Ay kızlar benim de başıma ne geldi anlatayım. Pazar günü öğlen 1’de yalap şalap bir temizlik yapayım genitale dedim. Pazartesi doktora kontrole gidicem hadi ayıp olmasın bakarsa diye düşündüm. Hafif de kanadı tıraş bıçağıyla. sonra duşa girdim filan, her şey normal. o kanama durdu zaten azıcık kanamıştı, peçeteyle geçmişti. Neyse öğlen 4 gibi bi sancılarım tuttu, kocama dedim doğuruyorum ben güldük filan. geçti tabii bi süre sonra sancılar. Akşam 9 gibi benden kan geldi. Hatta buraya da yazdım foto koydum filan. Bekleyelim dedik biraz bakalım devamı gelecek mi diye. Yok gelmedi Ama içimiz de rahat etmedi gittik devlete. Bağladılar beni nst’ye. Ebeler geliyor gidiyor nst bi değişik ötüyor, ebeler birbirine bakıyor. En son biri bana dedi sen bu sancıları hissetmiyor musun? Yok dedim hafif bir baskı hissediyorum Sadece. Aaa nasıl olur bu kadar sancıyı nasıl hissetmezsin filan diyor, ay işte çok güzel aslında böyle hissetmemen filan diyorlar, dedim bana doğum başlamış demeyin düşer bayılırım burda. Evet bunlar doğum sancıların demez mi ebe, ben şok! Nöbetçi doktor geldi, ultrasonla baktı Rahim ağzında biraz açılma var çatı muayenesi yapalım bakalım açıklık ne kadar dedi. işte korkma, 34’ü geçmişsin, ciğerleri gelişmiş, doğsa da Yaşar filan diyor doktor. bırakalım açılsın normal doğsun gibilerinden konuşuyor. dedim ben kendi doktoruma gidicem. Tedavi reddi iimzaladım çıktım. Kalsaydım doğurtacaklardı beni orada Zorla.
sonra gittik özele, tekrar nstye bağladılar. orada öyle çok büyük sancım çıkmadı. doktorumu aradılar, çatı muayenesi yaptılar. rahim ağzım sertmiş ama tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Doktorum da eve gitsin nasıl olsa sabah bana kontrole gelecek demiş. ay o akşam eve geldik ama sabahlar olmadı bana. 8.30’ta hastanedeydik daha. 2 kez nstye girdim, minik sancılar çıktı nst’de. sonra doktor ultrasonla baktı filan. Doğum başlamamış sakin ol, bazen öyle yalancı sancılar olur bu zamanlarda dedi. 21 marta doğum günü verdi eve geldik.
resmen pzar gecesi kabusum oldu