Evet doktorun zaten ne olduğunu söyler inşallah ped olayını da doktorum kesinlikle kullanma dedi sen yine danışırsın bütün detaylarıyla doktoruna canım geçmiş olsungünlük ped kullanıyorum sadece koteksinkini kokusuz vs..pamuklu ama söyle ısyerınde camasır nasıl degıstırcem cok sık eve gittiğim gibi değiştiriyprum camasırımı tabıkı günlük pedi de cok sık değiştiriyorum..iğrençtii enfeksıyon dolayısı ıle ciddi ağrılar yaşadım kasık agrıları hatta gebeliğimm le alaklı hep kötü biş oldu vvs ne korkular yasadım aşırı yoğun kasık ağrıları sebebiylee megerse enfeksıyondan mışş. bana asla ılaç vermediler malesf serum baglattı doktorum bildiğin su...cok asırı agrım olursa parol veremeyız dedi bakalım yarın kontrolüm var sarı akıntıyı soracağıum artık agrım yok kasıntım yok neden akıntı rengi böyle?
Benim bugün 4.günüm tarhana çorbası içiyorum şifa kaynağı olduğu için, günde 2 bardağı geçmeyecek limonlu ıhlamur içiyorum, portakal ve limon suyu karışık sıkıp içiyorum, mandalina yiyorum yeşil olanlardan birde bol bol dinleniyorum normalde bebişten dolayı halsizdim zaten birde hastalık daha çok halsizlik yapıyorKizlar grip nezle durumu yaşayan varmi varsa neler yaptınız
Ah ahh o halsizlik bende de var. Valla her işini kendi yapan ben eve yardımcı aldım dün. Allah razı olsun bi süre idare eder umarım bu temizlik beni. Yemek yapmak bile zorluyor.Benim bugün 4.günüm tarhana çorbası içiyorum şifa kaynağı olduğu için, günde 2 bardağı geçmeyecek limonlu ıhlamur içiyorum, portakal ve limon suyu karışık sıkıp içiyorum, mandalina yiyorum yeşil olanlardan birde bol bol dinleniyorum normalde bebişten dolayı halsizdim zaten birde hastalık daha çok halsizlik yapıyorbir an evvel atlatalım inşallah
Cok geçmiş olsun sizedeBenim bugün 4.günüm tarhana çorbası içiyorum şifa kaynağı olduğu için, günde 2 bardağı geçmeyecek limonlu ıhlamur içiyorum, portakal ve limon suyu karışık sıkıp içiyorum, mandalina yiyorum yeşil olanlardan birde bol bol dinleniyorum normalde bebişten dolayı halsizdim zaten birde hastalık daha çok halsizlik yapıyorbir an evvel atlatalım inşallah
Evin halini bir görsenizAh ahh o halsizlik bende de var. Valla her işini kendi yapan ben eve yardımcı aldım dün. Allah razı olsun bi süre idare eder umarım bu temizlik beni. Yemek yapmak bile zorluyor.
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsunCok geçmiş olsun sizedeilk günden yatırdı benide ama tarhana hiç aklıma gelmemişti tsk ederim yapicam hemen tez vakitte toparlarız inşallah
Cok şükür ne bulsam yiyorum açken bulantı yaşıyorum sürekli yeme durumdayımTeşekkür ederim sizede geçmiş olsunrahatsız olmuyorsanız tavuk suyuna çorbada yapabilirsiniz oda çok faydalı bana tavuk koktuğu için yapamıyorum. Birde dün bol sarımsaklı cacık yapıp içtim oda iyi geldi sarımsakta doğal antibiyotik
Genetik ve kan pıhtılaşması testlerinizi yaptırdınız mıİlki kalp atışı olmamıştı kürtaj, ikincisi kimyasal, üçüncüsü 1,5 sene sonra oldu oda kimyasal. Düşükten sayılmıyor evet inşaallah umudum o yönde yoksa tüp bebek serüvenine başlamak gerek
Senden bu haberi bekliyordum. Çok sevindim :) çok şükür her şey iyi gidecek. Ben de her gün iğne kullanıyorum. Çok korkarak başladım ama mecbur olunca oluyor merak etme :)Fatos3458 canım tabloyu günceller misin 7+5 kalbini duyduk
Kızlar dün yoktu kalp atışı. Bugün kendi doktoruma gittik. Şükür herşey yoluna girmiş ve kalbini duyduk. Covid geçirdiğim için oksapar başladı. Benim iğne fobim var nası yapacağım bunu kendime hiç bilmiyorum ama yapacağım Bi şekilde artık analık fedakarlık ister
Sizin lekelenmelerin sebeb
Kesede kanama alani yok bilmiyorum. Myom var belki ondan net değil. Haftada 1 ya da 2 kere cok az geliyorSizin lekelenmelerin sebebi neymiş
kare bebek bakim pamuklari var ya organik, onlardan koysaniz surekli her gidişte atarsanız çöpe.günlük ped kullanıyorum sadece koteksinkini kokusuz vs..pamuklu ama söyle ısyerınde camasır nasıl degıstırcem cok sık eve gittiğim gibi değiştiriyprum camasırımı tabıkı günlük pedi de cok sık değiştiriyorum..iğrençtii enfeksıyon dolayısı ıle ciddi ağrılar yaşadım kasık agrıları hatta gebeliğimm le alaklı hep kötü biş oldu vvs ne korkular yasadım aşırı yoğun kasık ağrıları sebebiylee megerse enfeksıyondan mışş. bana asla ılaç vermediler malesf serum baglattı doktorum bildiğin su...cok asırı agrım olursa parol veremeyız dedi bakalım yarın kontrolüm var sarı akıntıyı soracağıum artık agrım yok kasıntım yok neden akıntı rengi böyle?
Verdiği sonuçlar kesin olmamakla beraber kafa karışıklığı yarattığından dolayı ve 1.hamileliğimde yaşadığım kötü tecrübeden ötürü 2. De yaptırmadım, bunda da yaptırmayacağım .Kızlaar ikili testi yaptıranlar var mı ben biraz korkuyorum bu ikili üçlü testlerden
Ben lazerle cozdum ama sana agda oneririm. Iyi bi merkezde duzenli agdaya git benceKızlar burda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben öncesinde hep ağdaya gidiyordum. 2 yıldır pandemi var diye kuaföre gitmeyi bıraktım jilete başladım. Şu anda da jilet olayı canımı sıkıyor. Lazere de gitmedim daha önce her an bebek olabilir diye. Var mı fikriniz
Zararı olur mu acaba şimdiden başlasamBen lazerle cozdum ama sana agda oneririm. Iyi bi merkezde duzenli agdaya git bence
Agdanin mi? Yok canm ne zarari olcak. Sadece gobege gobek buyuyunce yaptirma killandi die. Killanabilir cunku. Agdanin cekistirmesinden catlak olusabilir gobekteZararı olur mu acaba şimdiden başlasam
Ne acidan? Ben ilk gebeligimde yaptirmistim. Sana oran verir sonuc vermez bu test. Ne olursa olsun dogurucam dersen yaptirman icin bir sebep yok ama hastaysa aldiririm diyor ise ozaman ultrasonla birlikte bu testi yaptirabilirsin.Kızlaar ikili testi yaptıranlar var mı ben biraz korkuyorum bu ikili üçlü testlerden
Benm doktorum onermedi. Cunku kesinligi yok. 30/1 ihtimal down sendromu var dio mesela. Aslinda yuksek bi ihtimal. Ama kadin bi doguruo bebekte sendrom yok. O ihtimale baglanip aldiririm bebegi diosan yaptir. Yoksa hic gerek yok. Ben ilkinde de yaptirmamistim bunda da yaptirmamKızlaar ikili testi yaptıranlar var mı ben biraz korkuyorum bu ikili üçlü testlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?