Bendede normalde olurdu böyle hiç akintisiz günüm bir ayda bir hafta kadardı koku sızı yok idrar yapmada sıkıntıda yok ama ne biliyim bir yazayım dedimBende de oluyor hafif bi akıntı ama normal zamanda da olurdu. Sorun olduğunu sanmıyorum, ağrı, sızı vs yoksa

ikinci kizim hic bir derdi olmaz , cok sakindi ve 19 aylik abla oldu
 ikinci kizim hic bir derdi olmaz , cok sakindi ve 19 aylik abla oldu 

Rabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
 Rabbim sizlerin yavrularını hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bol bol duanıza ihtiyacım var
 İnşallah istediğin zaman tekrarını sağlıkla nasip etsin
 İnşallah istediğin zaman tekrarını sağlıkla nasip etsin 
 aklım fikrim sürekli yemek yemekte, iştahım öyle bi açıldı ki önüne geçemiyoruz
 aklım fikrim sürekli yemek yemekte, iştahım öyle bi açıldı ki önüne geçemiyoruz 

dogdugunda da elleri kollari hic durmazdi , cok fazla konusuyor sadece , cok yaramazlik yoktu , simdi kuduruyor kardesleriyle . Ikincisi sag tarafimdan hic oynamadan dogdu nerdeyse . Sadece hickirik gibi hissederdim . Ucuncusu ikisinin ortasi
 dogdugunda da elleri kollari hic durmazdi , cok fazla konusuyor sadece , cok yaramazlik yoktu , simdi kuduruyor kardesleriyle . Ikincisi sag tarafimdan hic oynamadan dogdu nerdeyse . Sadece hickirik gibi hissederdim . Ucuncusu ikisinin ortasi