• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de ikinizke aynıyım. Bu haftasonu benim de kontrolüm vardı. Nst ye baktı. Şu an için bi sorun görmedi. Ama ben bir şeyi merak ediyorum artık her hafta nst ye mi gireceğim? Öyle mi oluyor?
Z zahrada ne yaptı acaba kafalar onda kaldı.
Evet canım son haftalarda artık hep nst istiyor doktorlar ondan sonra muayeneye alıyoalr sancı varmı yokmu görmek için

Ben de ikinizke aynıyım. Bu haftasonu benim de kontrolüm vardı. Nst ye baktı. Şu an için bi sorun görmedi. Ama ben bir şeyi merak ediyorum artık her hafta nst ye mi gireceğim? Öyle mi oluyor?
Canim ben 35+0 dan beri pazartesi cuma gunleri hem nst hem ultrasona giriyorum haftada 2 kez. Her doktorun takip şekli farkli

Hayırlısı canım çok şükür kurutulmuşsun darısı bizlere inşallah.😊😊

Çok şükür canım kurtulmuşsun darısı bizlere inşallah 🤲☺️ Aşağı inip inmediği nasıl anlaşılıyor acaba? Benim hareketler tam göğüs altından yan yana 3 parmak altı. Yani yukarıda hissediyorum. Hatta aşağılarda herhangi bir hareket hissetmiyorum.
Ben de hiç anlamıyorum çocugun neresi nerede😊 anlayamadan dogurucaz herhalde🤣
Kızlar bizde bugün kontrole gittik. Keyfi rahatmış oğlumun gelmeye niyeti yok bugün 38+6 yız. Sancı vs çıkmadı. Herhangi bir açıklıkta yok. Cuma günü tekrar çağırdı. 39+3 olucak. Eğer hala gelmesse en son 9 martta tekrar gidicez. 10 martta da 40+2 oluyor sezo ile alınacak. Eğer kendi gelmesse zorla yani😂😂 herşeyden önce sağlık önemli olan artık kendi nasıl gelmek isterse gelicek💜 bu arada 3400 gr 53 cm olmuş yavrum. Yani maksimum 10 günümüz var kavuşmak için 🙏🏻🙏🏻
Ay canım maşallah. Kendi gelmezse artık sezeryana dönüyor he, bana da 40dan sonraya bırakmam dedi. Ben acaba normal dogumu suni sancı vs baslatabiliyor mu dedim. Saglıkla, hayırlısıyla gelsin 🤗💟🎁
Benim hem ultrasoon hem nst bakıyor canım her hafta cagırıyor artık. Şöyle ki bizde hareket yavaslığı var, ultrasonda aktif hareket görmeyince nstye mecbur alıyor canım. Nstye o yüzden hep stresli girdim, hiç keyfine varamadım. Şöyle uzanıp rahat rahat kalp atışını dinlerim umarım bu hafta hareketi yerinde olur.
Kızlar Z zahrada yı biraz geç almışlar doğuma. Henüz bizde başka haber almadık. Haber alınca yazarım merak etmeyin🙏🏻
Ay bizi haberdar et, heyecandayız. Dualarımız çiçekçiteyze ve zahradayla. Ondan haber de alırsan yaz canım, gruptaysa.

Kızlar normal doğumumu belden uyuşmalı yapan var mı acaba (prenses) diyolar galiba. Doktorum önerdi ama olan varsa yardımcı olsun🥲🥲🥲
Ay ben youtubeda izledim geçenlerde Bi kadını. Denk geldi öyle, açtım. Kasılmaları ve açılması olunca epidurAli yaptılar. sonra normal doğum yaptı, surat ifadesinden gördüğüm sadece regl ağrısından biraz daha şiddetli sanırım.

Ben de doğurmadım. 😂 Bilmem yazdım mı buraya. Herkes sorunCa bi yerlere yazdım 🤭 35+3’te. 3095 kilosu, 51.1 boyu. Nst’de sancılarım çıktı ama büyük sancılar değil. Doğum sancısı değil dedi doktor. Akşamki sancılar için de bi şey demedi. Olabilir bazen, yormuşsun kendini filan dedi. 21 marta gün verdi doğum için, bir sonraki kontrol de 9 Mart kısmetse. 2 kez nstye girdim bugün, ikisinde de minik sancılar çıktı. Doğum öncesi tahliller yapıldı, anestezi doktoru ile görüşüldü filan. Epidural olacak. Ben ısrarla genel istedim ams doktor kabul etmedi.

20220228_141729.webp
S saphira91 teyzemiz bak biz cicimizi giyindik bile.

Ay ben youtubeda izledim geçenlerde Bi kadını. Denk geldi öyle, açtım. Kasılmaları ve açılması olunca epidurAli yaptılar. sonra normal doğum yaptı, surat ifadesinden gördüğüm sadece regl ağrısından biraz daha şiddetli sanırım.
Hayatta izleyemem o tarz şeylerii.
Doktorumda yasakladı zaten😂😂 4 cm açıklıkla başlatıyolarmış zaten nasıl çıkıyorsa oradan🥺

Kızlar nasılsınız?Hep aklimdasiniz ama doğumdan sonra öyle bi koşturma ile geçiyor ki günler.Bazen oturacak zaman bulamıyorum.

Kızlar bizde bugün kontrole gittik. Keyfi rahatmış oğlumun gelmeye niyeti yok bugün 38+6 yız. Sancı vs çıkmadı. Herhangi bir açıklıkta yok. Cuma günü tekrar çağırdı. 39+3 olucak. Eğer hala gelmesse en son 9 martta tekrar gidicez. 10 martta da 40+2 oluyor sezo ile alınacak. Eğer kendi gelmesse zorla yani😂😂 herşeyden önce sağlık önemli olan artık kendi nasıl gelmek isterse gelicek💜 bu arada 3400 gr 53 cm olmuş yavrum. Yani maksimum 10 günümüz var kavuşmak için 🙏🏻🙏🏻
Hadi bakalım canım her an herşey olabiliyor artık .inşallah istediğin gbi rahat bı doğum olur normal veya sezeryan .

Hayatta izleyemem o tarz şeylerii.
Doktorumda yasakladı zaten😂😂 4 cm açıklıkla başlatıyolarmış zaten nasıl çıkıyorsa oradan🥺
Kız sadece ıkınması var. 😂 oluyor mu, geliyor mu filan diyo kadın 😂 benim çatım dar olmasa belki böyle doğum isterdim. Doğur kalk yürü, mis gibi.

Back
X