2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tatil artık seneye bebiş de 6 aylık olur o zaman o da eğlenir inşallah bakalım nasıl bir bebek olacak ona göre tatile gidicez huysuz bi bebek olursa hayal olur tabi ay inşallah hepimizin bebeği sakin sorunsuz rahat bir bebek olur ❤

Çok geçmiş olsun, gözün aydın canım

Kızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile

Kızlar 1 saatten fazladır diş ağrısı çekiyorum çekilmesi lazım aslında tuzlu su sirkeli su ne yaptıysam geçmiyor ne yapmam lazım zonkluyor uyutmuyor bile
Canım sarımsak koymak iyi geliyor diye duymuştum ezip koyabilirsin oraya biraz

Bugun baska doktora gıtmedım. Arada 3 haftalık fark olması benı tedirgin edıyor. Sizin 2 haftalık fark daha olası. Insh bır sıkıntı yoktur. Benım bır de az once ufak bır lekelenmem oldu. Agrı vs yok ama leke gordum. Bılmıyorum. Var eden Rabbim. Olacaksa olur. Zamanla belli olacak. 10 gün sonraya hayırlı haberler alalım ınsh.

Amin inşalalh ama tüp bebekte 2hafta büyük sıkıntı sağlıksız gebelik anlamına geliyor.ama altını çiziyorum tüp bebekte böyle. Sizin yanlış hesap geç yumurtlama döllenme olabilir.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Ayrica benim 3kez kanamam oldu kırmızı ve küçük pıhtı geldi

Benimde 20’lik disim çekilmesi lazim agridir duramiyordum tuzlu su iyi geldi. 1 su bardagina 1 cay kasigindan fazla atip karistir ve sadece agriyan yere gargara yap 2-3 kere yap yakiyorsa zaten iltihabi aliyordur yakmiyorsa fayda etmez herhalde, sirkeli suyu denemedim.
parol icebilirsin gunde 3 taneye kadar. dis doktorum kadin dogum doktorumla gorustu 14.haftada oyle cekim olacak ozamana kadar tuzlu su kurtaracak beni sanirim insalllah seninde gecer

Ya sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki
Benim de öyle malesef zaten büyüklerdi iyice büyümüs gibi geliyor birde çok hassas uzerine yatınca sancı giriyor

Kızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü

Kızlar merhaba bugün tiroid testi yaptırdım ama 0.46 çıktı hamileliğimin 2.ayındayım sizin kaç çıkıyordu bu oran kötümü
Daha onceden bir ilac kullaniyormusun ?
ben 3 yildir levotiron kullaniyorum yuksek benim tsh’im hamile kaldiktan sonra 3,95’e yukseldi dahiliyeye gittim doz ayarlamasi yapti. Gebelikte yuksek olunca tehlikeli 2-2,5 arasi olmali en fazla 3 tehlike dedi doktorum. 1-1,5 ay sonra yine gidicem kontrole en son 2,22 cikti gecen hafta

Beta Hcg yükseldikçe troid düşüyormuş beta Hcg belli bi zaman sonra düşmeye başlayınca troidin yükselir benim tsh 1.48di 28 temmuzda

Anladım. Tevekkülden baska care yok. Saglıkla ılerleyen bır surecın olur ınsh

Beta Hcg yükseldikçe troid düşüyormuş beta Hcg belli bi zaman sonra düşmeye başlayınca troidin yükselir benim tsh 1.48di 28 temmuzda
O zaman normal midir bu aralık:/ doktor baktırdı ama neden baktırdı bilmiyorum mide bulantım çok demiştim düşük mü acaba bendeki değer

Yüksek olması sıkıntı canım bebeği tehlikeye atıyor düşük riski oluşturuyor yüksek olması genelde 3 altı istiyor doktorlar rutin her gebede bakılıyor troit sorunu olsun ya da olmasın. Gebelik nedeniyle yükselebiliyor ve bu da zararlı

bilmiyorum yakında nöbetçi eczane vs varmı ulaşabilir misin dişçi arkadaşıma maxident diye bir sprey vermiş hemen etki ettiğini söyledi. eğer ulaşamaz durumdaysan evde varsa kekik yağı karanfil yağı sarımsak gibi şeyler de hafifletir. çok dayanamazsan parol atabilirsin 1-2 saat götürür belki çok geçmiş olsun diş ağrısı berbat

Bebegin buyuk ihtimal erkek usuyenlerin erkek olurmus simdi okudum nette
Hayırlısıyla inşallah canim 2 kızım var.Hic de fena olmaz yani. Gönlümden geçen erkek olması ama hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…