da kargo bedava falan veriyor bana üç aksamdir kargo bedava geliyor ama onu da kullanmıyorum 24 saat veriyor kullanman için

e bebek kupon tanımlamıştı sabahın köründe de almıştım ya siparişimi iptal etmişler meğerrr ama kupon hakkımı geri yüklememişler çokzel değil mi arıyorum aktif görünüyor diyo kullanmaya çalışıyorum kullanılan kupon diyor benim çocuğum çok kısmetsiz ya ne alsak bi sorun oluyor

Ben de dogum sonrasi lohusa aldiklarimi paylasayim. Belki fikir olur. Dagi ve Trendyoldan aldim.

Eklentiler

• 1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 94
  • 2.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 84
  • 3.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 88
  • 4.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 8.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 95
  • 9.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 120
Canım benim kuzenin bebek kaka yediği için 2 hafta yogun bakımda yattı. Butik bir hastaneydi süt pompası yeteri kadar yoktu mesela, herkes birbirini bekliyordu.gece saat 2 de nöbetçi eczane bulup aldık. Çocuga süt gecikmesin diye, seyyar oluyor bazı hastanelerde sırayla gezdiriyorlar hastalara. Hastaneye sormak lazım. Bir şekilde hallettik tabii nöbetci eczane bularak, herseyin bir çözümü var. Biz garantici davranıyoruz, yoksa açıkta kalmazsın, her yer eczane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…