ben böyleyim :) geceleri aralıksız 12 saat uyuyorum, gündüzde öğlen 2 saat falanKızlar bugün kahvaltidan sonra 2 saat uyumusum. Kalktım duşa girdim, yine uyumak üzereyimsizde böyle misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben böyleyim :) geceleri aralıksız 12 saat uyuyorum, gündüzde öğlen 2 saat falanKızlar bugün kahvaltidan sonra 2 saat uyumusum. Kalktım duşa girdim, yine uyumak üzereyimsizde böyle misiniz?
Evet, bakalım inşallah evden çalışabilirsem bende olmam tabide. ofise gelmek gerekirse olmak daha mantıklı bir seçenek olacak gibiGözün aydın. Prilam dr mi verdi
Aslında haklı doktor. Ben de okullar açılmazsa olmam sanırım
Olabilir belki 1 aya öğrenmeye başlarızBenim önden gidiyor o zaman erkek mi acaba![]()
O yasakmis canım öyle birşey konusulmamis gibi devam ediyoruzBiri wp grubu kuralım demişti ne dersiniz![]()
Gözün aydın canım darısı başımızaKızlaaar günaydın. Bugün gittim doktora. 6+1 im. Kesede yavrucağı da gördüm. Kalp sesini de duydum çok şükür![]()
Gidebilirsiniz bende bugün gittim keseyi gördüm haftaya bugünde kalp atışı nasip
Zamwn öylekı bıseyın fiyatı hemen zamlanıyor sonuçta artık uygulamalar var en kotu satılır ywnıBende ilk onu alayım dedim aslında o korku hep var dediğin gibi ama artık veren de alan da Allah. Bilerek yaşıyoruz ama işte insan dayanamıyorda![]()
Aaa dünyadan haberim yok hergünde takip ediyorumO yasakmis canım öyle birşey konusulmamis gibi devam ediyoruz![]()
Aynen canım bende öyle düşündüm bize nasip olmazsa da bebeği olan bir yakınıma hediyede edebilirim. Rabbim kullanmamızı nasip etsinZamwn öylekı bıseyın fiyatı hemen zamlanıyor sonuçta artık uygulamalar var en kotu satılır ywnı
Gece çok uyuyorum ben gündüz de hep uyku hali ve yorgunluk varKızlar bugün kahvaltidan sonra 2 saat uyumusum. Kalktım duşa girdim, yine uyumak üzereyimsizde böyle misiniz?
Hemen kontrol ediyorum nerdeydi diyeAltı haftalık görüntüde vajinal ise bebek solda ise kız,sağda ise erkek. Normal ultrason görüntüsünde bebek sağda ise kız solda ise erkek![]()
Benimki tam ortada En üstteAltı haftalık görüntüde vajinal ise bebek solda ise kız,sağda ise erkek. Normal ultrason görüntüsünde bebek sağda ise kız solda ise erkek![]()
Bu teoriye göre kız olucak o zaman BenimBen de öyle duydum geriden gelirse kız önden gelirse erkekmiş sözde![]()
Ben şuanki süreci daha riskli bulduğum için 12. Hafta sonunda aşımı olmayı düşünüyorumbenimkide dün yaktı beynimi, 12. haftadan sonra diyor zaten de, ben hiç olmamıştım aşı. ama evden çalışmayı ayarlayabilirsen hiç olmamanı öneririm kişisel fikrim dedi. Sonuçta ileriye dönük belirsizlikler var ve hamilelik her zaman yaşanan bir süreç değil dedi
Yok zofer diye bir ilaç yazdıGözün aydın. Prilam dr mi verdi
Aslında haklı doktor. Ben de okullar açılmazsa olmam sanırım
Ohh şimdi kocaman olmuşturVajinal bu 13 temmuzda gitmiştim en sonn şu beyaz yerde yolk kesesi 3mm bebekte yavaş yavaş buradan görüncek dedi ve reklamlar![]()
Amin canımGözün aydın canım darısı başımıza
7 haftalıkta belli olur mu bende 6 haftalık yok ??Altı haftalık görüntüde vajinal ise bebek solda ise kız,sağda ise erkek. Normal ultrason görüntüsünde bebek sağda ise kız solda ise erkek![]()
Zofer b grubu. Prilam a grubu yani daha yan etkisiz.Yok zofer diye bir ilaç yazdı
Yaa özelden görüntüsünü atsam söyler misinizzz ?Altı haftalık görüntüde vajinal ise bebek solda ise kız,sağda ise erkek. Normal ultrason görüntüsünde bebek sağda ise kız solda ise erkek![]()