Eğer açsan ve tansiyonun düştüyse ondan da olmuş olabilir o durumu bir kez yaşadım ödüm patlamıştı resmen hemen ağzıma biseyler tatlı türü atınca görüntü geldiBenim de bulantım yok ama arada oluyor aniden ve bazen iç ezintisi. Doktor bazen de böyle okur dedi, hafif bir mide hastalığı gibi gecer dedi. Yalnız ben bu sabah çok ilginç birsey yasadım. Tek gözümde görüntü mozaik gibi gitti resmen, cok panik oldum. Yattım 2 saat uyudum, kalkınca gecti. İnternetten arastırdım %15 oranında hamilelerde göz sorunu oluşabiliyomuş.
Ödem ve yüksek kan dolasımı korneaya baskı yapabiliyormuş. O kadar strese girdim ki, Allahtan gecti. Tekrarlanırsa hemen doktora gidicem. Kimseden duymadıgım bişey yasadım.
Bu aralar salgın var bem ablamda aynıKızlar selamm, ben dün fenalaştım ishal ve kusma feci bir karın ağrısı ile geçti gecemsabah doktora gittim, bebiş çok iyiymiş 7+5 oldu kalp atışını da duyduk Ben de serum aldım mide koruyucu yazdı doktorum biraz toparladım. Full yatıyorum bugün yarına daha iyi hissederim umarım
Decavitin içinde de folik asit var. Decaviti 13.haftafa veriyorlar genelde. Ben folbiol kullanıyorum ama genetik problem yüzünden. Diofol kullanmıştım çnceden de. Onu kullanabilirsin difolün dozu ve kalitesi güzelKızlar doktor folbiola gerek yok dedi decavit yazmış ya siz ne kullanıyorsunuz şuan
Bende folidoce kullanıyorum hamileliğimin başından beri. İlave bide b vitaminli zencefilli bişey verdi doktor daha çok bulantiya ama vitamin destekliCanım ben de folbiol kullanıyorum ama folbiol diğerlerine göre fazla folik asit içeriyor. Sana fazla gelebilir. Bende gen bozukluğu olduğu için bunu kullanıyorum. Folidoce güzel. hem küçük hemde olması gereken dozda onu kullanabilirsin. Yinede kullanan arkadaşlar markaları yazsın
Genelde en çok kullanılan o bende ondan memnundum ama gende pıhtılaşma bozukluğu çıkınca mecbur folbiole geçtim diğerlerine göre daha ağır ve bulantı da yapabiliyorBende folidoce kullanıyorum hamileliğimin başından beri. İlave bide b vitaminli zencefilli bişey verdi doktor daha çok bulantiya ama vitamin destekli
Benim 9. Haftaya girdikten sonra bayağı azaldi. İlk haftalarda daha çok vardı. Senin de muhtemelen öyledir.Kızlar aranızda kasıklarında adet ağrısı gibi ağrı hisseden varmı bende oluyor ara ara.. Beni tedirgin etti
Bu kadar olması normaldir inşallah. Birde uç kısımları alev alev ateş atıyo sankiBenimde gögüzlerim bazen hafif sızlıyor ve dolgunlaştı. Sanki emzircemilk de böyle olmamıştı
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen alabilirsen bol sıvı alKızlar selamm, ben dün fenalaştım ishal ve kusma feci bir karın ağrısı ile geçti gecemsabah doktora gittim, bebiş çok iyiymiş 7+5 oldu kalp atışını da duyduk Ben de serum aldım mide koruyucu yazdı doktorum biraz toparladım. Full yatıyorum bugün yarına daha iyi hissederim umarım
Gözün aydın canımKızlar bugün doktora gittik ilk defa, kalp atışınıduydum 6+5 dedi folbiol kullanmıştım ben kafama göre ona gerek yok dedi başka birşey yazdı ama unutmuşuz almayı eşim aldı onu bekliyorum acaba ne verdi çok merak ediyorum
Selam.merak ettim durumunuzu bende aynı durumdayım ama benimki tüp bebek haftasında şaşma olması düşük ihtimal oluyor.7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü ayrıca kese yolk var ama bebek görünmüyor dedi.10gun sonra tekrar bakılcak ama umudum hiç yok maglesefKızlar meraba. Bugun doktora gıttım. Kese gorundu. Hesaplara gore 8 haftalık olması gerekırken doktor 5 haftalık gorunuyor dedi. Yani arada 3 haftalık fark var. Boyle bır durum yasayan var mı aranızda. Moralım bozuldu
çok geçmiş olsun canım ya değişik bir salgın da var galiba herkes aynı şikayette hamiş değill sulardan mı vardır bir şey nedirKızlar selamm, ben dün fenalaştım ishal ve kusma feci bir karın ağrısı ile geçti gecemsabah doktora gittim, bebiş çok iyiymiş 7+5 oldu kalp atışını da duyduk Ben de serum aldım mide koruyucu yazdı doktorum biraz toparladım. Full yatıyorum bugün yarına daha iyi hissederim umarım
İnşallah öyledir.Benim 9. Haftaya girdikten sonra bayağı azaldi. İlk haftalarda daha çok vardı. Senin de muhtemelen öyledir.
Bir doktorun videosunu izledim normal diyordu kağan kocatepe. Hatta ilerleyen haftalarda süt bile gelebilirmiş bazı hamilelerden hormonlarla alakalı sanırımBu kadar olması normaldir inşallah. Birde uç kısımları alev alev ateş atıyo sanki
Hormonlar tavan tabi vücut napsın. Bi uygulama da baş ağrısı olabilir yazıyordu hormonlardan dolayıBir doktorun videosunu izledim normal diyordu kağan kocatepe. Hatta ilerleyen haftalarda süt bile gelebilirmiş bazı hamilelerden hormonlarla alakalı sanırım
Iki gün önce öyle bir başım ağırdı ki iki defa parol almak zorunda kaldım. Ellerim ayaklarim gece alev gibi yanıyor.Hormonlar tavan tabi vücut napsın. Bi uygulama da baş ağrısı olabilir yazıyordu hormonlardan dolayı
İlk aylar bu sıkıntılar oluyormuş çok benim bir arkadaşm hamileliğin en güzel zamanları 3 6 ay arası demiştiIki gün önce öyle bir başım ağırdı ki iki defa parol almak zorunda kaldım. Ellerim ayaklarim gece alev gibi yanıyor.
Allahim günleri su gibi akıp bitir sağlıkla sıhhatle evlatlarımıza kavustur bizi inşallah.
Ben ilk hamileliğimde öok çektşm baş ağrısı parol falan etki etmıyordu yani ağlıyordum ama sonraları azalarak geçti. Özellikle normal hayatta migreni olanlar daha da zorlanıyormuş.. İnşallah hepimiz kalan aylarımızı dertsiz sıkıntısız rahatça geçiririz...Hormonlar tavan tabi vücut napsın. Bi uygulama da baş ağrısı olabilir yazıyordu hormonlardan dolayı
Evt gercektende öyle. İlk hamileliğimde de öyle his etmiştim. Tatil falan düşünüyorsanız un uygun zaman bu zaman.İlk aylar bu sıkıntılar oluyormuş çok benim bir arkadaşm hamileliğin en güzel zamanları 3 6 ay arası demişti6 aydan sonrada hızlı bir büyüme oluyormuş karında hareket edemiyormuşsun 6 aya kadar ne yaptın yaptın demişti
Selam.sizinki biraz umut oldu diycem bana ama benimki tüp bebek haftasında şaşma pek mümkün değil sizin adınıza çok sevindim Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin hayırlısıyla insalalhBenimkide 2 hafta geriden geliyordu kesemde problemliydi ama şuan gelişimi iyi Muhtemelen geç döllenmedir. Doktor adetin düzensizmiydi dedi evet öyleydi o yüzden geriden gelmesini sorun görmedi. Sizde başka problem görmediyse sıkıntı etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?