Çok mantiklii birde öylee deneyeyimm ,teşekkürler kare makyaj silme pamuklari büyük di mi?kare bebek bakim pamuklari var ya organik, onlardan koysaniz surekli her gidişte atarsanız çöpe.
Kendim yapıyorum. Ilerleyen zamanlarda nasil olur bilmem. Eşimden yardim alabilirimKızlar burda daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama genital bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ben öncesinde hep ağdaya gidiyordum. 2 yıldır pandemi var diye kuaföre gitmeyi bıraktım jilete başladım. Şu anda da jilet olayı canımı sıkıyor. Lazere de gitmedim daha önce her an bebek olabilir diye. Var mı fikriniz
Evet onlardan ben bulamadım ama bebek temizleme pamugu diye buldum organicÇok mantiklii birde öylee deneyeyimm ,teşekkürler kare makyaj silme pamuklari büyük di mi?
E bebekte var kizlar o zaman piyasanin en uygunuydu smdi nasil bilemiorum daKendim yapıyorum. Ilerleyen zamanlarda nasil olur bilmem. Eşimden yardim alabilirim
Evet onlardan ben bulamadım ama bebek temizleme pamugu diye buldum organic
Çok tesekkur ederim canim. 2 yildir jilet olunca acaba riskli mi olur dedimAgdanin mi? Yok canm ne zarari olcak. Sadece gobege gobek buyuyunce yaptirma killandi die. Killanabilir cunku. Agdanin cekistirmesinden catlak olusabilir gobekte
Bir de çalışanlarEvin halini bir görsenizeşim yardımcı olmaya çalışıyor ama kendi yaptığın gibi olmuyor tabi. Bir anım bir anımı tutmuyor valla bazen su almaya mutfağa gidecek halim olmuyor bazende kalkıp bir güç yemeğimi yapabiliyorum hiç böyle hayal etmiyordum 3-4 haftadır ben ben değilim sanki
Bize hiç korunun demediler hatta tüp bebek süresince ilişki serbest denildi sadece transferden sonra biz kendimiz düşünüp yapmıyordukpapatyanil canım bize özellikle söylemediler ama biz korumalı ilişkiyi beceremiyoruz 5 yıllık evlilikte bir kere bile korunmadığım için olabilir korunmasızı da enfeksiyon riski için göze alamadım açıkçası
Ah siz çalışanlara rabbim kolaylık versin ben çalışmadığım halde çok zorlanıyorumBir de çalışanlarüstümden tır geçmiş gibi,bulantısı cabası.Resmen gun saymaya başladım, kismet olursa 32.haftada direkt izne ayrılacağım, 37yi falan bekleyecek mecalim yok
Pandemi zamanında 24.haftadan itibaren idari izin hakkı vardı kalktı sanırım o kalkmasaydı iyidiBir de çalışanlarüstümden tır geçmiş gibi,bulantısı cabası.Resmen gun saymaya başladım, kismet olursa 32.haftada direkt izne ayrılacağım, 37yi falan bekleyecek mecalim yok
Intagramda erhan karaalp var o mesela şöyle diyor, eğer risk cikti siz bu bebeği aldıracak mısınız? Cevabınız hayırsa hiç baktirmaya gerek yok diyor. Ben oğlumda 2li test yaptırdım ama 3luyu dokorda önermedi. Mesela ikili testlerde yaş ilerledikçe risk orani yüksek cikiyor. Bakalim hayırlısı olsunBenm doktorum onermedi. Cunku kesinligi yok. 30/1 ihtimal down sendromu var dio mesela. Aslinda yuksek bi ihtimal. Ama kadin bi doguruo bebekte sendrom yok. O ihtimale baglanip aldiririm bebegi diosan yaptir. Yoksa hic gerek yok. Ben ilkinde de yaptirmamistim bunda da yaptirmam
Evet onun paylasimlarinj ben de takip ediorum. Ben de oyle dusunuyorum. Ihtimaller ustunde durup 9 ayi heba etmenin ne anlami var saglikla alalim insallah kucagimizaIntagramda erhan karaalp var o mesela şöyle diyor, eğer risk cikti siz bu bebeği aldıracak mısınız? Cevabınız hayırsa hiç baktirmaya gerek yok diyor. Ben oğlumda 2li test yaptırdım ama 3luyu dokorda önermedi. Mesela ikili testlerde yaş ilerledikçe risk orani yüksek cikiyor. Bakalim hayırlısı olsun
Yaaa benimde ilk randevum 11 ekimde bakalim ilk kim buray yazcak guzel haberleriMerhabalarben tüp bebekle hamiş kalanlardanım , 5. Gün çift embriyo transferim 7 Eylül de gerçekleştirildi En son dün kan testi verdiğimde değerim 3300 11 ekim de kese ve kalp atışı için doktorum gün verdi sabırsızlıkla bekliyorummmm 27 Mayıs tahmini doğum tarihim
Kese ve kalp için mi canımYaaa benimde ilk randevum 11 ekimde bakalim ilk kim buray yazcak guzel haberleri
Merhaba hoş geldinizMerhabalarben tüp bebekle hamiş kalanlardanım , 5. Gün çift embriyo transferim 7 Eylül de gerçekleştirildi En son dün kan testi verdiğimde değerim 3300 11 ekim de kese ve kalp atışı için doktorum gün verdi sabırsızlıkla bekliyorummmm 27 Mayıs tahmini doğum tarihim
bende de hiiiiç bi belirti yok, sadece gece uykularım hafifledi biraz, zırt pırt uyanıyorum.
Merhabalarben tüp bebekle hamiş kalanlardanım , 5. Gün çift embriyo transferim 7 Eylül de gerçekleştirildi En son dün kan testi verdiğimde değerim 3300 11 ekim de kese ve kalp atışı için doktorum gün verdi sabırsızlıkla bekliyorummmm 27 Mayıs tahmini doğum tarihim
Alışacağım artık bi şekildeSenden bu haberi bekliyordum. Çok sevindim :) çok şükür her şey iyi gidecek. Ben de her gün iğne kullanıyorum. Çok korkarak başladım ama mecbur olunca oluyor merak etme :)
Hoş buldukMerhaba hoş geldiniztahmini doğum tarihimiz yakınmış 25 mayıs benim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Hoşgeldin çiçeği burnunda mayıs annesi
Doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor 27 mayıs
Ama ben kesin erken aldırırım ikizlere girmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?