• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar bebişi hasta olan oldu mu hiç? Ateşi yok ama hapşırıyor ve biraz burnu akıyor. Doktora götürmedim ateşi olmadığı ve burun tıkanıklığı olmadığı için. Önerileriniz var mı rahatlatacak ve ilerlememesini sağlayacak neler yapabilirim akşam bi duşa da sokarım iyi gelir belki
Sık sık temizle burnunu
Ek gıdaya da sarımsak kat hep
Ben bi de duştan önce bi Sterimar sıkıyorum bütün sümüğü akıtıyor #reklamdeğil
Bi de emzik kullanıyorsa kaynat günde bir iki defa geçmişmolsun cnm

Sık sık temizle burnunu
Ek gıdaya da sarımsak kat hep
Ben bi de duştan önce bi Sterimar sıkıyorum bütün sümüğü akıtıyor #reklamdeğil
Bi de emzik kullanıyorsa kaynat günde bir iki defa geçmişmolsun cnm
Çok teşekkür ederim canım ben de bol sarımsaklı çorba yaptım da sterimar kullanmadım hiç etkili oluyor mu iyi geliyor mu aspiratörü sürekli yapamıyorum burnu tahriş oluyor gibi hissediyorum ve pamukla falan da sürekli temizlenmiyor

Valla şuan neye uyaniyo bilmiyorum diş yüzünden max 2 satte bir kalkiyoruz zaten sansliysam 3 u görüyor gece.. hayır alışkanlık kalacak diş geçse de uyanacak diye korkuyorum wjdbjejdjd ben ne güzel 2. Aydan itibaren ellemiyodum uyuyodu hüüü shbdjdjdj uykusu gelince artık kasları da kizarmiyo jshdjdjdjdjshdjdjd anlayamıyorum artık naocam bilmiyorum ya 🥲
5.5 aylıktan beri geceleri hacıyatmaz gibi oğlum 🙁 ek gıdaya başlamıştık , alerji dedim , bağırsaklar dedim diş dedim , hala aynı ,artık alışkanlık oldu benimkinde , büyük oğlumda böyleydi emmeyi bırakana kadar her gece defalarca uyanırdı ,, yeni doğanken böyle uykusuzluk çekmedim ben , ne güzel uyurdu o zman

Kızlar bebeğim 6 aylık yumurtayı nasıl veriyorsunuz ya ? Sarısını ezip verdim yapışıyor ağzına yemiyor. Dün içine biraz mama biraz tahin katıp verdim. Başka ne yapabilirim? Tahin de vermemek gerekiyormuş sanırım 6 ayda 🤦🏻‍♀️
Organik labne ile karıştırıp verebilirsiniz ben öyle veriyorum.

Kızlar yaaa yavrulara masal kitabı falan aldınız mı, okuyor musunuz? Ben çok istiyorum ona masal okumayı ama ne okuyacağım bilmiyorum ki.. var mı tavsiyesi olan?
Iş bankası yayınlarından alıyorum. 15 kitap oldu bile 🥹 tekrar tekrar da okutuyorum tabi. İlgiyle resimlere bakıyor. Minik bir kütüphane kuracağız bu gidişle 🥹

Ben de şeyi soracaktım sizlere kitap,oyun halısı harici neler yaptırıyorsunuz sıkıldık artık aynı şeylerden 😂
Şarkı açıp ekranın önüne geçiyorum, beraber söylüyoruz daha doğrusu ben söyleyip oynuyorum o da çırpınıyor 🤣. Oyuncakları veya mutfaktaki silikon malzemeleri veriyorum o yere atıyor. Bitince ıh ıh diyor geri veriyorum geri atıyor gülüyoruz 🤣 halkalar var birbirine geçiyor. Onları asılıyor çıkarıyor geri takıp veriyorum geri çıkarıyor. Ben yürüteç aldım önerilmiyor biliyorum ancak yorulduğum için bunu bilerek aldım, ona koyuyorum çok seviyor. Geri geri gidiyor henüz ileri gidemiyor. 15 dakikadan 3 kez falan biniyor. Cee-eee oynuyoruz yan tarafa bakıyorum, birden başımı çevirip ceee diye bağırıyorum gülüyor 🤣 şimdilik aklıma gelenler bunlar. Her gün 1 saat sokaklardayız yoksa gün bitmiyor 🤣

Çok teşekkür ederim canım ben de bol sarımsaklı çorba yaptım da sterimar kullanmadım hiç etkili oluyor mu iyi geliyor mu aspiratörü sürekli yapamıyorum burnu tahriş oluyor gibi hissediyorum ve pamukla falan da sürekli temizlenmiyor
Günde 6 kereye kadar pembe balıklı olanı kullanabilirsin ben hem serum fizyolojik yaptım günde bi kaç kere de bunu sıktım özellikle duş öncesi çünkü sıktıktan sonra bebeğin bi süre dik durması lazım ki aksın

Teşekkür ederimm ben Bugün yumurta sarısı, kendi yaptığım lor, tahin, avokado, zeytinyağı ile karıştırıp biraz da su katıp verdim. Fazla mı karıştırdım bilmiyorum ama yedi :)
Yok bence tahin haric iyi gibi 🤣 avokado lor yumurta sarısı tuzlu kategoride, tahin tatlı tarafta kalmış gibi geldi 🤭 organik bebek bisküvileri var ben hipp ten aldım bir paket. Buzdolabı poşetine koyup İyice tahta kaşıkla ezdim. Anne sütü ekledim onu verdim. Belki siz de bebek bisküvisi + tahin yapabilirsiniz. Tabi paketli ürün veriyor musunuz bilmiyorum. Ben biraz esnek takılıyorum. Dışarıda davetliysek kavanoz mama alıp orada onu yediriyorum 🤭

5.5 aylıktan beri geceleri hacıyatmaz gibi oğlum 🙁 ek gıdaya başlamıştık , alerji dedim , bağırsaklar dedim diş dedim , hala aynı ,artık alışkanlık oldu benimkinde , büyük oğlumda böyleydi emmeyi bırakana kadar her gece defalarca uyanırdı ,, yeni doğanken böyle uykusuzluk çekmedim ben , ne güzel uyurdu o zman
Yaaa bu aralar benimki de gece beni mahvediyor. Ek gıdaya geçtim bende. Peki vücudunda bi alerji döküntü vs olmasa bile yine de böyle uykusundan kalkmaya sebep olur mu verdiğimiz şeyler ?

Ben çok mu yüklendim diye bu akşam sadece yoğurt verdim başka bi şey vermedim. Çünkü 3 gecedir yat kalk belim koptu artık geceleri huysuz ve 4 den sonra kalkınca yatmıyor geri

Şarkı açıp ekranın önüne geçiyorum, beraber söylüyoruz daha doğrusu ben söyleyip oynuyorum o da çırpınıyor 🤣. Oyuncakları veya mutfaktaki silikon malzemeleri veriyorum o yere atıyor. Bitince ıh ıh diyor geri veriyorum geri atıyor gülüyoruz 🤣 halkalar var birbirine geçiyor. Onları asılıyor çıkarıyor geri takıp veriyorum geri çıkarıyor. Ben yürüteç aldım önerilmiyor biliyorum ancak yorulduğum için bunu bilerek aldım, ona koyuyorum çok seviyor. Geri geri gidiyor henüz ileri gidemiyor. 15 dakikadan 3 kez falan biniyor. Cee-eee oynuyoruz yan tarafa bakıyorum, birden başımı çevirip ceee diye bağırıyorum gülüyor 🤣 şimdilik aklıma gelenler bunlar. Her gün 1 saat sokaklardayız yoksa gün bitmiyor 🤣
Merhaba yürüteç ne aldınız acaba ben de almak istiyorum

Merhaba yürüteç ne aldınız acaba ben de almak istiyorum
Baby mall da duux marka vardı onu aldım. Açıkçası en ucuzunu aldım çünkü oyuncaklarından 2 günde sıkılacağını düşündüm. Öyle de oldu şimdi kendi oyuncakları ile oynuyor. Bütçeniz varsa çalışan prego önerdi. Duux un sesli kısmı içine çöküyormuş. Duux 1.200 tl. Prego 2.000 tl idi.

Yok bence tahin haric iyi gibi 🤣 avokado lor yumurta sarısı tuzlu kategoride, tahin tatlı tarafta kalmış gibi geldi 🤭 organik bebek bisküvileri var ben hipp ten aldım bir paket. Buzdolabı poşetine koyup İyice tahta kaşıkla ezdim. Anne sütü ekledim onu verdim. Belki siz de bebek bisküvisi + tahin yapabilirsiniz. Tabi paketli ürün veriyor musunuz bilmiyorum. Ben biraz esnek takılıyorum. Dışarıda davetliysek kavanoz mama alıp orada onu yediriyorum 🤭
Valla tuz şeker vermeyince hiç öyle tatlı kategori tuzlu kategorı diye ayırmadım ya ahahaha ona da dikkat edeyim :)

Ben küçücük porsiyon yapamıyorum ya 2 küçük dilim bile haşlasam sebzelerden baya çıkıyor o yüzden cam kavanoz aldım fazla olunca sıcak sıcak kavanoza koyup kapatıyorum. Hazır mama gibi oluyor 2 gün bekletebiliyorum dolapta o şekilde veriyorum. Konserve mantığı gibi dışarıda onu veriyorum. Şuan dolapta 2 küçük kavanoz var mesela. Bisküvide az da olsa şeker vardır yine bizim dişler erken çıkmaya başladı o yüzden pek paketli bi şey vermeyeceğim erken çürümesin diye

Valla tuz şeker vermeyince hiç öyle tatlı kategori tuzlu kategorı diye ayırmadım ya ahahaha ona da dikkat edeyim :)

Ben küçücük porsiyon yapamıyorum ya 2 küçük dilim bile haşlasam sebzelerden baya çıkıyor o yüzden cam kavanoz aldım fazla olunca sıcak sıcak kavanoza koyup kapatıyorum. Hazır mama gibi oluyor 2 gün bekletebiliyorum dolapta o şekilde veriyorum. Konserve mantığı gibi dışarıda onu veriyorum. Şuan dolapta 2 küçük kavanoz var mesela. Bisküvide az da olsa şeker vardır yine bizim dişler erken çıkmaya başladı o yüzden pek paketli bi şey vermeyeceğim erken çürümesin diye
Çok iyi düşünmüşsünüz. Ben de açıkçası konserve yapıp koymak istiyorum ancak doğumdan sonra bana farklı bir hal oldu. Hem çok yorgun hissediyorum hem de ben zaten yapamam, ben başaramıyorum. Ben lezzetli yapamıyorum. Bebeğe bakamıyorum gibi olumsuzluklara takıldım. Bu arada kilo konusunda da çok kötüyüm 76 kilo olmuşum. Bir sürü derdim vardı üstüne bir de şişko oldum diye ağlıyorum 🤣🤣

Baby mall da duux marka vardı onu aldım. Açıkçası en ucuzunu aldım çünkü oyuncaklarından 2 günde sıkılacağını düşündüm. Öyle de oldu şimdi kendi oyuncakları ile oynuyor. Bütçeniz varsa çalışan prego önerdi. Duux un sesli kısmı içine çöküyormuş. Duux 1.200 tl. Prego 2.000 tl idi.
Çok kısa bi zaman kullanılacak aslında ya çok para vermek istemiyorum. Eşimin ablası hediye alacak ona link atacağım. Sizin aldığınıza bi bakayım. Keşke vaktinde alsaymışız 700tl falandı. 1200 bile pahalı şuan 3 4 ay ancak kullanır ama istiyorum yine de ya

Çok iyi düşünmüşsünüz. Ben de açıkçası konserve yapıp koymak istiyorum ancak doğumdan sonra bana farklı bir hal oldu. Hem çok yorgun hissediyorum hem de ben zaten yapamam, ben başaramıyorum. Ben lezzetli yapamıyorum. Bebeğe bakamıyorum gibi olumsuzluklara takıldım. Bu arada kilo konusunda da çok kötüyüm 76 kilo olmuşum. Bir sürü derdim vardı üstüne bir de şişko oldum diye ağlıyorum 🤣🤣
Jsjsjsjsjsjsjjsjdjdjdks son kısma pdaklandım ben de 76 olmuşum….

Çok kısa bi zaman kullanılacak aslında ya çok para vermek istemiyorum. Eşimin ablası hediye alacak ona link atacağım. Sizin aldığınıza bi bakayım. Keşke vaktinde alsaymışız 700tl falandı. 1200 bile pahalı şuan 3 4 ay ancak kullanır ama istiyorum yine de ya
Belki trendyolda falan vardır daha uygun. Ben eşimi zorla dışarı çıkardığım için görünce hemen aldırdım 🤣 araştırma fırsatım olmadı

Yaaa saçmalamayın neden bakamayasınız. Sonuçta bebek bu büyüyecek. Biz büyümedik mi :) benim ilk çocuğum 0 deneyim. Yoğun bi işim var ay sonu işlerimi bitirdim ayın 31nde 3 Nisansa doğurdum düşünün. Doğum yaptığım günden beri de uzaktan çalışıyorum evde. 8.30 da uyuttum bilgisayar açtım daha şimdi kapattım iki dakika uzandım. + bütün ev işleri + bebek bakımı. Yani size anlatamam kafam bi milyon ama yine de bakamıyor muyum demiyorum. Ama öyle ama böyle bir bebeğe en iyi annesi bakar. Gözlerinin içine bakıp bi gülüşünüz yeterr :)

Ayrıca kilo konusu bende de öyle 73 kiloyum. Gücümü toplayabilirsem eliptik üstüne çıkacağım evde biraz yapacağım ama öyle kötüyüm , uykusuzum ve üzerime hiç bi şey olmuyor anlatamam

Belki trendyolda falan vardır daha uygun. Ben eşimi zorla dışarı çıkardığım için görünce hemen aldırdım 🤣 araştırma fırsatım olmadı
Bütün eşler aynı heralde bizde bi asansör sorunu var bu aralar eşim işe gitmek için zor iniyor aşağı elinden gelse gitmeyecek. sadece 3 kat 😅

Back
X