• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ciddi söylüyorum kesinlikle aç değil. Bütüm gün mememde. WC, yemek, duş filan bana haram. altını alıyorum, 2 memeyi de Emiyor mesela, üstüne 30’luk mama veriyorum, gazını alıyorum, tam yatırıcam başlıyor mık mık mık ağlamaya. Memeye koyuyorum susuyor ama ben de robot değilim. Artık sinirlerim bozuldu, ağlama nöbetleri baş gösterdi bende de. Bugün en sonunda emzikle sustu. Uyuduğu gibi aldım emziği ağzından.

Çok kolay gelsin. Acaba 30 luk mama tam yetmiyor olabilir mi? Hiç 60 lık hazırlayıp denediniz mi? Benimki zaten emmeyen bebek. Ağlıyordu doğduğundan beri bir türlü anlayamadık doymadığını. Şimdi sütümü sağıp verdikten sonra bol mama veriyorum iyice doyumca sakince uyuyor yoksa ağlamaya devam.

Çok kolay gelsin. Acaba 30 luk mama tam yetmiyor olabilir mi? Hiç 60 lık hazırlayıp denediniz mi? Benimki zaten emmeyen bebek. Ağlıyordu doğduğundan beri bir türlü anlayamadık doymadığını. Şimdi sütümü sağıp verdikten sonra bol mama veriyorum iyice doyumca sakince uyuyor yoksa ağlamaya devam.
Sağ olasın. Veriyorum 60’lık da. 100 versem 100 içecek belki ama sütüm gelirken mamaya dayamak istemiyorum. ben İstiyorum her şey doğal olsun ama imkansız gibi 😕

Çok destek oldun burada sağol doktor tebrik ediyorum dedi kilo alimi harika formül mama sadece 3 kere yeter emzirmeyle kilo aldı bilgin olsun dedi
Canım dünden bugüne üzerime damlıyor sütüm inan moral ve gıda sende moral oldun
Bıraz olsun faydam olduysa ne mutlu demekkı kanalların açılıyo bak dahada artar benımkıde iştahlanır ınsallah cok iştahlı gıbıme gelmıyoda bakalım

Ya ben de çok karşı değilim ama beni reddeder diye korkuyorum. Çenesi yorulacak emzikte, bana gelince istemeyecek emmek diye endişe ediyorum. Çok da erken sanki. Daha 12 günlük. biraz büyüseydi de öyle verseydim emziği 🥲
Aslında emziğin bir diğer faydası çene kaslarını da güçlendiriyor. 7/24 verilmediği sürece çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum 😌

Aslında emziğin bir diğer faydası çene kaslarını da güçlendiriyor. 7/24 verilmediği sürece çok büyük sıkıntı olacağını sanmıyorum 😌
Arkadaşımın oğlu 2.5 aylık ve emzik delisi olmuş. Arkadaşımı emmiyormuş çoğu zaman o yüzden korkuyorum ben de 🥲

Arkadaşımın oğlu 2.5 aylık ve emzik delisi olmuş. Arkadaşımı emmiyormuş çoğu zaman o yüzden korkuyorum ben de 🥲
O kadar vermek iyi değil tabii uyumuyosa uykuya geçinceye kadar oyalansın diye verip uyuduğunda yavaşça alabilirsin. Benimki sevmiyo emzik suratını ekşite ekşite emiyo uyuyo sonra pıt diye atıyo kendi 😅

O kadar vermek iyi değil tabii uyumuyosa uykuya geçinceye kadar oyalansın diye verip uyuduğunda yavaşça alabilirsin. Benimki sevmiyo emzik suratını ekşite ekşite emiyo uyuyo sonra pıt diye atıyo kendi 😅
Şimdi bir örnek vereyim, gs maçının 6. Dakikasında emmeye başladı beni. tam 90. Dakikada memeden ayırdım Ve ağlıyor şu an memeden ayrıldı diye. Arada 1 kez altını aldım, biraz da babası oyaladı. hadi 25 dk böyle gitsin. 60 dKadır emiyor demek bu ama hala ve hala ağlıyor 🤦🏻‍♀️ Ağzından sütler akıyor emerken hani sütüm mü gelmiyor desem o da değil. Çıldırmamak elde değil. Nasıl emzik vermeyeyim şimdi? 🤷🏻‍♀️

Şimdi bir örnek vereyim, gs maçının 6. Dakikasında emmeye başladı beni. tam 90. Dakikada memeden ayırdım Ve ağlıyor şu an memeden ayrıldı diye. Arada 1 kez altını aldım, biraz da babası oyaladı. hadi 25 dk böyle gitsin. 60 dKadır emiyor demek bu ama hala ve hala ağlıyor 🤦🏻‍♀️ Ağzından sütler akıyor emerken hani sütüm mü gelmiyor desem o da değil. Çıldırmamak elde değil. Nasıl emzik vermeyeyim şimdi? 🤷🏻‍♀️
Ver bacim neden veriyorsunuz ki.
Keşke benim ki de alsa da versem.

3840 doğdu, 2. Tartıda 3700, 3.tartıda 3815 çıkmıştı. Şu an 12 günlük. Kısmetse pazartesi tartılacak bir daha
benimki de 3730 doğdu 5 gün sonra ilk tartıda 3920 çıktı. sarılık vs olmadı bizde pazartesi gidicez bende merak ediyorum ne olmuş kilosu diye 😅 sürekli meme aramasa da emince baya sömürüyor benziyorlar o yüzden sordum
Ya kızlar avent emzikten başka alternatif ne alabiliriz? Bak bunu da çok tutan bebek var dediginiz model marka ne var? Kızım avent tutuyordu.oglum tutmuyor.oğürüo resmen şapsik 😬
nuk slikon damaklı almıştı benim büyük kızım da

Kızlar acil bir soru????
Burnunda sümük gördüm burun aspiratör aldırdım çektim azıcık azıcık geldi ama bugün hiril hiril bir ses
Serum mu ne yapıliyormuş nasıl yapılır burnunu nasıl bisaltirim
Yapan var mı videosunu gördüm ama

Kızlar acil bir soru????
Burnunda sümük gördüm burun aspiratör aldırdım çektim azıcık azıcık geldi ama bugün hiril hiril bir ses
Ben yapıyorum çok rahatlatıyor serum fizyolojik ve bebekler icin küçük sırıngalar var onlardan aldık 1 ml yada 0.5 ml sıkıp burun deliğine yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum çoğu akıyor akmayanı da hapşırarak çıkartıyor aspiratör kullanmama gerek kalmıyor

Canım peki gece alt acarken tüm tulumu çıkarıyor musun?

Canım ben de aynı ikilemdeyim, zaten 1 ay sonrası amerikan pediatri derneği de öneriyomuş.
Ben de 1 ay zor dayanıcam, bir gece ansızın emzik vericem senin gibi. Anne çok yıpranıyor, çocuk huysuzlanıyor sürekli ağız şıp şıp. Benimki elini emiyor sürekli.
evet alt açarken çıkarıyorum

Kızlar acil bir soru????
Serum fizyolojik alıp burnuna damlat biraz bekledikten sonra hapsirarak kendi çıkarmasa aspiratorle kendin çıkartırsın. Bizim ki hapsirarak çıkartıyor sagolsun

Back
X