Ben çok fazla mide bulantısı çekmedim ama aşırı aşırı yorgun hissediyorum günlerdir evden dışarı çıkmadım canım istemiyorInsaAllah gecer bebekmis bebek esyasiymis arkadas gezme hic bisey düşünemiyorum. Tukurugum artıcak diye konusmuyorum bile. InsaAllah tez vakit gecerde bizde hamile oldugumuzu anlarız.
Yorgunluk uyku hali keyifsizlik bulantı hepsi vardi suan uyku hali gitti. Gerisi devamKızlar merhabalar en son bebeğimin yine kalp atışını duydum
tam 7 hafta 3 gün b 12 eksik dedi igne oluyorum hergün sonra tüm gün uykum geliyor böyle olan var mı D3 vitamini de eksik dedi damla şeklinde damlat yiyeceğe dedi folik asit devam kanama önleyici fitil onada devam dedi.Benim gibi yorgun uykulu olan var mı
Amin insaAllah bende yasıyo gibi deilim. Hamile deil hastayım sanki bebegim var diye düsünemiyorum sevinemiyorumBen çok fazla mide bulantısı çekmedim ama aşırı aşırı yorgun hissediyorum günlerdir evden dışarı çıkmadım canım istemiyorhamilelik adamı öldürmüyor ama yaşatmıyor da inşallah tez zamanda atlatırız
8.haftada benim de oldu sonra progesteron ile 4 günde bitti canim izilme tekrar etmez onsallah boterKızlar aranızda lekelenme yaşayan var mı? Belki yazışmışsınızdır ama yeni katıldığım için bilemiyorum. 8+2 de kahverengi leke gelmeye başladı bende doktorum korkulacak bişey olmadığını söyledi gerçi ama insan leke görünce siniri bozuluyor. Zaten progestan kullanıyordum fitil olarak onun dozunu artırdı. Sabahları ağızdan bir tane, akşam da fitil olarak alıyorum. Haftada bir de iğne oluyorum. Kaç gün sürecek bu leke
İnşallah benim de biter. Aslında öyle yoğun bi lekelenme değil ama küçücük de görsem çok canım sıkılıyor. Oğluma hamileyken 14. Haftada baya bi kanama yaşamıştım. Aslında tecrübeliyim. Allah nasip ettiyse evlatlarımıza kavuşacağız biliyorum ama bu hormonlar rahat bırakmıyor beni üzülmekten alamıyorum kendimi.8.haftada benim de oldu sonra progesteron ile 4 günde bitti canim izilme tekrar etmez onsallah boter
Migdem bulanmiyor kusmuyorum ama camdan bir yemek kokusu geliyor içim bir tuhaf oluyor yemek yiyesim gelmiyor değişik ama karnim gergin bel yanlar agri halsizlik uykusuzluk kendimi unutuyorum hele sabah D3 vitamin damla ve B12 ignesi sonrası sağlık ocağından geliyorum titizane olduğum için duş alıyorum sonra yatakta baygın uyku..uyumak istemiyorum bu ben değilim enerjim sıfırO mutsuzluk bende de var . Sürekli bulantı ve halsizlik varken insan nasıl mutlu olabilir kibazen bebeği bile unutuyorum kendim hastayım sanki öyle geliyo. Ben de yediğim ne varsa tiksiniyorum.her sey gaz yapıyo. 12. Haftaya yaklaşıyorum geçer diye bekliyorum 4 gözle.
7 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık çıktı kese boştu ve karnımdan gözükmüyordu alttan muane ile görebildi. Doktorunuz başka birşey demedimi size belki geç tutunur. Çikolata ve bal yiyin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş umarım güzel sonuçlar alırsınızSelam.sizinki biraz umut oldu diycem bana ama benimki tüp bebek haftasında şaşma pek mümkün değil sizin adınıza çok sevindim Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin hayırlısıyla insalalhgeride göründüğü hafta kac haftalıktınız kese dolumuydu acaba
Bende bebek değil de sanki hastayım azıcık depresyon bile var sanki bendeAmin insaAllah bende yasıyo gibi deilim. Hamile deil hastayım sanki bebegim var diye düsünemiyorum sevinemiyorum
Iliski yasakladı bana doktorum ondan da olmuş olabilir 3 ay sonuna kadar dikkat edersen olmaz inşallah allahin izniyle hap da aliyorsunİnşallah benim de biter. Aslında öyle yoğun bi lekelenme değil ama küçücük de görsem çok canım sıkılıyor. Oğluma hamileyken 14. Haftada baya bi kanama yaşamıştım. Aslında tecrübeliyim. Allah nasip ettiyse evlatlarımıza kavuşacağız biliyorum ama bu hormonlar rahat bırakmıyor beni üzülmekten alamıyorum kendimi.
Benimde alttan bakıldı ama boş görünüyo dedi.7.haftası ama 5haftalik görünüyo şuan dedi.kese var yolk var sadece 10gun sonra tekrar bakalım dedi.ya sağlıksız ilerleyecek yada gelişecek dedi7 haftalık olmam gerekirken 5 haftalık çıktı kese boştu ve karnımdan gözükmüyordu alttan muane ile görebildi. Doktorunuz başka birşey demedimi size belki geç tutunur. Çikolata ve bal yiyin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş umarım güzel sonuçlar alırsınız
Benim de oldu kahvverengi doktor önceki kan birikintisi olabilir dedi aynı zamanda kanama alanımda mevcut içerde ama progestanımı arttırmadı doktor günde sadece bir tane alıyorum gece yatmadan 2. Si ağır gelir dedi çoğalmayalım yat dinlen dedi kahverengi lekem 3 gün sürdü sanırım benimKızlar aranızda lekelenme yaşayan var mı? Belki yazışmışsınızdır ama yeni katıldığım için bilemiyorum. 8+2 de kahverengi leke gelmeye başladı bende doktorum korkulacak bişey olmadığını söyledi gerçi ama insan leke görünce siniri bozuluyor. Zaten progestan kullanıyordum fitil olarak onun dozunu artırdı. Sabahları ağızdan bir tane, akşam da fitil olarak alıyorum. Haftada bir de iğne oluyorum. Kaç gün sürecek bu leke
Umut Allahtandır bazı bebekler geç tutunuyoBenimde alttan bakıldı ama boş görünüyo dedi.7.haftası ama 5haftalik görünüyo şuan dedi.kese var yolk var sadece 10gun sonra tekrar bakalım dedi.ya sağlıksız ilerleyecek yada gelişecek dediumutsuz yani
Kök diş benim canım iki defa kanal tedavisi yapıldı çürümüş artık içten bitmiş diş çekilmesi şart iltihap illaki vardır bu kadar ağrı varsa doktora sorucam o zamana kadar idare etmek çok zor olucakCanım benim hamile kalmadan önce oldu, sarımsak, karanfil, antibiyotik, hiçbir sey fayda etmedi. 2 tane diş çektirdim. Diş iltihabı ile gebelikte durmak da iyi degilmiş. Benim kadın dogum doktorum diş tedavisine artık gebelikte izin veriyoruz dedi. Bence sen hemen doktoruna sor, belki basit bir dolgudur. Hemen yaptırırsın. Gecmiyor çünkü iltihap varsa. Dişçi de bana şunu söyledi, biz kadın dogumcunun kullandıgı aynı anestezi malzemesini vs kullanıyoruz. Aslında hiçbir zararı yok ama doktordan onay istiyoruz. Çünkü hasta panik yapabiliyor bu koltukta, yoksa zararı yok dedi. Doktoruna ilk trimestirde izin veriyor mu sor bakalım.
Ben de hatta dişim tuttugunda cocuk deniyodum, hamile miyim diye test yapıp olmadıgıma şükretmiştim. Bitmiş dişti benimki de, iltihap vardır canım, o agrı yapıyodur. İltihabı antibiyotikle kurutmadan da cekmeye yanasmıyorlar. Bu işi doktoruna danış, iltihabın da zararı var diye biliyorum. Belki çektirmeni tavsiye edebilir. O ağrıyı çok iyi bilirim. Allah yardımcın olsun. Diş ağrısını çeken anlar derler ya, 1 saniye uyumuyodum. Bu işi ihmal etme, doktorla iletişime gecip kararını verirsin canım.Kök diş benim canım iki defa kanal tedavisi yapıldı çürümüş artık içten bitmiş diş çekilmesi şart iltihap illaki vardır bu kadar ağrı varsa doktora sorucam o zamana kadar idare etmek çok zor olucak
Benim hiç umudum yok diğer iki gebeliktede 5.haftasına kadar gelişip gelişimleri durdu hep ama Allah yinede en iyisini bilir hakkımızda hayirlisiUmut Allahtandır bazı bebekler geç tutunuyosiz tabi tüp bebek daha iyi bilirsiniz ilerleyişini tüp bebekte nasıl olur bilmiyorum ama ayaklarınızı dikin bekleyin dediğim gibi bal tüketin bebek olmasa yolk kesesi oluşmazdı yerleşemeştir inşAllah yerleşir sonrada o ara hemen kapanıyor zaten, ben 6+1 de gördüm ama 6+1 deyken aslında 6+5 falan olmam lazımdı iki seans arasında da geriden gelme vardı, 3. Seansta arayı kapatmaya başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?