- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Benim ki de hazır değilKızlar ben daha beşiği falan kurmadım ya hala erken diye. eşim ne zaman kuralım deyip duruyor. Sizler kurdunuz mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki de hazır değilKızlar ben daha beşiği falan kurmadım ya hala erken diye. eşim ne zaman kuralım deyip duruyor. Sizler kurdunuz mu
Bugün bende aynısını yaşadım. Doktorum sorun yok olabilir dedi. Gelmeni gerektiren bir durum yok dedi.
Ben yine de bi devlete gidiyorum. En azından bi nst bi şey bakarlar belki. ağrım vardı durdu. Eğer varsa da bi şey kendi doktoruma gidicem.Relaaaaax bebek gelmek isterse emin ol anlarsın.
Adet sancısı gibi sancılar ama daha şiddetli.
O kasilmalardan değil.
Suyun gelmeden bebekbte gelmez.
Kolay gelsin valla ben şimdiye bıraksam yerimden oynaysmamBenim ki de hazır değil![]()
Ben ilk hamileliğimde adet oldum sanmıştım nişan demişti doktorKızlar, çok acil sormam lazım. Nişan illa sümüksü mü gelir?
Aynen öyle oldu canım eşimle girumcem yaptı ama bnde yiruldum valla.iki onda çocuk var bir de bnde battı heryerYani gercekten ben çaya kizarken yemek varmış bide ne deyim.Diyecek bişey bulamadım hiç bir işe elini surmese bile ben psikolojik olarak yoruluyorum biri gelince
Ağrım var hala ev kalabalikken anlamıyorum ama şimdi herkes gitti anlıyorum .Aynen ben dayanabilirsem 5 dkda 1 sancı gelene kadar evde geçirmeyi düşünüyorum evim daha rahat diye. Su gelirse bir duş alıp gel dedi doktorum enfeksiyon riski olduğu için hastahaneye gitmeni istiyorlar.
Kız her gün heyecan yaşatıyorsun banaarada yaz son durumunu merak ederim
Allah yardımcın olsun senden sonra bana geliyo sıra uyuyamazsin da bu akşam senayy kızlar yarın Uriş Mete el elee
@Cicekciteyze ile fırtlatıcaz inşallahhhh o normal ben sezooo
elime telefonu alır almaz yazarım mutlaka durumlarııı anlatırım deneyimii
şans dileyin bizee
Şu an nst ile bakıyorlar. Aktif kan yok. Nst’de sancı çıkarsa öyle muayene edeceklermiş.Ben ilk hamileliğimde adet oldum sanmıştım nişan demişti doktor
Beni de o gruba yazın doğuruncaKızlar takipdeyim herkes doğursada benim gibi tontislerle zayıflama planlasak diye bekliyorum2 haftalık oldu aceleci kızım
![]()
Bizi bekleyin nnKızlar takipdeyim herkes doğursada benim gibi tontislerle zayıflama planlasak diye bekliyorum2 haftalık oldu aceleci kızım
![]()
bende perşembeeBeni de o gruba yazın doğurunca
Nasipse perşembe sabahı planlı sezeryan![]()
perşembe 5 doğum vaaar yazdım ilk sayfayaaa doğum kankilerinizii görürsünüüüüzbende perşembee![]()
Haberdar et mutlaka merakta bırakmayın biziŞu an nst ile bakıyorlar. Aktif kan yok. Nst’de sancı çıkarsa öyle muayene edeceklermiş.
Devlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.Haberdar et mutlaka merakta bırakmayın bizi![]()
Son durum ne canım nst de sancı var mı gorebiliyor musunŞu an nst ile bakıyorlar. Aktif kan yok. Nst’de sancı çıkarsa öyle muayene edeceklermiş.
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımDevlet doktoru baktı Ultrasonla. 2750 gram olmuş. 35+4’te. Doğum sancılarım başlamış. Dua edin bana. Ultrasonda açıklık gördü doktor ama alttan bakmadığı için bi şey diyemedi.