2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
bana da 20. haftadan itibaren her gün tansiyonunu ölçeceksin dedi. geçen gün de bi düştü tansiyonum sinek gibi yapışıyordum yere nerdeyse
Benim hep dusuk 10 a 5 10 a 6 6 dan yukari cikmiyor ilk gebeliktede boyleydi elimdeki dandik bisey guvenemedim tam saglam birsey aldim bakalm gelsin onla devam edeyim bende

Benim hep dusuk 10 a 5 10 a 6 6 dan yukari cikmiyor ilk gebeliktede boyleydi elimdeki dandik bisey guvenemedim tam saglam birsey aldim bakalm gelsin onla devam edeyim bende
düşük tansiyon iyidir. benim kızımda son haftalarda yükseliyodu, o tehlikeli.

Bende de bi göğüs hassasiyeti vardi bulanti falan olmuyor sadce aciktigimda elim ayagim kesiyor biraz bulaniyor yiyince geciyor insallah boyle devam ederiz
ya benim de içim kıyılıyo sürekli sanki. o zaman hafif hafif bulanıyorum gibi oluyo. normalde yemem işte, kıyıldıkça da bişiler atıyorum ağzıma, o beni tedirgin ediyo kilo açısından.

ya benim de içim kıyılıyo sürekli sanki. o zaman hafif hafif bulanıyorum gibi oluyo. normalde yemem işte, kıyıldıkça da bişiler atıyorum ağzıma, o beni tedirgin ediyo kilo açısından.
Saglikli seyler yemeye calisacagiz artik ne yapalim meyve kuruyemis sut kefir hamura tatliya elimizi surmeyecegiz

Tüp bebekte transfer sonrsı hiç yasak edilmedi bize

Ben gribim suan oglum okuldan kapip geliyor hepimize bulastiriyor doktor tikaniklik icin gunde 2 defa otrivin sikabilirsin dedi baska bisey vermedi ihlamur bal limon gecirmeye calisiyorm
Cok geçmiş olsun sizede tez vakitte atlatırız inşallah bende simdilik ıhlamur içiyorum yarin doktorum belki takviye bisey verir

Cok geçmiş olsun sizede tez vakitte atlatırız inşallah bende simdilik ıhlamur içiyorum yarin doktorum belki takviye bisey verir
Cok tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun tikaniklik uyutmayacak seviyede olursa sikabilirsin burun acici sizde 5 gunden fazla kullanmamak kaydiyla tekrardan ck g3cms olsn

Kızlar ilişki konusunda ne yapıyorsunuz ya benim hormonlardan mı ne adamı bırakasım gelmiyor, tabi riske atamam asla ama napcaz ne kadar sürecek böyle
Ilk tahlili yaptırdığımız saglik ocagindaki ebe ezberden ilk 3 ay son 3 ay iliski yasak dedi. Internetten acip okuyunca bos bi hurafe oldugunu gördüm. Kendimi kisitlamayi dusunmuyordum ama akıntı ve mantar vardi uzunca suredir , yeni yeni geciyor ve esim de ameliyat olmustu agrisi vardi Ogrendigimizden beri bebeyi pek iliski durumu olmadi Oldu da Az Ama kafaya takmiyorum o yasak laflarını sahsen Su durumlar bi düzelsin

Benim bulanıyor ilk gebeliğimde de çoltu bulantım prilam hiç fayda etmiyordu zofran diye bir ilaç vermişti drum devlet karşılamıyordu o zaman baya pahalıydı ama etkiliydi su yerine limonlu tuzlu sade soda içiyprum churcill diyorlar sanırım tavsiye ederim susuz kalmaktan iyi dedi dr

arkadaşlar 8. haftamdayım,sarı akıntım var hergün olmuyor ama ara ara oluyor ben ztn en baştan daha haff enfeksıyon gecırmıstım sistit olmuştum ama ilaç kullandırmadıkları için sadece serum vererek epey 2 gunde bır bol idrara cıkarak malesef cok canım acıya acıya attım cok şükür sistitim tamamen geçti..ancak dün bugün sarı akıntım var sdece akıntı ama ped e gelıyor açık renk sarı..ne olabilir acaba kaşıntım falan yok?

Çok teşekkür ederim, soda yasak değil mi bize? Gazlı, asitli hiç bir şey içmedim bir aydır. O kadar iyi olur ki limonla içsem

Ped kullanma sakin Artirir mantar ve bakteriyi Pamuklu ic camasiri, gunde birkac kez degistirerek kullan Benim de 2 gundur akintim azaldi ve nasil bir kimyaya sahip akintiysa basta kasinti tahris yapiyordu, sonra da farkettim ki ic camasirlarim bildiginiz çürümüş, delindi parcalandi hepsi Baska basina gelen var mi cidden cok garip Bildiginiz ic camasirim kalmadi acil qlisveris yapmam lazim

Çok teşekkür ederim, soda yasak değil mi bize? Gazlı, asitli hiç bir şey içmedim bir aydır. O kadar iyi olur ki limonla içsem
Soda neden yasak olsun Soda dogal minerallerden dolayi gaz iceriyor. Meyveli sodalar haric tabi. Ama ben kola falqn her seyi de iciyorum yabi Cocugu simdi korusak ne zamana kadar korucaz ki Gereksiz geliyo bana. Bi de zaten mide bulantisindan agzima lokma koyamiyorum, bir seyi canim cekmis onu yiyebiliyorsam midem aliyosa saglikli mi sagliksiz mi onu dusunemem bi de

Sanırım enfeksiyon kaynaklı ama ped kullanmamalısınız ve sık sık iç çamaşırınızı değiştirin pamuklu olsun onun dışında bol bol su içebilirsiniz doktora gidene kadar. Bende de enfeksiyon var hamileliğin başında olduğum ilaç vermedi doktorum 8 haftadan sonra bakacağız dedi

Sizin lekelenmelerin sebebi neymiş

günlük ped kullanıyorum sadece koteksinkini kokusuz vs..pamuklu ama söyle ısyerınde camasır nasıl degıstırcem cok sık eve gittiğim gibi değiştiriyprum camasırımı tabıkı günlük pedi de cok sık değiştiriyorum..iğrençtii enfeksıyon dolayısı ıle ciddi ağrılar yaşadım kasık agrıları hatta gebeliğimm le alaklı hep kötü biş oldu vvs ne korkular yasadım aşırı yoğun kasık ağrıları sebebiylee megerse enfeksıyondan mışş. bana asla ılaç vermediler malesf serum baglattı doktorum bildiğin su...cok asırı agrım olursa parol veremeyız dedi bakalım yarın kontrolüm var sarı akıntıyı soracağıum artık agrım yok kasıntım yok neden akıntı rengi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…