Normal siteden açılıyorKızlar şu pijama takımını aldım yorumları çok iyiydi. Bu tarz kol hiç sevmem rahat olmuyor ama son 1 ürünü görünce heyecanlandım aldım gitti
Denerim beğenmezsem iade ederim ne yapayım.
Arnetta Hello Baby İnci Pembe Kadın Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arnetta Hello Baby İnci Pembe Kadın Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu benim de favorimde canım, ama inmiyorr, inmiyorrrKızlar bayadır şu aklımda. Ama indirim gelecegine zam geliyor resmen. Dün 445’ti, bugun 500Bu tarz daha sade gecelik sabahlık vs görürseniz buraya da atın olur mu fikir olsun. Gözüme cok pahalı gelmeye başladı artık bu
ben aldım nolur nolmaz diyeBu benim de favorimde canım, ama inmiyorr, inmiyorrr
Kızlar hastanede şu kaşık biberonlar lazım diyorlar. Bebek emmezse diye, almalı mı?
10 gün olmuuş gittin miiiiGünaydın canım 10gün var daha1 ayda veriyor randevuları şimdilik
hastanede yok mudur ki bundan ? acil durum içinBu benim de favorimde canım, ama inmiyorr, inmiyorrr
Kızlar hastanede şu kaşık biberonlar lazım diyorlar. Bebek emmezse diye, almalı mı?
Bi emzirme uzmanını takip ediyorum da bunun kullanımının o kadar da kolay olmadığını söylemişti. Tutmayı bilmek lazımmış. Eczanelerde de vardır heralde olası bi durumda hemen alınır diye düşünüyorumBu benim de favorimde canım, ama inmiyorr, inmiyorrr
Kadifeyi deneyince begenirsen yazar mısın canım, fotoda şık duruyorBende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelinceEki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Takip ettiğim tüm ebeler alın diyorhastanede yok mudur ki bundan ? acil durum için
gelsin yazarım tabii, vardır muhtemelen hastanede ya :) en kötü eczaneden alırız umarım ihtiyacımız olmaz. mesela pompa vs. oluyormuş ya hastanede.. ki benim bildiğim bebek dostu prensipli hastaneler emzirme mak. biberon yada mama kullanımına izin vermiyorlar. Hatta denk gelmiştim, hemşire eliyle göğsü vs sıkıyor süt gelsin diye yada destek amaçlı yardımcı oluyor bu malz. çok çok zor durumlarda kullanıyorlar diye biliyorumKadifeyi deneyince begenirsen yazar mısın canım, fotoda şık duruyor
Takip ettiğim tüm ebeler alın diyorhastanede yok diye düşündüm. Böyle herseyi de alırsak full önlem oluyor ama bugün yine bir ebe mutlaka alın yazınca size bir sorayım dedim. Nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok
Ben simdiden almayı düşünmüyorum, zaten hastanede organize ediyorlarmış o beslenme işini eğer gerekirse. Bir de hemen eczaneden alınır sanki eğer gerekirse diye düşündümBu benim de favorimde canım, ama inmiyorr, inmiyorrr
Canım LCW bin uygulamasini indir . Her akşam altiyla sekiz arasında çark çevirme hakkın var . İndirim falan veriyor . Geçen bana 20 lira indirim geldi ama ben kullanmadım alicak Hüseyin olmadigi için . Hepsi burada da sekizle on arasinda efsana fırsat mi ne var ona tikliyosun anahtar falan topluyosun o da indirim ya da kargo bedava falan veriyor bana üç aksamdir kargo bedava geliyor ama onu da kullanmıyorumBu kampanyaları nereden öğreniyosunuz yagecen senin söylediğinden faydalandım, bambaska20 diye, iyi oluyor yakalayınca. kendimize de bakalım biraz, hep bebek
Evet evet renk değişikliği yapıyor siyah gibi. İlk birkaç gün yan etkisi oldu şimdi alıştım
Ben 17. Haftadan beri kullanıyorum. Kabızlık hiç yaşamadım şükür. Sabahları aç karnına alıyorum. Dışkıda renk değişimi yapıyor evet.
Ay teşekkür ederim, sağ olunDemir hapının o özelliği var. Korkma siyahlastiriyor :)
Ayy bu sondaki kadife takima bayildim yaaaBende bunları aldım bakalım nasıl gelecekler, inşallah kalıcı olurlar gelinceEki Görüntüle 2948043 Eki Görüntüle 2948045 Eki Görüntüle 2948042
Canım benim kuzenin bebek kaka yediği için 2 hafta yogun bakımda yattı. Butik bir hastaneydi süt pompası yeteri kadar yoktu mesela, herkes birbirini bekliyordu.gece saat 2 de nöbetçi eczane bulup aldık. Çocuga süt gecikmesin diye, seyyar oluyor bazı hastanelerde sırayla gezdiriyorlar hastalara. Hastaneye sormak lazım. Bir şekilde hallettik tabii nöbetci eczane bularak, herseyin bir çözümü var. Biz garantici davranıyoruz, yoksa açıkta kalmazsın, her yer eczanegelsin yazarım tabii, vardır muhtemelen hastanede ya :) en kötü eczaneden alırız umarım ihtiyacımız olmaz. mesela pompa vs. oluyormuş ya hastanede.. ki benim bildiğim bebek dostu prensipli hastaneler emzirme mak. biberon yada mama kullanımına izin vermiyorlar. Hatta denk gelmiştim, hemşire eliyle göğsü vs sıkıyor süt gelsin diye yada destek amaçlı yardımcı oluyor bu malz. çok çok zor durumlarda kullanıyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?