• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün dışarı çıkacaktık dışarda emzirmek zor olur diye süt sağdım yanıma aldım ama gelin görün ki kızım dışarda biberonla emmeyi beceremedi çok üzüldüm çünkü bir buçuk ay sonra işe başlicam ve ben yokken biberonla doyar diye düşünüyordum bugünden sonra artık pek emin değilim tommee tippee antikolik biberon almıştım nasıl yapsam işe başlamadan evde biberonu alıştırmaya mı çalışayım yoksa başka bi biberon mu alsam 😔

Kızlar bugün dışarı çıkacaktık dışarda emzirmek zor olur diye süt sağdım yanıma aldım ama gelin görün ki kızım dışarda biberonla emmeyi beceremedi çok üzüldüm çünkü bir buçuk ay sonra işe başlicam ve ben yokken biberonla doyar diye düşünüyordum bugünden sonra artık pek emin değilim tommee tippee antikolik biberon almıştım nasıl yapsam işe başlamadan evde biberonu alıştırmaya mı çalışayım yoksa başka bi biberon mu alsam 😔
Yaaa aslında çok şanslısın biberona alışmaması Çok güzel bir şey. ben sırf beni reddetmesin diye philips avent aldım Emzik de biberon da. Gayet güzel alıştı. İstetsen avent dene. Keşke benim oğlan da alışmasaydı biberona.

Yaaa aslında çok şanslısın biberona alışmaması Çok güzel bir şey. ben sırf beni reddetmesin diye philips avent aldım Emzik de biberon da. Gayet güzel alıştı. İstetsen avent dene. Keşke benim oğlan da alışmasaydı biberona.
Avent meme reddi yapmaz mı bendede ondan var

Sagdigim sütü günde bir iki kez biberon ile veriyim diyorum meme reddi olur mu veren var mı ???

Birde aklıma takılan saçımı boyamak 6 aydan sonra mı boyamak lazim

Sagdigim sütü günde bir iki kez biberon ile veriyim diyorum meme reddi olur mu veren var mı ???

Şimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.

Ya bende kararsizim, dogumdan once boyadim ama bayramda insan icine cikicaz simdi napsak ne etsek bilemedim. Bi yerde okudum sac boyayinca 24 saat sagdiginiz sutu cope atin diye. Bazilarida yok oyle bisey diyor. Amonyaksiz boya ile boyayin diyen var 🥺 napicam bilmiyorum

Şimdi günlerimiz birbirinden farklı benim bebeğim daha 24 günlük ama ben son 1 haftadır hemen hemen her gün dışarı çıkıyorum bir öğünlük de sağılmkş sütümü biberonla bırakıyorum. Beni de emiyor ama bu son Hafta çok huzursuz uyumuyor resmen hep kucakta uyuyor. Yatağa koyduğum anda kalkıyor. Hiç ağlamayan çocuğum ağlıyor. Meme reddi olmadı ama bu huzursuzluk acaba onla mı ilgili anlamadım. Ama ben dışarı çıkmasam lohusa depresyonu beni daha da saracak.
Ben çıkamıyorum zaten sütü sağıp biberon ile versem de alt değiştirme var hemen eve dönüyorum eşim de dönelim diyor

Valla canım inan olabilir olmayabilir meme reddi olmasa iyi olur ama kasık biberon verince ağlıyor döküyor eli ayağı durmuyor
Harika haftalar kitabı sipariş ettim gelsin okuycam inşallah atak haftaları vs yazıyor

Canım ben full meme verdim. İnan bugün saat 12 den iftara kadar uyku savaşı verdik. Kucakta uyuyor, biraz daldırıyorum. Yerine koyuyorum uyanıyor. Asla uyumadı, kucakta uyusun dedim, onu da uyumadı sonra. Sürekli ağlama. Her günleri birbirinden farklı, bazı günler çok huzursuz oluyorlar. Belki karnı agrıyor, belki gaz, belki alerji (bizimkinin yüzünde döküntü var) bir sıkıntıları oluyor herhalde. Arada biberonla vermek gerekli aslında yoksa kendi hastane işlerimizi nasıl halledeceğiz, işe baslarsak da zorluk oluyor.
Takip et her gün mü aynı şekilde diye. Senin psikolojin de önemli haklısın.

Canım ben full meme verdim. İnan bugün saat 12 den iftara kadar uyku savaşı verdik. Kucakta uyuyor, biraz daldırıyorum. Yerine koyuyorum uyanıyor. Asla uyumadı, kucakta uyusun dedim, onu da uyumadı sonra. Sürekli ağlama. Her günleri birbirinden farklı, bazı günler çok huzursuz oluyorlar. Belki karnı agrıyor, belki gaz, belki alerji (bizimkinin yüzünde döküntü var) bir sıkıntıları oluyor herhalde. Arada biberonla vermek gerekli aslında yoksa kendi hastane işlerimizi nasıl halledeceğiz, işe baslarsak da zorluk oluyor.
Canım büyüme atağı olabilir bunlar bende o yüzden harika haftalar diye kitap aldım okumaya basliycam kargoda bekliyorum bakalım

Onun dışında ben yatağa ilk ayağını koyuyorum sonra bedenini bırakıyorum bu işe yarıyor bir yerde okumuştum
Birde yatağı isitiyordum soğuk günlerde yada pazen bir şey üzerine yatırdım buz gibi yatağa koyunca da uyanıyor

Kasık biberon devam ediyim diyorum heryere dökülüyor avent biberon var meme reddi falan yok ama düşündüm vermiyim diye ama bazen vermek gerekiyor süt sağıp dolapta tutuyorum

Evet ya normal şartlarda iyi bi şey ama benim durumum için alışması lazım çünkü 3.aydan sonra her zaman yanında olamicam 😢 aventin hangi biberonu şu antikolik olan mı yoksa natural diye geçen mi

Evet ya normal şartlarda iyi bi şey ama benim durumum için alışması lazım çünkü 3.aydan sonra her zaman yanında olamicam 😢 aventin hangi biberonu şu antikolik olan mı yoksa natural diye geçen mi
Valla ben de Mayıs sonunda işe başlıcam, kara kara düşünüyorum nasıl olacak diye üstelik biberon Tutarken 🥴 natural aldım ben, üstünde “yenilikçi valf sayesinde antikolik özelliği var” tarzı bi şey yazıyor.

Valla takip ediyorum annem şimdi benle kalıyor ayı dolunca kayınvalidem gelecek bi 15 gün de o kalacak. 1.5 aylık olunca tek kalacağım gibi. Öyle ağlamaları başlayınca kucağımda asla sakinleşmiyor bana öfkeli gibi annemde ya da eşimde sakinleşiyor ben de bebeğimi ben sakinleştiremiyor muyum acaba tek kalknca ne yapacağım diye korkuyorum. O yüzden şu an aldığım yardımlara da çok üzülüyorum kendim mi baksaydım acaba diye. Her gününü takip ediyorum tabiki. Ama giderek daha çok ağlıyormuş gibi 🥺

Valla takip ediyorum annem şimdi benle kalıyor ayı dolunca kayınvalidem gelecek bi 15 gün de o kalacak. 1.5 aylık olunca tek kalacağım gibi. Öyle ağlamaları başlayınca kucağımda asla sakinleşmiyor bana öfkeli gibi annemde ya da eşimde sakinleşiyor ben de bebeğimi ben sakinleştiremiyor muyum acaba tek kalknca ne yapacağım diye korkuyorum. O yüzden şu an aldığım yardımlara da çok üzülüyorum kendim mi baksaydım acaba diye. Her gününü takip ediyorum tabiki. Ama giderek daha çok ağlıyormuş gibi 🥺
Aynısı bende var. Bende asla durmuyor. Annemin koynunda uyuyor bildiğin. bende hemen yalanıp aranıyor. Annem de diyor ki sende süt kokusu var O yüzden durmuyor. Çocuk benimle emmeyi bir gördüğü için bana sadece meme gözüyle bakıyor 🥲 benim de annem yanımdaydı 3 hafta. Kv 4 günlüğüne geldi.annem gidince tekrar Bugün kv çağırdık, 1-2 bahane sıraladı gelmedi. Oğlumla şu an başbaşa ilk günüm. Eşim işe gitti. Gece 3’ten beri ayaktayım, bakalım ne zaman ölücem 🥴

Atak dönemleri oluyor ona denk gelmiş olabilir
Benim oğlan da memede ağlamazdı şimdi şekilden şekile girip ağlıyor ve dediğin gibi kucakta uyuyor ki ilk günden beri park yatakta uyuyordu
İnş zamanla geçecek

Herkes gidince işte o gün gerçekten bir anne olucaksin ilk bir hafta zor olucak sonra evine bebeğe hakim olursun ve kendini güçlü hissedeceksiniz

Herkes gidince işte o gün gerçekten bir anne olucaksin ilk bir hafta zor olucak sonra evine bebeğe hakim olursun ve kendini güçlü hissedeceksiniz
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Geçen gün o kadar huzurlu ve iyiydi ki sıpa sandımki uzun sürecek 🤣 2 gündür felaket durumda 😪

Back
X