- 6 Ağustos 2021
- 436
- 175
- 53
- 30
içimi rahatlattın cok teşekkür ederimmNormal canım rahim büyüyor ufacık bişey kocaman olucak tabi ki o ağrılar az az olucak. Dayanılmaz bir ağrı olursa o zaman dikkate almak lazım.
Ayyy hayırlı olsun canımmm valla nasl mutlu oldumFatos3458 canım tabloyu günceller misin 7+5 kalbini duyduk
Kızlar dün yoktu kalp atışı. Bugün kendi doktoruma gittik. Şükür herşey yoluna girmiş ve kalbini duyduk. Covid geçirdiğim için oksapar başladı. Benim iğne fobim var nası yapacağım bunu kendime hiç bilmiyorum ama yapacağım Bi şekilde artık analık fedakarlık ister
Ruh hastası geldii hanıımmmçıktım şimdi canım maşallah kalbi tıkır tıkır atiyor hicbi sorun yokmus demekki bu belirtilerin kaybolmasina takilmamak gerekiyormus
Baktım canım memorial hizmet hastanesi var orada geçerli dediğim gibi, ama memorial Bahçelievler hastanesinde geçerli değilmiş.Canım sen baktın mı memorial'a baro indirimi var mı öğrendin mi
Yaaaa canm benm çok sevindimFatos3458 canım tabloyu günceller misin 7+5 kalbini duyduk
Kızlar dün yoktu kalp atışı. Bugün kendi doktoruma gittik. Şükür herşey yoluna girmiş ve kalbini duyduk. Covid geçirdiğim için oksapar başladı. Benim iğne fobim var nası yapacağım bunu kendime hiç bilmiyorum ama yapacağım Bi şekilde artık analık fedakarlık ister
Aman yok yok sakın üzme kendini benim doktorum biraz fazla pimpirikli benimde gittiği oldu doktor demeden önce. Bence hiç alakası yok sen sıkma canınısperm içeri bilmeden gittiysehamile oldugumu bilmeden yaptık bişiler yaa ondan mı kanamalarım kasık ağrılarım oldu acaba
Ya hahhahaja nasıl bir şans bu bana da o indirim tesadüfen denk geldi var mı yok mu emin değildim bir ihtimal sormuştum napalım sağlık olsun canımBaktım canım memorial hizmet hastanesi var orada geçerli dediğim gibi, ama memorial Bahçelievler hastanesinde geçerli değilmiş.
Ben Bakırköy Acıbadem’e gidiyorum şu an orada da geçerli değil ama Acıbadem Atakent hastanesinde geçerli. Yani ben nereye gidiyorsam geçerli değil nereye gitmiyorsam geçerli bizim baronun indirimi
Fatos3458 canım tabloyu günceller misin 7+5 kalbini duyduk
Teşekkür ederim canım ilk düşükten sonra tüm testlerime baktırmıştım genetik hormon vs her seh normaldi@Carpediem4 canım gittin mi doktora herşey yolundadır umarım
Çok geçmiş olsun canım üzüldüminşllh bir daha yaşamazsın sağlıkla kavuşursun bebeğine.. kan pıhtılaşmasına baktırdınmı bende böyleydim kimyasal oluyordu hep, sonra testlerde çıkınca gebelik öncesi coraspin ve gebeliği yakalayınca da iğne başladık öyle tutundu
Benimki de minyon olacak herhaldemerhaba, benim de dün itibariyle 7+5, kalbini duyduk. ancak gelişim itibariyle 8+1 mişboylu poslu olduğumuz için belki önden gelişimi gidiyor. bir sonraki randevum iki hafta sonra. genetik testleri vs. konuşmaya başlayacakmışız.
hiç bulantım olmadığı için doktor çok şanslısın dedi, inşallah böyle gider.
herkese sağlıklı ve mutlu bir süreç diliyorum.
Evet canım kalbi duydum ağladım orada çok gerildim son 10 gündür. Üstümden yük kalktı nefes aldım elhamdülillahYaaaa canm benm çok sevindiminan kendime olmuş kadar bak seninleymiş bebişin hiç üzme artık kendini..
selam, ben preklampsiye doğru gidiyordum ama 40+3te doğurdum son haftalarda tansiyonum yükseldi, idrarda protein kaçağı oldu vs. ben de 30 kilo verdim, 100 kilo doğurmuştum kızımı, şimdi 70 kiloyum. kilo almamak için elimden geleni yapıyorum ama zorlanıyorumKizlar ilk gebeliginde preeklampsi geciren var mi ben ilk gebeligimde gecirdim ve 35 haftalik alindi oglum simdi 42 kg verdim cok kilolu hamile kalmistim ogluma 102 kiloylahaftaya coraspirine baslamam gerekiyormus umarim tekrarlamaz korkularim cok ☹
Amiiin Amin çok sağol canımAyyy hayırlı olsun canımmm valla nasl mutlu oldumdarısı kalp altışı bekleyen herkese
Bir kürtaj ve bir kimyasalım var. Bu 3.düşüğüm. Mayıstada corona zamanı şüphelendiğim ama teste gidemediğim için emin olamadığım bir kimyasal daha var. 27 yaşındayımBenimde nisanda kürtajım vardı kalp atışı olmadığı için 9 haftalıktı. O sebepten bunun için coraspirin ve progestan alıyorum. Sizin yaş kaçtı acaba? Birde kimyasal akabinde hemen kalındığını duymuştum inşallah çok bekletmez yavrunuz sizi. İlkmi acaba sizin.
İnşallah çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Inşallah en kisa zamanda sağlıkla alırsınız kucağınıza
Sizin için en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşar evladını kucağına alırsınBir kürtaj ve bir kimyasalım var. Bu 3.düşüğüm. Mayıstada corona zamanı şüphelendiğim ama teste gidemediğim için emin olamadığım bir kimyasal daha var. 27 yaşındayım
Tüm tetkikler yapıldı genetik,hormon,hsg, rahim filmi her şey. Tüp bebek sürecine girmede evvel doğaldan deniyorum. İnşaallah hayırlısıyla hemen kalabilirim sağlıkla
ben 2 hafta önce oldum. dinlendim bol bol, ateşim çıkar gibi olduğunda da parol içtim. 1 hafta sürdü :/ geçmiş olsun çok.Kizlar grip nezle durumu yaşayan varmi varsa neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?