• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kızda hep sıvı yapıyor gazı olunca fışkırtarak çıkartıyor. Katı beslenmediği için sıvı diye düşünyrm ishal mi oluyrmuş bu? Büyük kızım 6 7 gün yapmadığı olurda o kadar bekşeyince yaptığı daha katı olurdu.. G gumus82
Antibiyotik olmadan oncede cıvık di ama antibiyotik icince sayısı çoğaldı 8 kez kaka aldım bir günde o şekilde ishal dedi anliycagin

Bu sabah çok kötü uyandım Sabah 4 ishal aşırı bel ağrısı kopacak mübarek yürüme oturma diyor resmen yorgunluğun dışa vuruşu sanki

Bana cantractubex verdi buyuk boy aldim 1 kutu yeter minicik surmek yetio ama bu telasta duzenli kullanamıyorum. Bnm onceki dikişim cok kötüydü doktor onu kesip almis şimdiki belli belirsiz bi iz insallh böyle kalır. Ilk haftadan itibaren kremi kullandim belki de ondan

Valla karnım o kadar çatladı ki, sezaryenin yeri umrumda değil 😂
Belli belirsiz zaten bir de aşırı aşağıda. Cantractubex i bana da söyledi doktorum, ama fiyatı fazla geldi bana 360lira mi neydi?
İstey bende ev bebek o kadar yorgunum ki kalsın leke görünen yer değil dedim ama oda 100 TL belki ihmal et sonra pişman ol dedi.
Baksana uğraş devam ediyor yarın bayram ziyareti mecburi eşimin ailesi 1 buçuk saat ara var otobüsle git gel ertesi gün aileme
İnanın çocukluğumdan bu yana su bayramları hiç sevmem gelen olsa dert gitmek dert şartlı şeyleri sevmiyorum

İstey bende ev bebek o kadar yorgunum ki kalsın leke görünen yer değil dedim ama oda 100 TL belki ihmal et sonra pişman ol dedi.
Baksana uğraş devam ediyor yarın bayram ziyareti mecburi eşimin ailesi 1 buçuk saat ara var otobüsle git gel ertesi gün aileme
İnanın çocukluğumdan bu yana su bayramları hiç sevmem gelen olsa dert gitmek dert şartlı şeyleri sevmiyorum
Dediğimiz ilacsa ne 100 tlsi? 400 bile olmuş olabilir.

Kızlar contractubex jel 260tl.Bende kullanıyorum ama cidden hiç iz kalmamıştı bende ilkinde.

Kızlar bu atak haftası olayına inanan var mı?Ya oğlumda hiç dikkat etmedim ama o daha sakindi bebekken.Bu cimcime bana kök sökturuyor adeta.

Kızlar nöbetçi doktora gittik geldik antibiyotik bütün yararlı bakteriler öldürmüş ishal dedi
Antibiyotik değiştirdi Perşembe de kendi doktoruna tekrar gidicez
Bu arada bitkisel bir gaz ilacı vardı bunu bırakın dedi biogaia tek başına yeterliymis extra NBL probiyotik gerek yok biogaia bitince de onu kullanın dedi
10 günü geçti 100 gr aldı dedim enfeksiyon büyümeyi durdurur yavaşlatır dedi
Bir gecseydi üzüldüm bütün gün uyumadı şimdi baygın gibi uyuyor perişan oldu kızım
Canım ben olsam antibiyotik vermezdim.
Bol bol anne sütü herseyin ilacı.
Verdiğin antibiyotik ona yetmistir.
Minnacık bebeğe cok mecbur olmadıkça burda ağrı kesici bile vermiyorlar

Sleepy bio ve natural kullandım extrası daha uygun nasıl acaba. Molfixde kullandım oda iyi. Siz nelerden memnun kaldınız.
Ben goon premium soft kullanıyodum .onun daha ucuzu goon mutlu bebek var ama kilit bez olan değil . Onu denedim hiç pişik yapmadi .gayet memnunuz .indirimsiz halini 200 tane 3 numara 211 liraya buldum .ayrıca kalıbı da sleepyden büyük .oğlum bir hafta önce falan bnmle birlikte tartildigimda 6 kilo çıkmıştı .3 kilo tam oluyor

Sizinkiler konuşmaya başladı mı tövbe yarabbim uykusunda bişeyler diyo nasıl uyandım allah bilir bebekçe tabi bazen bi sesler çıkarıyo ödüm kopuyo unutuyorum bebik olduğunu çığlıkların da volümğ arttı kendi sesini fark etmek hoşuna gidiyo heralde
😂Bnmki anne der gbi sesler çıkartıyor benle konuşurken .yavaş yavaş çığlık atma gbi şeyler de yapmaya başladı .çok tatlı oluyolar ya 🤩

Kızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldim😅 emzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?

Ah ah aynı durumdan ben de muzdaribim benimki artık silikon ucu bile kabul etmiyor mecbur şırınga ve parmakla besliyorum. Pompa ile sağınca göğüs ucum çıkıyor benim tutturmaya çalışınca da tembellik edip istemiyor :KK43: pompa varsa o şekilde çıkarabilirsin yada büyük şırınga ile göğüs ucu çıkarma videoları var onlara da bakabilirsin.
Canım senin silikon uç durumun ne oldu?? Benim kız da artık istemiyor silikonu?

Kızlar ben bebişlerden bağımsız bir soruyla geldim😅 emzirme döneminde içilenilen doğum kontrol hapları hakkında bilginiz var mı? Ya da kullananınız?
Ya prezervatif yada spiral ile korunma gerekiyor diye biliyorum canım
Doktora danış istersen yine

Dr banada esin korunsun ben emzirme döneminde doğum kontrol hapları kullanmayı doğru bulmuyorum dedi.

Ya zaten bu zamana kadar hiç hap kullanmamıştım birileri bahsetti hatta doktor da ayaküstü söylemişti bi de size danışayım dedim 😕 biraz işimi garantiye almak istiyorum açıkçası sanki diğer yöntemler çok garanti değil gibi..aylık iğneler nasıl oluyor peki doktor ondan da bahsetti ama bilemedim

Ya zaten bu zamana kadar hiç hap kullanmamıştım birileri bahsetti hatta doktor da ayaküstü söylemişti bi de size danışayım dedim 😕 biraz işimi garantiye almak istiyorum açıkçası sanki diğer yöntemler çok garanti değil gibi..aylık iğneler nasıl oluyor peki doktor ondan da bahsetti ama bilemedim
Ben korkudan köşe bucak kaçar oldum.😀 Bana dr hiçbirini önermiyorum şimdilik dedi.Kardesim aylık iğneye rağmen hamile kaldı.Benim de kafa karışıyor bu yüzden.

Canım ben olsam antibiyotik vermezdim.
Bol bol anne sütü herseyin ilacı.
Verdiğin antibiyotik ona yetmistir.
Minnacık bebeğe cok mecbur olmadıkça burda ağrı kesici bile vermiyorlar
Tamam canım bende vermiyorum aldım ama kafama yatmadı
İshal bugün iki kez oldu

Bunlara ek Biogaia da başlasam fazla mı olur diyodum. Her birinden kaçar damla veriyorsunuz siz. Bide akşam ki gaz damlasını 6 gibi versek ancak mı etki ediyor
Sadece NBL probiyotik devit verdim sanki biogaia ishal yaptı bizi biz öyle düşünüyoruz
Sap simplex veririz gaz için diyoruz her çocukta farklı etki ediyor bebeğe göre karar verin derim
Sap simplex sabah öğle akşam di bizim

Back
X