2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evet doktorun zaten ne olduğunu söyler inşallah ped olayını da doktorum kesinlikle kullanma dedi sen yine danışırsın bütün detaylarıyla doktoruna canım geçmiş olsun

papatyanil canım bize özellikle söylemediler ama biz korumalı ilişkiyi beceremiyoruz 5 yıllık evlilikte bir kere bile korunmadığım için olabilir korunmasızı da enfeksiyon riski için göze alamadım açıkçası

Kizlar grip nezle durumu yaşayan varmi varsa neler yaptınız
Benim bugün 4.günüm tarhana çorbası içiyorum şifa kaynağı olduğu için, günde 2 bardağı geçmeyecek limonlu ıhlamur içiyorum, portakal ve limon suyu karışık sıkıp içiyorum, mandalina yiyorum yeşil olanlardan birde bol bol dinleniyorum normalde bebişten dolayı halsizdim zaten birde hastalık daha çok halsizlik yapıyorbir an evvel atlatalım inşallah

Ah ahh o halsizlik bende de var. Valla her işini kendi yapan ben eve yardımcı aldım dün. Allah razı olsun bi süre idare eder umarım bu temizlik beni. Yemek yapmak bile zorluyor.

Cok geçmiş olsun sizede ilk günden yatırdı benide ama tarhana hiç aklıma gelmemişti tsk ederim yapicam hemen tez vakitte toparlarız inşallah

Ah ahh o halsizlik bende de var. Valla her işini kendi yapan ben eve yardımcı aldım dün. Allah razı olsun bi süre idare eder umarım bu temizlik beni. Yemek yapmak bile zorluyor.
Evin halini bir görseniz eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama kendi yaptığın gibi olmuyor tabi. Bir anım bir anımı tutmuyor valla bazen su almaya mutfağa gidecek halim olmuyor bazende kalkıp bir güç yemeğimi yapabiliyorum hiç böyle hayal etmiyordum 3-4 haftadır ben ben değilim sanki

Cok geçmiş olsun sizede ilk günden yatırdı benide ama tarhana hiç aklıma gelmemişti tsk ederim yapicam hemen tez vakitte toparlarız inşallah
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun rahatsız olmuyorsanız tavuk suyuna çorbada yapabilirsiniz oda çok faydalı bana tavuk koktuğu için yapamıyorum. Birde dün bol sarımsaklı cacık yapıp içtim oda iyi geldi sarımsakta doğal antibiyotik

Cok şükür ne bulsam yiyorum açken bulantı yaşıyorum sürekli yeme durumdayım tavuk suyu corba kesinlikle çok faydalı

Genetik ve kan pıhtılaşması testlerinizi yaptırdınız mı

Senden bu haberi bekliyordum. Çok sevindim :) çok şükür her şey iyi gidecek. Ben de her gün iğne kullanıyorum. Çok korkarak başladım ama mecbur olunca oluyor merak etme :)

Kızlar burda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben öncesinde hep ağdaya gidiyordum. 2 yıldır pandemi var diye kuaföre gitmeyi bıraktım jilete başladım. Şu anda da jilet olayı canımı sıkıyor. Lazere de gitmedim daha önce her an bebek olabilir diye. Var mı fikriniz

kare bebek bakim pamuklari var ya organik, onlardan koysaniz surekli her gidişte atarsanız çöpe.

Kızlaar ikili testi yaptıranlar var mı ben biraz korkuyorum bu ikili üçlü testlerden
Verdiği sonuçlar kesin olmamakla beraber kafa karışıklığı yarattığından dolayı ve 1.hamileliğimde yaşadığım kötü tecrübeden ötürü 2. De yaptırmadım, bunda da yaptırmayacağım .

Ben lazerle cozdum ama sana agda oneririm. Iyi bi merkezde duzenli agdaya git bence

Kızlaar ikili testi yaptıranlar var mı ben biraz korkuyorum bu ikili üçlü testlerden
Ne acidan? Ben ilk gebeligimde yaptirmistim. Sana oran verir sonuc vermez bu test. Ne olursa olsun dogurucam dersen yaptirman icin bir sebep yok ama hastaysa aldiririm diyor ise ozaman ultrasonla birlikte bu testi yaptirabilirsin.

Benm doktorum onermedi. Cunku kesinligi yok. 30/1 ihtimal down sendromu var dio mesela. Aslinda yuksek bi ihtimal. Ama kadin bi doguruo bebekte sendrom yok. O ihtimale baglanip aldiririm bebegi diosan yaptir. Yoksa hic gerek yok. Ben ilkinde de yaptirmamistim bunda da yaptirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…