- 5 Kasım 2015
- 1.022
- 1.622
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baxsero aşı ateş yapti 37.5 carpol verdiğim halde. Carpolden 4 saat sonra da fitil koydum soğuğa yakın duş aldırdım yine de aynı. Bu şurupla fitil dönüşümlü 4 saatte bir mi veriliyordu? Yükselmesinden korkuyorum çok huzursuz
37.5 ateş değil. 8 saat bekle.Baxsero aşı ateş yapti 37.5 carpol verdiğim halde. Carpolden 4 saat sonra da fitil koydum soğuğa yakın duş aldırdım yine de aynı. Bu şurupla fitil dönüşümlü 4 saatte bir mi veriliyordu? Yükselmesinden korkuyorum çok huzursuz
Ilk 3 ayda ateş riskli sonrasi icin biraz daha rahat olabiliriz demisti doktorumuz. Bu dönemde 37.5 dan sonra beklemeden getirin dedi şuan tam 3 aylik iste sınırda. Bu aşıda ateşin çok hızlı yükseldiğini okudum bizde de çıkınca yarım fitil verdim gece acil gerekirse sizlere ne dedi doktor acil durum icin diye önlem amacli sordum37.5 ateş değil. 8 saat bekle.
Bebeklerimiz cok küçük. 4 saate bir doktorunuz danismadan vermeyiniz
Biz korana oldugumuzda atesimiz 38.5 çıkmıştı.Ilk 3 ayda ateş riskli sonrasi icin biraz daha rahat olabiliriz demisti doktorumuz. Bu dönemde 37.5 dan sonra beklemeden getirin dedi şuan tam 3 aylik iste sınırda. Bu aşıda ateşin çok hızlı yükseldiğini okudum bizde de çıkınca yarım fitil verdim gece acil gerekirse sizlere ne dedi doktor acil durum icin diye önlem amacli sordum
sabah 7.30 daki çiş miktarı ne kadardı? yani baya dolduracak kadar mıydı?Ya kızlar dün sizinle yazışınca rahatlamıştım ama benim oğlan akşam 23.30’dan bu sabah 7.30’a kadar hiç çiş yapmamış. Yani 3 aylık çocuk 8 saat neden çiş yapmaz ki?
12’de uyudu. 4.20’de kalktı. 15-20 dk kadar emdi. sonra sabah 7.20’de kalktı. Her iki uykusunda da derin uyudu hiç mıkırdanmadan. hatta gece 4’te emdiğinde gözleri kapalıydı, açmadı bile. Sabah 7.30 gibi bezini açtığım an çiş yaptı.
gündüz çişlerinde hiç sorun yok. şaldır şuldür işiyor Çok şükür Ama 8 saat çok uzun. Biz bile yetişkin halde gece tuvalete kalkıyoruz geldiğinde. Emip yatan çocuk için 8 saat çok uzun.
3. Ayına girerken bebekler kaslarını daha ıyı yonetmeye baslıyor canım derin uykuda aynı buyuk kişi gibi düşün çiş yapmıyor benımde haftasonuna 3 ay olacak aynı yanı aizinki kadar gece uykusu yok bebeğiimin ama gece derin uykusndaki 4 5 saatte çiş yapmıyorYa kızlar dün sizinle yazışınca rahatlamıştım ama benim oğlan akşam 23.30’dan bu sabah 7.30’a kadar hiç çiş yapmamış. Yani 3 aylık çocuk 8 saat neden çiş yapmaz ki?
12’de uyudu. 4.20’de kalktı. 15-20 dk kadar emdi. sonra sabah 7.20’de kalktı. Her iki uykusunda da derin uyudu hiç mıkırdanmadan. hatta gece 4’te emdiğinde gözleri kapalıydı, açmadı bile. Sabah 7.30 gibi bezini açtığım an çiş yaptı.
gündüz çişlerinde hiç sorun yok. şaldır şuldür işiyor Çok şükür Ama 8 saat çok uzun. Biz bile yetişkin halde gece tuvalete kalkıyoruz geldiğinde. Emip yatan çocuk için 8 saat çok uzun.
Bizim 3 aydir var malesef. Itirazsiz emen bebek sükür sebebi bilin kızlar.Meme reddimiz 1 ay oldu hâlâ bir düzelme yok,çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Sizce de çok uzamadi mi bu red? Çok yoruldum
Yani çok işedi. Tabii ben bezi açıp hemen yakaladım etrafa işemeden, o yüzden bezin her tarafına çiş geldi. Çiş göstergesi Mavi çizgi üstten doldu, boşluk oldu bi kısmına çiş gelmemiş, alt tarafı yine mavi çizgi olmuştu. Düzensiz tuttum son anda.sabah 7.30 daki çiş miktarı ne kadardı? yani baya dolduracak kadar mıydı?
Bebeğim erkek evet. Ultrasonu Çok hatırlamamakla birlikte şimdi siz yazınca düşündüm, 1-2 kez doktorum mesanesi dolu demişti ama böbreklerde filan çok şükür sıkıntısı yoktu O zamanlar.3. Ayına girerken bebekler kaslarını daha ıyı yonetmeye baslıyor canım derin uykuda aynı buyuk kişi gibi düşün çiş yapmıyor benımde haftasonuna 3 ay olacak aynı yanı aizinki kadar gece uykusu yok bebeğiimin ama gece derin uykusndaki 4 5 saatte çiş yapmıyor
Şimdi sizi endişeye sürükleyecek geçmiiş bılgınız mi var şöle bebeğiniz erkek mi (genel olarak erkeklerde) anne rahmındeyken usg de mesanesi dolu mu cıkıyordu siz sonrasında çiş yapmıyor böbrekleri zarar görüyor die mi endişeleniyorsunuz evet bız uzaktan normal dıouz bebegımızle benzer oldugu ıcın ama bu kadar endıselenıyorsanız bır usg ısteyebılırsınız dr nuzdan
Umarım düşündüğümüz doğrudur ve bi sıkıntı yoktur tamamen sizin evhamınızdır![]()
ben bi sorun olduğunu düşünmüyorum ama çok aklına takılıyorsa bi doktora sor istersen.Yani çok işedi. Tabii ben bezi açıp hemen yakaladım etrafa işemeden, o yüzden bezin her tarafına çiş geldi. Çiş göstergesi Mavi çizgi üstten doldu, boşluk oldu bi kısmına çiş gelmemiş, alt tarafı yine mavi çizgi olmuştu. Düzensiz tuttum son anda.
Bebeğim erkek evet. Ultrasonu Çok hatırlamamakla birlikte şimdi siz yazınca düşündüm, 1-2 kez doktorum mesanesi dolu demişti ama böbreklerde filan çok şükür sıkıntısı yoktu O zamanlar.
Tam olarak nasıl ilerliyorsunuz canım, hep Uykuda mı içiyorBizim 3 aydir var malesef. Itirazsiz emen bebek sükür sebebi bilin kızlar.
Kilo alımı nasıl?Bizim 3 aydir var malesef. Itirazsiz emen bebek sükür sebebi bilin kızlar.
İnan dün trendyola girdim kitaba bakmak için ve sonra neden girdiğimi unuttumben bi sorun olduğunu düşünmüyorum ama çok aklına takılıyorsa bi doktora sor istersen.
ya çok söyledim lütfen tuvalet iletişimi kitabını oku:)
Ay ne bileyim çok küçükler sanki daha ya. Hadi seninki benimkinden daha 20 gün büyük. Nerden baksan 1 ay büyük. benimki daha 21 haziranda 3. Ayını dolduracakalsem 10 da bez değiştirip uyudu sabah cisli bez alman normal gece yapmıyorlar artık
Gece bir ara baktım kontrol amaçlı artık yok 11 gibi aldıysam sabah 6 yada 7 cisli bez alıyorum
Basta iyi aliyodu 2.720 dogdu 2 aylikken 6 olmustu. 3. Ayda tartilmadik 4. Ay tartimiz 7220 kıyafetli 7100 dur anca yani 2 ayda 1100 aldiKilo alımı nasıl?
Canım bizim bezlerde baya kuru gece.Ay ne bileyim çok küçükler sanki daha ya. Hadi seninki benimkinden daha 20 gün büyük. Nerden baksan 1 ay büyük. benimki daha 21 haziranda 3. Ayını dolduracak
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Hem alerji hem red derken bu ay 400 gr anca almışMeme reddimiz 1 ay oldu hâlâ bir düzelme yok,çok yıpratıcı bir süreç gerçekten. Sizce de çok uzamadi mi bu red? Çok yoruldum