2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen oyle yuksek olmasi tehlikeli hem dusuk hemde bebekte zeka geriligine yol aciyormus
Rutin bakilir tsh zaten benimde ilk oyle cikti 2018 yilinda 5 degerlerindeydi ilac kullanmaya basladim ozaman doz ayarlamasi yaparken 8’leri gordum sonrada 3-3,5’larda dengelendi ama hamilelikte 2-2,5 olmali senin icin dediler. Dusukte bir tehlike yok zaten.
beta ile etkisini bilmiyorum ama zaten hayatim boyunca kullanicam bir ilac o yuzden de surekli kontrol altinda olucam

Ya sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
Hiç büyümediler yaa, azıcık büyüselerdi keşke

Bende öyle ömür boyu kullanmam gerekiyor ilacı hatta düşmezse hamile kalamazsın veya kalmasan iyi olur dedi hep endokrin doktoru

Az büyüse ben sevinirim açıkçası:))))

Ya sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
benimkiler de öyle yatakta sağdan sola dönerken tutup dönüyorum o kadar diim bir de felaket sızlıyo

Dediğini ben hep yapıyorum zaten canım normalde geçerdi ama dünkü felaketti gece bile uyandırdı ve hala ağrıyordu şimdide hafiften var birşey yiyip içmeye korkuyorum 14.haftaya kadar beklemek mi lazımmış ilk 3 ay önermiyolar mı ? Bendeki kök diş 2 defa kanal tedavisi yapıldı artık rengi gitmiş sürekli ağrı yapıyor çeneme kadar nasıl beklicem ben o kadar zaman Allah yardımcım olsun

Önerilerin için sağol canım dün gece benim için sabaha kadar felaketti hala tekrar başlar korkusu var tetikte bekliyor hafif bir ağrı var çünkü birşey yiyip içemicem resmen

Kızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile
Canım benim hamile kalmadan önce oldu, sarımsak, karanfil, antibiyotik, hiçbir sey fayda etmedi. 2 tane diş çektirdim. Diş iltihabı ile gebelikte durmak da iyi degilmiş. Benim kadın dogum doktorum diş tedavisine artık gebelikte izin veriyoruz dedi. Bence sen hemen doktoruna sor, belki basit bir dolgudur. Hemen yaptırırsın. Gecmiyor çünkü iltihap varsa. Dişçi de bana şunu söyledi, biz kadın dogumcunun kullandıgı aynı anestezi malzemesini vs kullanıyoruz. Aslında hiçbir zararı yok ama doktordan onay istiyoruz. Çünkü hasta panik yapabiliyor bu koltukta, yoksa zararı yok dedi. Doktoruna ilk trimestirde izin veriyor mu sor bakalım.

5.hafta 3 gunluk basliyan bulantim artarak devam ediyor ilacda fayda etmiyor cok tukurugum var yutmasi iskence midemde gaz var hep. Bir cok seyi tiksindim yiycek koku hatta mobilya care bulan var mı? Yada benim ki geçti diyen yasamiyorum resmen mutsuzum dra bile 7. Haftadan beri gitmedim cok kotuyum. Halim nesem yok bitirdi bu bulanti ve tukuruk beni

Ben de implant yaptırıcam ama çekim ve implantta kuvvetli ağrı kesici veriyorlar. Ağrı kesici işini napıcaz acaba? Parol almaz o agrıyı, bana cekimde kuvvetli bişeyler vermişti.

bana doktorum efa mom gibi komplike vitaminler ilk 3 ay da bulanti yapar yorar vucudunu dwmisti. o yuzden folik asit al sadece demisti

O mutsuzluk bende de var . Sürekli bulantı ve halsizlik varken insan nasıl mutlu olabilir ki bazen bebeği bile unutuyorum kendim hastayım sanki öyle geliyo. Ben de yediğim ne varsa tiksiniyorum.her sey gaz yapıyo. 12. Haftaya yaklaşıyorum geçer diye bekliyorum 4 gözle.

InsaAllah gecer bebekmis bebek esyasiymis arkadas gezme hic bisey düşünemiyorum. Tukurugum artıcak diye konusmuyorum bile. InsaAllah tez vakit gecerde bizde hamile oldugumuzu anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…