- 3 Mayıs 2021
- 103
- 166
- 23
- 37
Benim de ya o kadar büyüdüler kiYa sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
Aynen oyle yuksek olmasi tehlikeli hem dusuk hemde bebekte zeka geriligine yol aciyormusYüksek olması sıkıntı canım bebeği tehlikeye atıyor düşük riski oluşturuyor yüksek olması genelde 3 altı istiyor doktorlar rutin her gebede bakılıyor troit sorunu olsun ya da olmasın. Gebelik nedeniyle yükselebiliyor ve bu da zararlı
Hiç büyümediler yaa, azıcık büyüselerdi keşkeYa sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
Bende öyle ömür boyu kullanmam gerekiyor ilacı hatta düşmezse hamile kalamazsın veya kalmasan iyi olur dedi hep endokrin doktoruAynen oyle yuksek olmasi tehlikeli hem dusuk hemde bebekte zeka geriligine yol aciyormus
Rutin bakilir tsh zaten benimde ilk oyle cikti 2018 yilinda 5 degerlerindeydi ilac kullanmaya basladim ozaman doz ayarlamasi yaparken 8’leri gordum sonrada 3-3,5’larda dengelendi ama hamilelikte 2-2,5 olmali senin icin dediler. Dusukte bir tehlike yok zaten.
beta ile etkisini bilmiyorum ama zaten hayatim boyunca kullanicam bir ilac o yuzden de surekli kontrol altinda olucam
Ben kiloluyken bile bu kadar büyük değillerdi ya 100 kiloydum eskiden zayıflayınca 1 kap küçüldüler ama şimdi 3 kap büyüdü sankiBenim de ya o kadar büyüdüler ki
Daha da büyücekler sanırım doğuma kadar az az büyür dedi arkadaşımHiç büyümediler yaa, azıcık büyüselerdi keşke
Az büyüse ben sevinirim açıkçası:))))Ben kiloluyken bile bu kadar büyük değillerdi ya 100 kiloydum eskiden zayıflayınca 1 kap küçüldüler ama şimdi 3 kap büyüdü sanki
Daha da büyücekler sanırım doğuma kadar az az büyür dedi arkadaşım
Inşallah hepimizin Allah yardımcısı olsunAnladım. Tevekkülden baska care yok. Saglıkla ılerleyen bır surecın olur ınsh
benimkiler de öyleYa sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
Kız bebeğe benziyor sankiEnfeksiyon sayesinde her hafta meleğimi görebiliyorum çok şükür 9+6 olmuşuz çok güzel görünüyor dedi doktor eli kolu çıkmış Rabbime binlerce şükür
12 de ögrendimBen 10 haftalıkken gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama değişebilir tabi ki dedi
Dediğini ben hep yapıyorum zaten canım normalde geçerdi ama dünkü felaketti gece bile uyandırdı ve hala ağrıyordu şimdide hafiften var birşey yiyip içmeye korkuyorum 14.haftaya kadar beklemek mi lazımmış ilk 3 ay önermiyolar mı ? Bendeki kök diş 2 defa kanal tedavisi yapıldı artık rengi gitmiş sürekli ağrı yapıyor çeneme kadar nasıl beklicem ben o kadar zaman Allah yardımcım olsunBenimde 20’lik disim çekilmesi lazim agridir duramiyordum tuzlu su iyi geldi. 1 su bardagina 1 cay kasigindan fazla atip karistir ve sadece agriyan yere gargara yap 2-3 kere yap yakiyorsa zaten iltihabi aliyordur yakmiyorsa fayda etmez herhalde, sirkeli suyu denemedim.
parol icebilirsin gunde 3 taneye kadar. dis doktorum kadin dogum doktorumla gorustu 14.haftada oyle cekim olacak ozamana kadar tuzlu su kurtaracak beni sanirim insalllah seninde gecer
Önerilerin için sağol canım dün gece benim için sabaha kadar felaketti hala tekrar başlar korkusu var tetikte bekliyor hafif bir ağrı var çünkü birşey yiyip içemicem resmenbilmiyorum yakında nöbetçi eczane vs varmı ulaşabilir misin dişçi arkadaşıma maxident diye bir sprey vermiş hemen etki ettiğini söyledi. eğer ulaşamaz durumdaysan evde varsa kekik yağı karanfil yağı sarımsak gibi şeyler de hafifletir. çok dayanamazsan parol atabilirsin 1-2 saat götürür belki çok geçmiş olsun diş ağrısı berbat
Canım benim hamile kalmadan önce oldu, sarımsak, karanfil, antibiyotik, hiçbir sey fayda etmedi. 2 tane diş çektirdim. Diş iltihabı ile gebelikte durmak da iyi degilmiş. Benim kadın dogum doktorum diş tedavisine artık gebelikte izin veriyoruz dedi. Bence sen hemen doktoruna sor, belki basit bir dolgudur. Hemen yaptırırsın. Gecmiyor çünkü iltihap varsa. Dişçi de bana şunu söyledi, biz kadın dogumcunun kullandıgı aynı anestezi malzemesini vs kullanıyoruz. Aslında hiçbir zararı yok ama doktordan onay istiyoruz. Çünkü hasta panik yapabiliyor bu koltukta, yoksa zararı yok dedi. Doktoruna ilk trimestirde izin veriyor mu sor bakalım.Kızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile
Cok gecmis olsun canimÖnerilerin için sağol canım dün gece benim için sabaha kadar felaketti hala tekrar başlar korkusu var tetikte bekliyor hafif bir ağrı var çünkü birşey yiyip içemicem resmen
Ben de implant yaptırıcam ama çekim ve implantta kuvvetli ağrı kesici veriyorlar. Ağrı kesici işini napıcaz acaba? Parol almaz o agrıyı, bana cekimde kuvvetli bişeyler vermişti.Benimde 20’lik disim çekilmesi lazim agridir duramiyordum tuzlu su iyi geldi. 1 su bardagina 1 cay kasigindan fazla atip karistir ve sadece agriyan yere gargara yap 2-3 kere yap yakiyorsa zaten iltihabi aliyordur yakmiyorsa fayda etmez herhalde, sirkeli suyu denemedim.
parol icebilirsin gunde 3 taneye kadar. dis doktorum kadin dogum doktorumla gorustu 14.haftada oyle cekim olacak ozamana kadar tuzlu su kurtaracak beni sanirim insalllah seninde gecer
bana doktorum efa mom gibi komplike vitaminler ilk 3 ay da bulanti yapar yorar vucudunu dwmisti. o yuzden folik asit al sadece demistiregenesis kullanan kızlar mide bulantınız çok oluyor mu ya.. bugün şüphelendim öğlene kadar çok iyiydim dedim şükür kusmadım ilacı içtim 2 saat sonra bir başladı yine bana gelenler geldi galiba diofole dönüp bir deneme yapacağım ağır mı geldi nedir onca vitamin
O mutsuzluk bende de var . Sürekli bulantı ve halsizlik varken insan nasıl mutlu olabilir ki5.hafta 3 gunluk basliyan bulantim artarak devam ediyorilacda fayda etmiyor cok tukurugum var yutmasi iskence midemde gaz var hep. Bir cok seyi tiksindim yiycek koku hatta mobilya care bulan var mı? Yada benim ki geçti diyen yasamiyorum resmen mutsuzum dra bile 7. Haftadan beri gitmedim cok kotuyum. Halim nesem yok bitirdi bu bulanti ve tukuruk beni
InsaAllah gecer bebekmis bebek esyasiymis arkadas gezme hic bisey düşünemiyorum. Tukurugum artıcak diye konusmuyorum bile. InsaAllah tez vakit gecerde bizde hamile oldugumuzu anlarız.O mutsuzluk bende de var . Sürekli bulantı ve halsizlik varken insan nasıl mutlu olabilir kibazen bebeği bile unutuyorum kendim hastayım sanki öyle geliyo. Ben de yediğim ne varsa tiksiniyorum.her sey gaz yapıyo. 12. Haftaya yaklaşıyorum geçer diye bekliyorum 4 gözle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?