• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tuvalet yapamama ağzında ki süt kalıntısı imiş pamukçuk yok ikinma gaz hırıltı burnu tıkalı gibi vs vs test yapmadan anlıyor diyet yapınca ve diyet mamayla destekleyince anliycaksin dedi nasıl rahatladı gibi

6 aya kadar diyet yapıyor bebek bildiğim sonra süt ürünü yiyebilir onu sormadım bir tanidikta vardi ondan biliyorum
Kakasından bellı olurdu bunların yanında dokuntu egzama kanlı yesıl mukuslu kaka geçmeyen pişik fılanda olması lazım bızm kaka mukuslu yesıl kaka ama hala emın degılım dıyet konusnda

40 kontrolüne gidememiştim 47 kontrolüne gittim 😂
Smear aldı, sağ tarafını fazla kesmişim diye itirafta bulundu benim biraz uzun da dikiş djdks , hala hassasiyet olması normal dedi
Henüz regl olcak gibi durmuyomuşum 2 yıl da olmasan normal emzirme sürecinde ama yumurtlayabilirsin regl olmasan bile bu yüzden korun dedi

Sokucu şeylerden bıkmışken geldi yine soktu bişey akşama da kocamı alayım hazır yol açılmışken bari az acır 😂

Smear hamileyken almışlardı yine aldılar sizde de aldılar mı kontrolde

Hee bi de yara izi için bepanthol anti scar jel bunu önerdi çok etkiliymiş
bende dun gittim smear aldı.

benim kızımda döküntü var ama ne sebep anlayamıyorum.süt ürününü kes dedi .ama uygulayamıyotum.zaten sadece sabah azıcık peynir yiyorum. birde günde 1 yumurta

Öff aynı sezo dikişlerim çok aşağıdaydı zaten onun tedirginliği bir taraftan diğer taraftan canım asla istemiyo zaten yorgunluktan canım çıkıyor ama 8 9 aydır da aksiyon yok adam da istiyo derken geçen akşam artık açtık kapıları canım çok yandı öf hiç içimden gelmiyo 😂 kafam güzel olması lazım resmen anca öyle
Kız ne çabuk 😂😂biz ilk dogumda 75 günden sonra falan denemiştik korkmuştum resmen 😂😬bu ikinci doğum bı altı ay bekler artık 😅

Kızlar gaz damlası kullananlar, %100 gecti mi sizin bebeklerin gazlar? Benimki gecmiyor, hala çok var. Damla mı işe yaramadı diyorum. Sizler damla kullanınca uykuda kızarma, ıkınma, emerken aglama gaz girmesi bitti mi?

Kızlar doktor değiştirdim bugün medicana ya gittik süt alerjisi varmış Aptamil özel diyet mama raporda vericek bende hiçbirini tuketniycem
Canım alerjide arkadasların yazdıgı gibi kakadan falan belli oluyor diye biliyorum. Benim dr çok bariz belirti yoksa 3.ayda anlarız dedi gıda alerjisini
Selamlar. Ben de konu değişikliği yapayım son iki gündür ruh halim hiç iyi değil. Bebek hiç uyumuyor o uyumazken ben de moralmen çöküyorum. Eşime inanılmaz öfkeleniyorum. Annem benimle diye hiçbir şeye karışamadı. Bebekle akşamdan akşama bir iki saat oynuyor. Bütün sıkıntısı bende. O odamızda ben bütün odaları geziyorum bebekle. Hiçbir kendime ait alanım kalmadı 2 saat boşluk olsa uyku bile uyuyamıyorum. Biz ne zaman normal bir hayata geçiş yapacağız bebekle? Biliyorum ilk aylar böyle geçecekti ama yaşamak çok tuhaf. Tuvalette ağlıyorum bazen. Çok garip saçma duygulara büründüm.
Ah canım bu 3 ay hepimize zorlu gececek belli ki, anne çocugun beslenme noktası oldugu için sorumluluk daha çok bizde, ben de geceleri bunalıyorum bazen inan yalnız degilsin. Annem de yorulmasın diye uyandırmıyorum. Eşinden ev işlerinde bulaşık, camasır yardım almaya calışabilirsin.
Havalar ısınsın, dısarıya çıkarsak bize de bebeklere de iyi gelecek.

Kızlar gaz damlası kullananlar, %100 gecti mi sizin bebeklerin gazlar? Benimki gecmiyor, hala çok var. Damla mı işe yaramadı diyorum. Sizler damla kullanınca uykuda kızarma, ıkınma, emerken aglama gaz girmesi bitti mi?

Canım alerjide arkadasların yazdıgı gibi kakadan falan belli oluyor diye biliyorum. Benim dr çok bariz belirti yoksa 3.ayda anlarız dedi gıda alerjisini

Ah canım bu 3 ay hepimize zorlu gececek belli ki, anne çocugun beslenme noktası oldugu için sorumluluk daha çok bizde, ben de geceleri bunalıyorum bazen inan yalnız degilsin. Annem de yorulmasın diye uyandırmıyorum. Eşinden ev işlerinde bulaşık, camasır yardım almaya calışabilirsin.
Geçmedi tabiki 😂😂ama biraz daha azaldı sanki . 5. Gün bio gaia ,15. Gün nurse harveys e başladım onlar olmasa hepten yanmistim demek ki 😬

Eşim benden daha hamile oldu.Lohusalikta da daha lohusaydi resmen.Bizde hamilelikte 4.aydan sonra olmadı ilişki.Ve henüz ondan adım olmayınca bende hiç imada bile bulunmadım.Zaten gazlı kızımın uykular fena.Bi de ramazan olunca baya bi arkadaş takılırız artık.
Bizde nurse harveys biraz ise yaradı sanki ama yeterli değil.Bugun iyi diye damlayı ihmal ettim gündüz uyumadı bile.

Selamlar. Ben de konu değişikliği yapayım son iki gündür ruh halim hiç iyi değil. Bebek hiç uyumuyor o uyumazken ben de moralmen çöküyorum. Eşime inanılmaz öfkeleniyorum. Annem benimle diye hiçbir şeye karışamadı. Bebekle akşamdan akşama bir iki saat oynuyor. Bütün sıkıntısı bende. O odamızda ben bütün odaları geziyorum bebekle. Hiçbir kendime ait alanım kalmadı 2 saat boşluk olsa uyku bile uyuyamıyorum. Biz ne zaman normal bir hayata geçiş yapacağız bebekle? Biliyorum ilk aylar böyle geçecekti ama yaşamak çok tuhaf. Tuvalette ağlıyorum bazen. Çok garip saçma duygulara büründüm.
Ay ben bir ben böyleyim sanıyordum aglak bazen bağı r çağır biri herşey uxerimme geliyor ki
Test yaptılar Mi?
Hayır canım eşim doktor bilir diyor hastane daha iyi yap su diyeti deneyelim diyor diyet mama da verdi doktor

Bugün gaz damlası yazdı o probiyotik devam 3 ay dedi sanki bugün daha iyi gaz yönünde

bitmedi, bitmiyor 😔 çok zorlanıyor yavrum 😔 kahroluyorum üzüntüden. Biogaia ve nurse harveys ikisini kullanıyoruz

Bizim çocuğun kakası da aşırııı sümüklü oldu bugün daha önce böyle miydi dikkat etmedim de kaşlarında da egzema gibi döküntü var böyle sümüklü kaka devam ederse 2. Ayı beklemem heralde koşarım doktora süt alerjisi ise tanı koysunlar sadece kaka yeterli değil heralde tanı için dimi kızlar

Farklı bişey de yemedim aslında ama her şey olabilir 😂 isteyeme bez fotosu atarım tanı koyarız birbirimize 😅

Bizim çocuğun kakası da aşırııı sümüklü oldu bugün daha önce böyle miydi dikkat etmedim de kaşlarında da egzema gibi döküntü var böyle sümüklü kaka devam ederse 2. Ayı beklemem heralde koşarım doktora süt alerjisi ise tanı koysunlar sadece kaka yeterli değil heralde tanı için dimi kızlar

Farklı bişey de yemedim aslında ama her şey olabilir 😂 isteyeme bez fotosu atarım tanı koyarız birbirimize 😅
Sadece kaka değildir tabi siz şimdi test yaptırın çıkmaz diyeti uygulayın zaten iyileşme direk farkedersiniz dedi

Kaka ve burnu temizken tıkalı gibi ses çıkarması emerken hırıltılı burnu tıkalı gibi

Kaka ve burnu temizken tıkalı gibi ses çıkarması emerken hırıltılı burnu tıkalı gibi
Kkk kkk diye domuz sesleri çıkarıyo o mu oluyo acaba tıkalı ses kız insan değillermiş gibi bildiğim her şeyi unutuyorum ahahha kendim tıkalıyken nasıl hırıltı oluyodu canlandıramıyorum bile bu çocuklar akıl sağlığımızı kesinlikle bozdu

Kkk kkk diye domuz sesleri çıkarıyo o mu oluyo acaba tıkalı ses kız insan değillermiş gibi bildiğim her şeyi unutuyorum ahahha kendim tıkalıyken nasıl hırıltı oluyodu canlandıramıyorum bile bu çocuklar akıl sağlığımızı kesinlikle bozdu
At gibi tay gibi ses tarzı ihii taklit edemiyorum

Anne sütündeki hormonlardan dolayı bebeklere akne sivilce döküntü oluyor.
Genelde 6 haftalik başlıyor 3. Ayın a kadar sürebqilir.

Yok yavrus, youtubeda videosu var, Dr.osman gonulal videosu. 4 sorun olması lazimmis.

Kızlar bu bebeklerdeki sivilceler için ne sürüyorsunuz? Doktoruna soran oldu mu.bizim Perşembe kontrol var diye sormadım bişey..

Bir de gaz konusu olmuş.valla çocuk s.cyor..arkadan yine gazlaniyor.. altını alırken totosunun deliğinden hava alıyor herhalde artık diyorum 🤣 damlalara rağmen böyle ise gerisini düşünemiyorum

Kızlar bu bebeklerdeki sivilceler için ne sürüyorsunuz? Doktoruna soran oldu mu.bizim Perşembe kontrol var diye sormadım bişey..

Bir de gaz konusu olmuş.valla çocuk s.cyor..arkadan yine gazlaniyor.. altını alırken totosunun deliğinden hava alıyor herhalde artık diyorum 🤣 damlalara rağmen böyle ise gerisini düşünemiyorum
Kendiliğinden geçiyor bir süre sonra. Ama emzirirken koluna da, göğüs altına da bez koy. Terleyince de sivilce oluyor.

Kendiliğinden geçiyor bir süre sonra. Ama emzirirken koluna da, göğüs altına da bez koy. Terleyince de sivilce oluyor.
Aynen geccek de.kizimdan biliyorum.iste can sıkıyor..evet bez fikri iyi bak.koluma bazen muslin koyuyorum .sürekli hale getireyim en iyisi

Back
X