- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.205
- 158
- 39
Gece korkmuyorum sadece çılgına dönüyorum uyumuyor ayaklarını cirpmaktan alt değiştirme zor oluyor eşim hep uykusuz kalıyor perisan haldeyiz gerçekten
Şuan bile uyumuyor 60 CC yedi emdi gaz çıktı alt değiştirme yok sizler ne kadar mama veriyorsunuz
Kızlar bende sma kullanıyorum yarın tekrar sorucam miktarını vs bende ya hastanede emzircem üstüne mama şeklinde benim kız emmeden uyumuyor mama yedim tamam demiyor
Valla ilk zamanlar 50 cc yetiyordu. Şimdi son beslenmede 55 cc anne sütü 60 cc mama yedi anca doydu :) 15 günlük. Bizimkinin de uykusu bizi zorluyor ama. Şöyle ki uyuyor aslında. Ama 2,5 saatlik uyku mesela. Sonra acıkıp mızmızlanıp uyanıyor. O 2,5 saatte de mışıl mışıl değil. Arada mızıldamır, ses çıkartır. Bazen durup dururken uyanır. Tekrar uyutmaya çalışıyorum (kucakta yürümek, göğüse koymak gibi şeyler uykuya dalmasına yardımcı oluyor) yani gece ben en fazla 1,5 saat kesintisiz uyuyabiliyorum ki genelde 1 saatlik uykularla 3 saat toplam uyku olmuş oluyor. Sabah da anneme verip 2,5-3 saatlik uyku yapıyorum ki kendime geleyim.
Eşimi odadan yolladım valla ya. Herkesin perişan olmasına gerek yok dedim. Sonuçta o uykusunu alsın ki iş zamanı işe güzel gitsin, haftasonu da beni sabah dinlendirebilsin