- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Benim doktorum tetanos icin erken sonlara dogru olursun dedi. Baska bilgim yokKizlar bu tetenoz aşısını korona asisiyla arası da bı ay birakiyolar diye okumuştum bı yerlerde . Bilgisi olan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorum tetanos icin erken sonlara dogru olursun dedi. Baska bilgim yokKizlar bu tetenoz aşısını korona asisiyla arası da bı ay birakiyolar diye okumuştum bı yerlerde . Bilgisi olan var mı ?
ben 22.haftada detaylıya gidicem, sonra 26da normal dr uma gidicemKızlar 20. hafta bitince detaylı ultrasona gireceğiz ya aynı zamanda 20. haftalarda kadın doğum muayenesi de oluyor mu? ikisine birden mi gidiyoruz kadın doğumu es mi geçiyoruz?
5 kilo aldımKızlar birde kilo olayını daha önce konuştunuz mu bilmiyorum ama şimdiye kadar kaç kilo aldınız. En son gittiğinizde doktor kaç gram dedi bebek için ?
bugün dr baş ve bel ağrın olacaktır dedi. bai ağrısı kan dolaşımın arttıyor ondan dedi. parol alabilirsin dedi.Yalaaan
Valla ben bel ve baş ağrısından adam gibi yatamıyorum bile. Hamile yastığı aldım e-bebekten ona rağmen hala aynıyım![]()
Ben normal doğum istiyorum, doktorum henüz bir şey demedi ama sezeryancıya benziyor bebekte ve bende bir sıkıntı olmazsa normal doğumda direteceğim.Herkesin oğlu oluyor maşallahdoğum şeklinize karar verdiniz mi kızlar ben neler yaşayacağımı tekrar bildiğim halde panik ayaklı şekilde normal olucam nasip olursa
![]()
Ayy inşallah yaben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicemkopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm daha beraber çocuk büyütcez
![]()
Maşallah kocamanmış yaDr dan güncel bilgiler17+6 oldu ama 18+1 görünüyor. tontiş olcak galiba. 20 cm 225 gr mış. ocean demir hapı, efa mom alıyorum. ileriki haftalarda magnezyum vericekmiş . çatlak kremi mustela yada lierac önerdi. saç boyatabilirsin dedi. 19.hafta tekrar gidicem somra 22 de detaylıya gidip sonra 26.hafta 30.hafta 32.hafta şeklinde devam edicekmişim doktora . yüzünü göremedik. plesantaya dönükmüş yüzü
![]()
Tahmini doğum tarihin 13 Mart diyor canım 17 haftalık olman lazım ama sen 17+6 demişsin tahmini tarihte bir hata var o zamanDr dan güncel bilgiler17+6 oldu ama 18+1 görünüyor. tontiş olcak galiba. 20 cm 225 gr mış. ocean demir hapı, efa mom alıyorum. ileriki haftalarda magnezyum vericekmiş . çatlak kremi mustela yada lierac önerdi. saç boyatabilirsin dedi. 19.hafta tekrar gidicem somra 22 de detaylıya gidip sonra 26.hafta 30.hafta 32.hafta şeklinde devam edicekmişim doktora . yüzünü göremedik. plesantaya dönükmüş yüzü
![]()
hahah sorma yanlış yazmışım. 16+6 iken 18 +1 görünüyor. tırstım valla tosunpaşadanMaşallah kocamanmış yatosunspor yükleniyor
![]()
ever 16+6 yazcakken 17 +6 yazmışım . çn görülen doğum 13 martken 4 mart görünüyor.önden gitti diye herhalde .Tahmini doğum tarihin 13 Mart diyor canım 17 haftalık olman lazım ama sen 17+6 demişsin tahmini tarihte bir hata var o zaman![]()
Kalp ameliyatı olduğunu bilmiyordum, öyle bi durumda zaten sezaryen önerir sanırım.kendim gönüllüyüm kuzum ilk doğum doktor kardiyolojiden izin al normal doğum için dedi vermediler dicem jasdkhaj
Başka mecralarda takılırız o zamanben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicemkopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm daha beraber çocuk büyütcez
![]()
İkiz olduğunu unutmuşum. İnşallah dururlar şubata kadarbenim çocuk da 3 hafta once dogdu ay degisti burc degisti :) annem ameliyata yetisemedi falan... karnımdakiler ya ocakta dogacak ya şubatta. insallah subat olur dururlar o kadar
Hee yani 16+6 sın ama bebiş 18+1 mi maşallah o zaman tosunaever 16+6 yazcakken 17 +6 yazmışım . çn görülen doğum 13 martken 4 mart görünüyor.önden gitti diye herhalde .
Ben de boyayı sordum 20. Haftadan sonra yaptırabilirsin ama önermiyorum dedi kararsız kaldimDr dan güncel bilgiler17+6 oldu ama 18+1 görünüyor. tontiş olcak galiba. 20 cm 225 gr mış. ocean demir hapı, efa mom alıyorum. ileriki haftalarda magnezyum vericekmiş . çatlak kremi mustela yada lierac önerdi. saç boyatabilirsin dedi. 19.hafta tekrar gidicem somra 22 de detaylıya gidip sonra 26.hafta 30.hafta 32.hafta şeklinde devam edicekmişim doktora . yüzünü göremedik. plesantaya dönükmüş yüzü
![]()
Boya konusunda ben de kararsızım.Ben de boyayı sordum 20. Haftadan sonra yaptırabilirsin ama önermiyorum dedi kararsız kaldim
Ben normal istiyorum olacakları tahmin ediyorum ama gene de istiyorumHerkesin oğlu oluyor maşallahdoğum şeklinize karar verdiniz mi kızlar ben neler yaşayacağımı tekrar bildiğim halde panik ayaklı şekilde normal olucam nasip olursa
![]()
İnşallah ya her duyguyu beraber tadıyoruz endişelerimiz bir sevinçlerimiz birben doğum yaptıktan sonra oğlumla kendimi ifşa edicemkopmayız belki de hiççç en meraklı en heyecanlı zamanlarımızı birlikte yaşıyoruz asla kopmak istememmmm daha beraber çocuk büyütcez
![]()
Bana demir hapı kabız yapmasın diye gece en son 2 saat önce yemek yemiş ol sonra ilacı iç uyu dedi doktor o zaman kabız olmazsın dedi kullandığım ilaç gynoYa kızlar bir şey sorucam, bende hemoroid var bu demir vitamini de kabızlık yapıyor sanırım. Böyle durumda olup ilaç kullanan var mı aranızda, varsa ne kullanıyorsunuz ?
organik boyayabilirsin desi. gerçi onda da kimyasal var ama dedi sonra da bende şimdi kararsız kaldımBoya konusunda ben de kararsızım.
Çok sağol canım, deneyeceğimBen normal istiyorum olacakları tahmin ediyorum ama gene de istiyorum
İnşallah ya her duyguyu beraber tadıyoruz endişelerimiz bir sevinçlerimiz bir
Bana demir hapı kabız yapmasın diye gece en son 2 saat önce yemek yemiş ol sonra ilacı iç uyu dedi doktor o zaman kabız olmazsın dedi kullandığım ilaç gyno![]()