Yaşınız çok gençmiş buda büyük avantaj. Beklemek çok zor haklısınız eğer imkanınız varsa tüp bebekte gayet mantıklı. İnsan her kayıpta yıkılıyor çünküBir kürtaj ve bir kimyasalım var. Bu 3.düşüğüm. Mayıstada corona zamanı şüphelendiğim ama teste gidemediğim için emin olamadığım bir kimyasal daha var. 27 yaşındayım
Tüm tetkikler yapıldı genetik,hormon,hsg, rahim filmi her şey. Tüp bebek sürecine girmede evvel doğaldan deniyorum. İnşaallah hayırlısıyla hemen kalabilirim sağlıkla
Bende de vardi siz normal doğum yapmışsiniz heralde ben seyzeryan oldum. Şimdi ecoprin diye bir kan sulandirci hap verdi başla diye ama leke gecmeden başlayamıyorum. Ya ben normal yiyorum zaten 3 ay cok önmli değil beslenme ama 500 gr aldim . Ya da gazdan dolayi öyle sanıyorumselam, ben preklampsiye doğru gidiyordum ama 40+3te doğurdum son haftalarda tansiyonum yükseldi, idrarda protein kaçağı oldu vs. ben de 30 kilo verdim, 100 kilo doğurmuştum kızımı, şimdi 70 kiloyum. kilo almamak için elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorum
Ben canım okula giden 2 oğlum var sağolsunlar nöbetleşe getiriyorlar gripti nezleydi sayelerinde bende oldum. Burun tıkanıklığı ve akması dışında başka şikayetim yok şükür. Bol su ve meyva ile idare ediyorum.Kizlar grip nezle durumu yaşayan varmi varsa neler yaptınız
Yani gerçekten baya şanslıyım bu konudaYa hahhahaja nasıl bir şans bu bana da o indirim tesadüfen denk geldi var mı yok mu emin değildim bir ihtimal sormuştum napalım sağlık olsun canım
Yarin randevum var parol kullanabilirmiyim diye sorarım çok tsk ederimben 2 hafta önce oldum. dinlendim bol bol, ateşim çıkar gibi olduğunda da parol içtim. 1 hafta sürdü :/ geçmiş olsun çok.
Zaten bilmeden olmus. Olsada sorun değil. Mesela ilerki aylarda da ilişki olursa prezervatif ile olmali. Yani enfeksiyon kapmamak adina yani ben ilk hamileliğimde boyle duymuştum.sperm içeri bilmeden gittiysehamile oldugumu bilmeden yaptık bişiler yaa ondan mı kanamalarım kasık ağrılarım oldu acaba
Sağlıkla, hayırlısıyla inşallah hemen doğal yolla tekrar hamile kalırsın canım benim.Bir kürtaj ve bir kimyasalım var. Bu 3.düşüğüm. Mayıstada corona zamanı şüphelendiğim ama teste gidemediğim için emin olamadığım bir kimyasal daha var. 27 yaşındayım
Tüm tetkikler yapıldı genetik,hormon,hsg, rahim filmi her şey. Tüp bebek sürecine girmede evvel doğaldan deniyorum. İnşaallah hayırlısıyla hemen kalabilirim sağlıkla
Aynen canımYani gerçekten baya şanslıyım bu konudaNapalım artık canım dediğin gibi sağlık olsun canları sağ olsun, ay öyle tesadüfi indirimler denk gelince insan mutlu oluyor.
Çok geçmiş olsun ne kadar dikkat etsekte bir şekilde buluyor demekkiBen canım okula giden 2 oğlum var sağolsunlar nöbetleşe getiriyorlar gripti nezleydi sayelerinde bende oldum. Burun tıkanıklığı ve akması dışında başka şikayetim yok şükür. Bol su ve meyva ile idare ediyorum.
Ay kanamamda olmustu 10 gün önce o yuzdende muayneyi bekleyemedim sanirim insallah kucagimiza alacagz hepimz sagliklaOh masallah tabi ki belirtiler kaybolucak. Endiseye mahal yok hepimiz saglikla kavuscaz
Ayy evet yapmayalim bidaha mincik muncuk işlerini birakalimYiiieehhuuuuayyyy çok sevindimmmm gözün aydın cnm darısı bize hadi maaşallah Demekki oramı buramı mıncıklayıp psikoya bağlamiyim artık
Yarın 12.30 da ben de gider ilk kontrol 6+0 oluyorummmm bana dua edin
yok sezeryan benim de :) kızım ağzımdan çıkmak üzereydi, aşağı inmemişti, hiç açılmam yoktu. doktor dedi istersen suni sancı verelim doğumu başlatalım. yok dedim almayayım ben :) girdim sezeryana :) bu sefer lekelenme falan da yok bende. kızımda neler neler yaşamıştım. bu kesin oğlan, hiç nazlanmıyo :)Bende de vardi siz normal doğum yapmışsiniz heralde ben seyzeryan oldum. Şimdi ecoprin diye bir kan sulandirci hap verdi başla diye ama leke gecmeden başlayamıyorum. Ya ben normal yiyorum zaten 3 ay cok önmli değil beslenme ama 500 gr aldim . Ya da gazdan dolayi öyle sanıyorum
Beni muayneye aldilar hic blmiyorduk bile çık müşade odasina deyip tansiyonumu takip etmeleriyle ciger gelistirici igneyi vurmalari bir oldu 2 gun sonra da aldilar idrarda proteinde yoktu riske atamam demisti doktorum oglumu 118 kilo falan dogurmustum bunda bende cok dikkat ediyorum kilo baş düsman ama acmi yasayacaz boyle bilmiyorum biraz kacirsam 1 2 kilo olarak 3 gunun icinde geri dönüyorselam, ben preklampsiye doğru gidiyordum ama 40+3te doğurdum son haftalarda tansiyonum yükseldi, idrarda protein kaçağı oldu vs. ben de 30 kilo verdim, 100 kilo doğurmuştum kızımı, şimdi 70 kiloyum. kilo almamak için elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorum
doktorların hamilelikte ve emzirme döneminde tek verdiği ilaç parol :) ama tabii ki siz kendi doktorunuzun önerisi olmadan almayan yine de, kolayca atlatırsınız inşallah :)Yarin randevum var parol kullanabilirmiyim diye sorarım çok tsk ederim
ben ürtiker olmıştum, yani hamilelik alerjisi 8. ay falandı, 3 kere kortizonlu iğne vurdular sakinleştirebilmek için alerjiyi, o da tansiyonumu yükseltti, beni bi süre takip ettiler, preklampsi riski yüzünden doğuma aldılar. yoka normal doğuma gidiyoduk. olsun bebeler sağlıkla gelmiş ya kucağımıza önemli olan o :)Beni muayneye aldilar hic blmiyorduk bile çık müşade odasina deyip tansiyonumu takip etmeleriyle ciger gelistirici igneyi vurmalari bir oldu 2 gun sonra da aldilar idrarda proteinde yoktu riske atamam demisti doktorum oglumu 118 kilo falan dogurmustum bunda bende cok dikkat ediyorum kilo baş düsman ama acmi yasayacaz boyle bilmiyorum biraz kacirsam 1 2 kilo olarak 3 gunun icinde geri dönüyor
bende de hiiiiç bi belirti yok, sadece gece uykularım hafifledi biraz, zırt pırt uyanıyorum.Ay kanamamda olmustu 10 gün önce o yuzdende muayneyi bekleyemedim sanirim insallah kucagimiza alacagz hepimz saglikla
Herseyden o kadar korkuyorum kidoktorların hamilelikte ve emzirme döneminde tek verdiği ilaç parol :) ama tabii ki siz kendi doktorunuzun önerisi olmadan almayan yine de, kolayca atlatırsınız inşallah :)
Evet 5 hafta erken dogmustu ama kuveze falan girmemisti masallahi vardi bunda fena korkuttu doktor direk eve tansiyon aleti aldim coraspirinle devam edecekmisiz saglikla gelsinlerde herseyi yapariz bebislerimz icin soylemissinizdir mutlaka ama soylemediyseniz doktorunuza soyleyin durumu bilgisi olsnben ürtiker olmıştum, yani hamilelik alerjisi 8. ay falandı, 3 kere kortizonlu iğne vurdular sakinleştirebilmek için alerjiyi, o da tansiyonumu yükseltti, beni bi süre takip ettiler, preklampsi riski yüzünden doğuma aldılar. yoka normal doğuma gidiyoduk. olsun bebeler sağlıkla gelmiş ya kucağımıza önemli olan o :)
bana da 20. haftadan itibaren her gün tansiyonunu ölçeceksin dedi. geçen gün de bi düştü tansiyonum sinek gibi yapışıyordum yere nerdeyseEvet 5 hafta erken dogmustu ama kuveze falan girmemisti masallahi vardi bunda fena korkuttu doktor direk eve tansiyon aleti aldim coraspirinle devam edecekmisiz saglikla gelsinlerde herseyi yapariz bebislerimz icin soylemissinizdir mutlaka ama soylemediyseniz doktorunuza soyleyin durumu bilgisi olsn
Bende de bi göğüs hassasiyeti vardi bulanti falan olmuyor sadce aciktigimda elim ayagim kesiyor biraz bulaniyor yiyince geciyor insallah boyle devam ederizbende de hiiiiç bi belirti yok, sadece gece uykularım hafifledi biraz, zırt pırt uyanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?