2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaşınız çok gençmiş buda büyük avantaj. Beklemek çok zor haklısınız eğer imkanınız varsa tüp bebekte gayet mantıklı. İnsan her kayıpta yıkılıyor çünküİnşallah tekrar kayıp yaşamazsınız dua edelim sizin içinde

Bende de vardi siz normal doğum yapmışsiniz heralde ben seyzeryan oldum. Şimdi ecoprin diye bir kan sulandirci hap verdi başla diye ama leke gecmeden başlayamıyorum. Ya ben normal yiyorum zaten 3 ay cok önmli değil beslenme ama 500 gr aldim . Ya da gazdan dolayi öyle sanıyorum

Kizlar grip nezle durumu yaşayan varmi varsa neler yaptınız
Ben canım okula giden 2 oğlum var sağolsunlar nöbetleşe getiriyorlar gripti nezleydi sayelerinde bende oldum. Burun tıkanıklığı ve akması dışında başka şikayetim yok şükür. Bol su ve meyva ile idare ediyorum.

Ya hahhahaja nasıl bir şans bu bana da o indirim tesadüfen denk geldi var mı yok mu emin değildim bir ihtimal sormuştum napalım sağlık olsun canım
Yani gerçekten baya şanslıyım bu konuda Napalım artık canım dediğin gibi sağlık olsun canları sağ olsun, ay öyle tesadüfi indirimler denk gelince insan mutlu oluyor.

sperm içeri bilmeden gittiyse hamile oldugumu bilmeden yaptık bişiler yaa ondan mı kanamalarım kasık ağrılarım oldu acaba
Zaten bilmeden olmus. Olsada sorun değil. Mesela ilerki aylarda da ilişki olursa prezervatif ile olmali. Yani enfeksiyon kapmamak adina yani ben ilk hamileliğimde boyle duymuştum.

Sağlıkla, hayırlısıyla inşallah hemen doğal yolla tekrar hamile kalırsın canım benim.

Çok geçmiş olsun ne kadar dikkat etsekte bir şekilde buluyor demekki benimde bugün başladı umarım çok sürmez çok tsk ederim

Ayy evet yapmayalim bidaha mincik muncuk işlerini birakalim hadi yarinda sizin hayirli haberlerinizi bekliyoruz buraya gelsin pitpitlar

yok sezeryan benim de :) kızım ağzımdan çıkmak üzereydi, aşağı inmemişti, hiç açılmam yoktu. doktor dedi istersen suni sancı verelim doğumu başlatalım. yok dedim almayayım ben :) girdim sezeryana :) bu sefer lekelenme falan da yok bende. kızımda neler neler yaşamıştım. bu kesin oğlan, hiç nazlanmıyo :)

Beni muayneye aldilar hic blmiyorduk bile çık müşade odasina deyip tansiyonumu takip etmeleriyle ciger gelistirici igneyi vurmalari bir oldu 2 gun sonra da aldilar idrarda proteinde yoktu riske atamam demisti doktorum oglumu 118 kilo falan dogurmustum bunda bende cok dikkat ediyorum kilo baş düsman ama acmi yasayacaz boyle bilmiyorum biraz kacirsam 1 2 kilo olarak 3 gunun icinde geri dönüyor

Yarin randevum var parol kullanabilirmiyim diye sorarım çok tsk ederim
doktorların hamilelikte ve emzirme döneminde tek verdiği ilaç parol :) ama tabii ki siz kendi doktorunuzun önerisi olmadan almayan yine de, kolayca atlatırsınız inşallah :)

ben ürtiker olmıştum, yani hamilelik alerjisi 8. ay falandı, 3 kere kortizonlu iğne vurdular sakinleştirebilmek için alerjiyi, o da tansiyonumu yükseltti, beni bi süre takip ettiler, preklampsi riski yüzünden doğuma aldılar. yoka normal doğuma gidiyoduk. olsun bebeler sağlıkla gelmiş ya kucağımıza önemli olan o :)

doktorların hamilelikte ve emzirme döneminde tek verdiği ilaç parol :) ama tabii ki siz kendi doktorunuzun önerisi olmadan almayan yine de, kolayca atlatırsınız inşallah :)
Herseyden o kadar korkuyorum ki sormadan hiç birsey yapamıyorum inşallah canim cok tsk ederim

Evet 5 hafta erken dogmustu ama kuveze falan girmemisti masallahi vardi bunda fena korkuttu doktor direk eve tansiyon aleti aldim coraspirinle devam edecekmisiz saglikla gelsinlerde herseyi yapariz bebislerimz icin soylemissinizdir mutlaka ama soylemediyseniz doktorunuza soyleyin durumu bilgisi olsn

bana da 20. haftadan itibaren her gün tansiyonunu ölçeceksin dedi. geçen gün de bi düştü tansiyonum sinek gibi yapışıyordum yere nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…