Tatil artık seneye bebiş de 6 aylık olur o zaman o da eğlenir inşallahEvt gercektende öyle. İlk hamileliğimde de öyle his etmiştim. Tatil falan düşünüyorsanız un uygun zaman bu zaman.
Ama covid yüzünden tatil ne kadar doğru olur bunu da bilmiyorum.
Bizim burda hamilelerede aşı yasak yapılmıyor.
Çok geçmiş olsun, gözün aydın canımKızlar selamm, ben dün fenalaştım ishal ve kusma feci bir karın ağrısı ile geçti gecemsabah doktora gittim, bebiş çok iyiymiş 7+5 oldu kalp atışını da duyduk Ben de serum aldım mide koruyucu yazdı doktorum biraz toparladım. Full yatıyorum bugün yarına daha iyi hissederim umarım
Bende çok değişik hissediyorum canım bide ara da çok tatlı kaşınıyorlar iş yerinde zor tutuyorum kendimiBu kadar olması normaldir inşallah. Birde uç kısımları alev alev ateş atıyo sanki
Ay evet bende özellikle banyodan sonra oluyor kurulanırken bi bakıyorum kaşıyorumBende çok değişik hissediyorum canım bide ara da çok tatlı kaşınıyorlar iş yerinde zor tutuyorum kendimi
Canım sarımsak koymak iyi geliyor diye duymuştum ezip koyabilirsin oraya birazKızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile
Bugun baska doktora gıtmedım. Arada 3 haftalık fark olması benı tedirgin edıyor. Sizin 2 haftalık fark daha olası. Insh bır sıkıntı yoktur. Benım bır de az once ufak bır lekelenmem oldu. Agrı vs yok ama leke gordum. Bılmıyorum. Var eden Rabbim. Olacaksa olur. Zamanla belli olacak. 10 gün sonraya hayırlı haberler alalım ınsh.Selam.merak ettim durumunuzu bende aynı durumdayım ama benimki tüp bebek haftasında şaşma olması düşük ihtimal oluyor.7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü ayrıca kese yolk var ama bebek görünmüyor dedi.10gun sonra tekrar bakılcak ama umudum hiç yok maglesef
Amin inşalalh ama tüp bebekte 2hafta büyük sıkıntı sağlıksız gebelik anlamına geliyor.ama altını çiziyorum tüp bebekte böyle. Sizin yanlış hesap geç yumurtlama döllenme olabilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ayrica benim 3kez kanamam oldu kırmızı ve küçük pıhtı geldiBugun baska doktora gıtmedım. Arada 3 haftalık fark olması benı tedirgin edıyor. Sizin 2 haftalık fark daha olası. Insh bır sıkıntı yoktur. Benım bır de az once ufak bır lekelenmem oldu. Agrı vs yok ama leke gordum. Bılmıyorum. Var eden Rabbim. Olacaksa olur. Zamanla belli olacak. 10 gün sonraya hayırlı haberler alalım ınsh.
Benimde 20’lik disim çekilmesi lazim agridir duramiyordum tuzlu su iyi geldi. 1 su bardagina 1 cay kasigindan fazla atip karistir ve sadece agriyan yere gargara yap 2-3 kere yap yakiyorsa zaten iltihabi aliyordur yakmiyorsa fayda etmez herhalde, sirkeli suyu denemedim.Kızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile
Benim de öyle malesef zaten büyüklerdi iyice büyümüs gibi geliyor birde çok hassas uzerine yatınca sancı giriyorYa sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
Folbiolde almamız gerekenden fazla folik asit varmış bana da bırakırdı z-fol yazdıKızlar doktor folbiola gerek yok dedi decavit yazmış ya siz ne kullanıyorsunuz şuan
Daha onceden bir ilac kullaniyormusun ?Kızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
Beta Hcg yükseldikçe troid düşüyormuş beta Hcg belli bi zaman sonra düşmeye başlayınca troidin yükselir benim tsh 1.48di 28 temmuzdaKızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
Anladım. Tevekkülden baska care yok. Saglıkla ılerleyen bır surecın olur ınshAmin inşalalh ama tüp bebekte 2hafta büyük sıkıntı sağlıksız gebelik anlamına geliyor.ama altını çiziyorum tüp bebekte böyle. Sizin yanlış hesap geç yumurtlama döllenme olabilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ayrica benim 3kez kanamam oldu kırmızı ve küçük pıhtı geldi
O zaman normal midir bu aralık:/ doktor baktırdı ama neden baktırdı bilmiyorum mide bulantım çok demiştim düşük mü acaba bendeki değerBeta Hcg yükseldikçe troid düşüyormuş beta Hcg belli bi zaman sonra düşmeye başlayınca troidin yükselir benim tsh 1.48di 28 temmuzda
Yüksek olması sıkıntı canım bebeği tehlikeye atıyor düşük riski oluşturuyor yüksek olması genelde 3 altı istiyor doktorlar rutin her gebede bakılıyor troit sorunu olsun ya da olmasın. Gebelik nedeniyle yükselebiliyor ve bu da zararlıKızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
bilmiyorum yakında nöbetçi eczane vs varmı ulaşabilir misin dişçi arkadaşıma maxident diye bir sprey vermiş hemen etki ettiğini söyledi. eğer ulaşamaz durumdaysan evde varsa kekik yağı karanfil yağı sarımsak gibi şeyler de hafifletir. çok dayanamazsan parol atabilirsin 1-2 saat götürür belki çok geçmiş olsun diş ağrısı berbatKızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile
Hayırlısıyla inşallah canim 2 kızım var.Hic de fena olmaz yani. Gönlümden geçen erkek olması ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBebegin buyuk ihtimal erkekusuyenlerin erkek olurmus simdi okudum nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?