2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kendim yapıyorum. Ilerleyen zamanlarda nasil olur bilmem. Eşimden yardim alabilirim
Çok mantiklii birde öylee deneyeyimm ,teşekkürler kare makyaj silme pamuklari büyük di mi?
Evet onlardan ben bulamadım ama bebek temizleme pamugu diye buldum organic

Kendim yapıyorum. Ilerleyen zamanlarda nasil olur bilmem. Eşimden yardim alabilirim

Evet onlardan ben bulamadım ama bebek temizleme pamugu diye buldum organic
E bebekte var kizlar o zaman piyasanin en uygunuydu smdi nasil bilemiorum da

Bir de çalışanlar üstümden tır geçmiş gibi,bulantısı cabası.Resmen gun saymaya başladım, kismet olursa 32.haftada direkt izne ayrılacağım, 37yi falan bekleyecek mecalim yok

Bize hiç korunun demediler hatta tüp bebek süresince ilişki serbest denildi sadece transferden sonra biz kendimiz düşünüp yapmıyorduk

Bir de çalışanlar üstümden tır geçmiş gibi,bulantısı cabası.Resmen gun saymaya başladım, kismet olursa 32.haftada direkt izne ayrılacağım, 37yi falan bekleyecek mecalim yok
Ah siz çalışanlara rabbim kolaylık versin ben çalışmadığım halde çok zorlanıyorumyatmadan 2 tane prilam içmeye başladım ve acıkmamaya çalışıyorum biraz rahatlattı şükür. Birşeylerde yesem ağzımın tadı yok hiç sanki az önce birşeyler yememiş gibi oluyorum hemen 12.haftamız geldiğinde hepsi bıçak gibi kesilir umarım bizde tadını çıkarmaya başlarız artık

Pandemi zamanında 24.haftadan itibaren idari izin hakkı vardı kalktı sanırım o kalkmasaydı iyidi

Intagramda erhan karaalp var o mesela şöyle diyor, eğer risk cikti siz bu bebeği aldıracak mısınız? Cevabınız hayırsa hiç baktirmaya gerek yok diyor. Ben oğlumda 2li test yaptırdım ama 3luyu dokorda önermedi. Mesela ikili testlerde yaş ilerledikçe risk orani yüksek cikiyor. Bakalim hayırlısı olsun

Evet onun paylasimlarinj ben de takip ediorum. Ben de oyle dusunuyorum. Ihtimaller ustunde durup 9 ayi heba etmenin ne anlami var saglikla alalim insallah kucagimiza

Yaaa benimde ilk randevum 11 ekimde bakalim ilk kim buray yazcak guzel haberleri

Merhaba hoş geldiniz tahmini doğum tarihimiz yakınmış 25 mayıs benim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Hoşgeldin çiçeği burnunda mayıs annesi
Doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor 27 mayıs
Ama ben kesin erken aldırırım ikizlere girmesin

Senden bu haberi bekliyordum. Çok sevindim :) çok şükür her şey iyi gidecek. Ben de her gün iğne kullanıyorum. Çok korkarak başladım ama mecbur olunca oluyor merak etme :)
Alışacağım artık bi şekilde teşekkür ederim. Bu daha başlangıç sağlıklı bi ömürleri olur inşallah bebişlerimizin

Kızlar sabahtandır canım nasıl pırasa yemeği istiyor. Limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum. Ağzım sulanıyor böyle. Sanki önümde gibiii. Tadını falan hayal ediyorum. Aşermek böyle birşey mi acaba. Bir yerde de görmedim duymadım nerden geldi bilmiyorum. Pırasa çıkmıştır demi. Yarın manav manav pırasa arayayım. Nasıl dayanırım bilmiyorum yarına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…