• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gunaydin
Demir hapi kullanan sevgili hanimlar ben kendimi bildim bileli demir eksikligi anemisi yasarim. Demir haplari yorucu haplar. Tavsiyem ya gece yatarken alın ya da kahvaltidan 2 saat sonra. Yaninda c vit olacak bir meyve sebze ile alabilirsiniz. Ac karnınıza icmeyin.
Ben demir hapını içtiğim gün daha çok midem bulanıyor, hangisi oluesa olsun, decavit de öyle, ocean verdi dr oda öyle.
Ne yapıcaz bilmem

P Panikli anne neden üyeliğini iptal ettin

Benimkinde de 14 müş bu demiri değerin yüksekse bile kullanmak gerekiyor mu acaba ya önlem amaçlı fln
30mg olacak şekilde kullanmak lazım sanırım. Çoğu kitap aynı şekilde yazıyor. Ben de akşam yemeklerinden sonra alıyorum bütün ilaclarimi.
Yoksa vücut bizden çekiyormuş demiri. Bebek demirsiz kalmıyor ama bizdeki demir düştüğü için, halsizlik falan oluyormuş. Ama ciddi surlara da yol açıyor. Erken doğum gibi.

Ben demir hapını içtiğim gün daha çok midem bulanıyor, hangisi oluesa olsun, decavit de öyle, ocean verdi dr oda öyle.
Ne yapıcaz bilmem

P Panikli anne neden üyeliğini iptal ettin
Galiba dün paylaştığı şeyden ceza aldı şikayet eden mi oldu acaba gerçi ceza alsa üzgünüz falan fiye bir şey çıkıyor bir şey yoktur umarım ya

30mg olacak şekilde kullanmak lazım sanırım. Çoğu kitap aynı şekilde yazıyor. Ben de akşam yemeklerinden sonra alıyorum bütün ilaclarimi.
Yoksa vücut bizden çekiyormuş demiri. Bebek demirsiz kalmıyor ama bizdeki demir düştüğü için, halsizlik falan oluyormuş. Ama ciddi surlara da yol açıyor. Erken doğum gibi.
Bu gittiğimde magnezyum ve demiri ne zaman verceksiniz dedim 20 den sonra zaten multivitaminde var dedi bir daha ne zaman gelcem dedim 22 de detaylıya gidersin 24. 25. Haftada bana gelirsin şeker yüklemesi için dedi rüyasında yazacak heralde demiri 😂

Bel ağrısı bende de var 2 gündür. Ev taşıycaz eşya koliliyoruz ondan oldu diye düşündüm ama başka bi sebebi var mıdır acaba. Hamilelikte yaygın bir ağrı mı? Bir de gece bacağıma kramp girdi uykumdan uyandırdı beni doktoruma yazdım magnezyum verdi.
Krampla uyanmak bana çok olurdu çok acıtıyor bide bi süre geçmiyordu 😟. Bana kalırsa kolileme işleri yormuştur sizi dinlene dinlene yapın hatta eşiniz yapsın siz genelde izleyici olun 😊

Galiba dün paylaştığı şeyden ceza aldı şikayet eden mi oldu acaba gerçi ceza alsa üzgünüz falan fiye bir şey çıkıyor bir şey yoktur umarım ya
Kendi kapatmış gibi ya üyelik iptali diyor 😟 biri bişey mi dedi acaba. İptal edilen üyelik tekrar açılıyor mu? Gelir belki sonra

Benimkinde de 14 müş bu demiri değerin yüksekse bile kullanmak gerekiyor mu acaba ya önlem amaçlı fln
Valla bebek demiri emiyor resmen 😂 ilk hamile kaldığımda yaptığım tahlilde demirim baya yüksekti. Şimdi ilaç kullanmama rağmen sınırda çıkmış. O değil Antep'te yaşıyorum bir de sabah akşam et yemekle geçiyor ömrüm 😂

Bu gittiğimde magnezyum ve demiri ne zaman verceksiniz dedim 20 den sonra zaten multivitaminde var dedi bir daha ne zaman gelcem dedim 22 de detaylıya gidersin 24. 25. Haftada bana gelirsin şeker yüklemesi için dedi rüyasında yazacak heralde demiri 😂

Ben başlamadım demire. O ekstra bulantı yapıyor hemen başlamana gerek yok demişti hamileliğin başında. Regenesis devam😅 onu emzirme bitene kadar kullanıcakmışım

Kızlar selam her ay regl olurmuş gibi kasıklarınızda ağrınız oluyor mu bir kaç gün devam eden?

Kızlar selam her ay regl olurmuş gibi kasıklarınızda ağrınız oluyor mu bir kaç gün devam eden?
Bende oluyor hatta bu ay hem gerilme oldu hem ağrı oldu ama lekelenme vs yok büyüdüğü için diye düşünüyorum yer açması lazım kendine sonuçta 😊

Bende oluyor hatta bu ay hem gerilme oldu hem ağrı oldu ama lekelenme vs yok büyüdüğü için diye düşünüyorum yer açması lazım kendine sonuçta 😊
Bendeki gerilme ve sancı ara ara oluyor ama bu sanki regl dönemlerindeki sancının ağrısı gibi. Her an olcakmışım gibi hissettiriyor. O yüzden merak ettim acaba sizde de oluyor mu diye 🤗

Kendi iptal etmiş gibi geldi, çünkü cezalı, banlı falan yazardı öyle olsaydı. Paylaştığı şeyi silemedi, üzüldü, iptal etti heralde.
Okuyarsan yeniden hesap aç gel canım

Kendi iptal etmiş gibi geldi, çünkü cezalı, banlı falan yazardı öyle olsaydı. Paylaştığı şeyi silemedi, üzüldü, iptal etti heralde.
Okuyarsan yeniden hesap aç gel canım
ayy olabilir valla inş döner bir an önce zaten nicki üstünde panikk anne taktı kesin onu kafasına :D

Krampla uyanmak bana çok olurdu çok acıtıyor bide bi süre geçmiyordu 😟. Bana kalırsa kolileme işleri yormuştur sizi dinlene dinlene yapın hatta eşiniz yapsın siz genelde izleyici olun 😊
Çoğunu o yaptı zaten bana sürekli kızdı dinlen ye ama ben kurtluyum dayanamıyorum 🙈 Mutfak kaldı bi tek artık elimi sürmem zaten ben müdahale etmezsem daha hızlı yaptığını iddia ediyor beyfendi 😂

Bendeki gerilme ve sancı ara ara oluyor ama bu sanki regl dönemlerindeki sancının ağrısı gibi. Her an olcakmışım gibi hissettiriyor. O yüzden merak ettim acaba sizde de oluyor mu diye 🤗
Bende de her ay adet olmam gereken dönemde oluyor ama çevremdeki tüm anneler söylemişlerdi bunu bana olacak sakın panik yapma diye ben de hiç takmadım o yüzden 😊

Bende dün sabah aç karnına içtim gyno Ferro kahvaltıyı yaptığım an mide bulantısı karın ağrısı oldu. İshal olmuşum ama epey kendime gelemedim. Birde decavit yazdı doktor acaba sadece decavit içsem olmaz mı ya gyno kullanmak işkence😔
Aç karna içince çok daha fazla dokunuyor sanırım, Bi de yemekten 2 saat sonra içerek deneyin ama ben yine de zorlanıyorum ya doktora sorucam yarın size haber veririm💐

ayy olabilir valla inş döner bir an önce zaten nicki üstünde panikk anne taktı kesin onu kafasına :KK70:
Benim tepkimi kafasına taktıysa hakkını helal etsin bi gebeyi kırmak istemem ama paylaştığına benzer şeyi instada görüp 2 gün aklıma geldikçe ağladım, yine görünce inanılmaz modum düştü, yine de benden dolayı ise dönsün.. P Panikli anne

Benim tepkimi kafasına taktıysa hakkını helal etsin bi gebeyi kırmak istemem ama paylaştığına benzer şeyi instada görüp 2 gün aklıma geldikçe ağladım, yine görünce inanılmaz modum düştü, yine de benden dolayı ise dönsün.. P Panikli anne
yok kuzu bence silemedi ya ondan üzüldü kesin

yarın sen cinsiyet öğrenceksin ona odaklan şimdii kaçta gitceksiin :D

Back
X