Ayyyy amin inşallahHerkes dogurcak bu gidişle biz senle başı cekicezçektiğimiz ağrılar açıklık yapsa bari de hastaneye 5-6 cm açıklıkla gitsek pırt diye firlatsak
![]()

Benim bir haftadır beyaz krem kıvamında olan akıntım var ama o nişan değil biliyorum. Seninki yumurta akı gibi diyorsun bak yine heyecanlandırdınSu bikac gündür sürekli karın agrisiyla tuvalete gidiyorum .az önce de ağrıyla birlikte gittim .temizlenirken elime yumurta akı kıvamında ama krem beyaz arasi çok fazla olmayan bı akıntı geldi .kahve tonunda olsa kesin nişan derdimhamilelik öncesi yumurtlama dönemi görürdüm o akıntıyı hamileyken hiç görmedim.Allahim benim niye hicbiseyim net olmuyor
baslicam sancısına nişanina.elime bı iğne alıp patlatcam suyumu en sonunda
![]()

Benim arkadaşım ile muayeneye gitmiştim doktor 3 cm açılman var yarın doğurursun deyip eve göndermişti. Ertesi gün sabaha karşı sancıları başladı. Doktorun eve git dediyse vardır bi bildiği kuzum evde rahat rahat hazırlan dinlenKızlar son durum, eve gidiyorumDoktorum sabah görücem ben zaten onu demiş. Tırnak ucu kadar açılman var dedi ebe. Kan yok.