- 21 Eylül 2017
- 2.895
- 7.137
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
- #48.681
Uykusuzken insan hiçbir şey yapacak güc bulamıyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım kısa süreli bir durumdur ve bir an önce uykusu düzene girer.Yaaa saçmalamayın neden bakamayasınız. Sonuçta bebek bu büyüyecek. Biz büyümedik mi :) benim ilk çocuğum 0 deneyim. Yoğun bi işim var ay sonu işlerimi bitirdim ayın 31nde 3 Nisansa doğurdum düşünün. Doğum yaptığım günden beri de uzaktan çalışıyorum evde. 8.30 da uyuttum bilgisayar açtım daha şimdi kapattım iki dakika uzandım. + bütün ev işleri + bebek bakımı. Yani size anlatamam kafam bi milyon ama yine de bakamıyor muyum demiyorum. Ama öyle ama böyle bir bebeğe en iyi annesi bakar. Gözlerinin içine bakıp bi gülüşünüz yeterr :)
Ayrıca kilo konusu bende de öyle 73 kiloyum. Gücümü toplayabilirsem eliptik üstüne çıkacağım evde biraz yapacağım ama öyle kötüyüm , uykusuzum ve üzerime hiç bi şey olmuyor anlatamam
Bakım konusunda da annem olsun eşim olsun çok güzel bakıyorsun diyorlar ancak ben çok yoruluyorum ve tükeniyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ancak istediğim performansı veremiyorum. Eşim de annem de tv aç, işini yap diyor ancak kıyamıyorum. Veya sıkılıyor ıh ıh diyor hemen kucağına alma alıştırma diyorlar ama yüreğim el vermiyor. Hemen kucaklıyorum. Ama bu sefer ne işlere yetişebiliyorum ne de öğün hazırlamasını güzelce yapamıyorum. Sütü 2 kere taşırdım çünkü yattıktan 15 dakika sonra uyandı ve bir türlü dalmadı. Bu sefer de evde yoğurt olmuyor diye üzülüyorum ve yetersiz hissediyorum.
Çok uzun oldu kusura bakmayın dolmuşum