• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maiaşşk cnm senim diğerleri büyük müydü. Bnm kız 2.5 kardeşim abla sil baitan yapcaksn hazı r mısın diyor :)) sağlıklı olsunlar da her şey güzel olur inşllh
Büyük aynen biri mayısda 14 olcak öbürü 10 yasinda annrligi bebegi ozledim. Senin kucukmus minnos 3.5 yas benim oglanlarin arasida rabbim kolayligini veriyor ama. Iki kardes sarilinca senden mutlusu olmayacak 🤗

Büyük aynen biri mayısda 14 olcak öbürü 10 yasinda annrligi bebegi ozledim. Senin kucukmus minnos 3.5 yas benim oglanlarin arasida rabbim kolayligini veriyor ama. Iki kardes sarilinca senden mutlusu olmayacak 🤗
Senin kiler büyük abi maşllh kızn çok şanslı😍 bnmki küçük abla olacak inşllh

Kizlar hastaneden verdikleri kağıtta çocuk kafatası 2.bölgede yazıyor tam Türkçesi bumu bilmiyorum

Bebeğin sırt tarafı sağdaymış ne alaka sağ ve solda oluşu neden not ettilerki
Kafamda deli sorular yeni fatkettim yoksa sorardım doktora
Takılma cok sıkıntı olsa söylerlerdi.
Stres yapıp kaçırma moralini

🤣🤣Sen alışmışsın zaten 40 haftayı geçirmeye . Bende bazı geceler dogurcam diyirum aynısı oluyor .hatta doktora bile dedim her gce dogurcam galiba diyorum sabahında tık olmuyor diye 😬
Alisilmiyor ya 😅 dogsunda rahatlayayim diyorum . Her dogumda bir cocuk artiyor evde 😅 suan ilgilenmem gereken 3 cocuk var . Cok agirlastim . Zorlaniyorum tuvalete gotururken kizlari 🙈

yok mu bana 28.02.22 doğum arkadaşı olacak olannnnnn :KK36:
Bana 28 Şubat olsun dedi doktor ama çok düşünüp 1 marta karar verdik 😄 herkes 29 Şubat la karıştırırlar yok 28miydi 29muydu derler vs kafamı karıştırdılar🙈 Mart ayını da sevmem aslında Şubat içi olur kesin diyodum ama kısmet böyleymiş demek ki😍

Bana 28 Şubat olsun dedi doktor ama çok düşünüp 1 marta karar verdik 😄 herkes 29 Şubat la karıştırırlar yok 28miydi 29muydu derler vs kafamı karıştırdılar🙈 Mart ayını da sevmem aslında Şubat içi olur kesin diyodum ama kısmet böyleymiş demek ki😍
yaa ben olacaksa mart isterdim 1i bari olsa olurdu da doktor 28ine duracağına bile şüpheli bakıyo ahahha
1 gün daha tutalım diyemedim onca olumsuzluğa artık ne zaman fıttırırsa fıttırsın :D:D

tüüh nerdeyse fırtlatma arkadaşı olcakmışızzz

Bu arada bir şey söylücem tepki görür müyüm bilmiyorum ya da daha önce konuşulmuş da olabilir ama son zamanlarda giremediğim için takip edemedim.
Whatsapp grubu kurma fikrine ne dersiniz? Doğumlar yaklaştığı için ilerde burayı takip etmek ya da yazmak biraz zorlaşabilir🤭
Ben ilk kızımda başladığımız gruba hala devam ediyoruz 6 sene oldu 😄 çok faydası da oluyor
Ama fikir sadece
Z zahrada belki daha önce konuşulmuştur bilgin varsa yazar mısın🌸

Bu arada bir şey söylücem tepki görür müyüm bilmiyorum ya da daha önce konuşulmuş da olabilir ama son zamanlarda giremediğim için takip edemedim.
Whatsapp grubu kurma fikrine ne dersiniz? Doğumlar yaklaştığı için ilerde burayı takip etmek ya da yazmak biraz zorlaşabilir🤭
Ben ilk kızımda başladığımız gruba hala devam ediyoruz 6 sene oldu 😄 çok faydası da oluyor
Ama fikir sadece
Z zahrada belki daha önce konuşulmuştur bilgin varsa yazar mısın🌸
kuşum bunun konuşulması yasakmış şubat annelerinde baya katliam oldu hesaplar kapatıldıı hepp

kuşum bunun konuşulması yasakmış şubat annelerinde baya katliam oldu hesaplar kapatıldıı hepp
Ya yasak olduğunu hatırlıyorum aslında ama biz eski forumumda hızlıca halletmiştik numaraları yazıp 🤣 hiç birimizin de hesabına bir şey olmadı kapatmadılar nasıl olduysa 🤭
Ben açılırsa okeyim şimdiden söyliyim
Bebişler küçükken hızlı bilgi alışverişine çok ihtiyaç oluyor
Burdan zor oluyor malesef

Alisilmiyor ya 😅 dogsunda rahatlayayim diyorum . Her dogumda bir cocuk artiyor evde 😅 suan ilgilenmem gereken 3 cocuk var . Cok agirlastim . Zorlaniyorum tuvalete gotururken kizlari 🙈
Uff evet çok zor valla Allah kolaylık versin .ben bı tanesiyle zorlanıyorum .ne zaman senin randevun . 2 cm açıklığın varmış ya acaba önceki doğumlarda kaynaklı mi bu açıklık .öyle biseyler okumuştum bı yerlerde ikinci üçüncü doğumlarda falan önceki doğumdan kaynaklı tam kapanmayanilirmis rahim ağzı

Slm kızlar hastaneden çıktım şimdi herşey yolunda bebek 2600 grmış.
Doğum zamanına kadar ağrın sancın olmazsa o gün gel direk hastaneye dedi
Kilosu sizce nasıl?
Benim bebiş 3 kg dedi doktor .Hiç kilo almadım nasıl oldu anlamadım doğrusu.iştahsızLıktan aç yattığım oluyo bazen.siznki ortalamada sanırım

Ayy çatın nasıl geçti kızzz
Kimseyi korkutmak istemiyorum 🤭 1-2 cm açıklık var dedi bir de resmen elini sokup bebeği kanala oturttu taamaaaaam artık normal doğum için her şey hazır dedi😳 bugünden sonra sancıların ağrıların başlayabilir dedi bol bol perine masajı ve göğüs ucu masajı önerdi ama perine masajı yapamıyorum çok sinir bisey ya. Bebiş biraz zayıf niyeyse o kadar yiyorum ama biraz geride kalmış karın çevresi 36+4 çıktı ben 38+4üm. 3180 gr olmuştu inşallah doğumda çok zorlamayacak 🤭

Benimde yarın kontrolüm var tam 37 oluyoruz
38 e merhaba 😩 normal mi sezeryan mı karar veremiyorum bu aradaa kaynanam bugün dediki bende gelcem konrolüne🧐 bişey demedim . Eşime dedim niye geliyor? Merak ediyodur dedi .
İyi de son haftalarım alttan muayene falan etcek, etmesede karnımı rahatça açamam edemem ki ben. Normal mi sizce gelmek istemesi??
İstemiyorum dedim eşime

Benimde yarın kontrolüm var tam 37 oluyoruz
38 e merhaba 😩 normal mi sezeryan mı karar veremiyorum bu aradaa kaynanam bugün dediki bende gelcem konrolüne🧐 bişey demedim . Eşime dedim niye geliyor? Merak ediyodur dedi .
İyi de son haftalarım alttan muayene falan etcek, etmesede karnımı rahatça açamam edemem ki ben. Normal mi sizce gelmek istemesi??
İstemiyorum dedim eşime
Canım pandemi nedeniyle almıyorlar diyebilirsin. Rahat hissetmeyebilirsin. Normal doğum için diretecek olabilir mi doktora sence😊

Kizlar hastaneden verdikleri kağıtta çocuk kafatası 2.bölgede yazıyor tam Türkçesi bumu bilmiyorum

Bebeğin sırt tarafı sağdaymış ne alaka sağ ve solda oluşu neden not ettilerki
Kafamda deli sorular yeni fatkettim yoksa sorardım doktora
Kuzum 2. bölgenin önünde + ya da - varsa o ne kadar aşağıda olduğuyla ilgili. Sırtı karnına baktığındaki pozisyon ideal oluyor onu manevrayla doğumda değiştirebiliyorlarmış bazen ondan not almışlardır kendileri için.

Kızlar bu ayağını kaburgaya sokan bebişlere yapılabilen bir şey var mı çeksin diye ayağını? Mideme sokunca fln ittiriyordum ben aşağıya ama kaburgamı ittiremiyorum çok acıtıyor

Back
X