2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende böyle düşünüyorum vallahi .
Bıktım bu yüzden..

Yok çünkü yemek ve ütüden zerre anlamıyor. Nişanlıyken gömlek yakmışlığı var. Yemek de anlattım işte mutfak yanmaktan ramak kala kurtuldu... ben diğer yaptıklarına şükür ediyordum çalışırken

Ben de dünden beridir bu ağda meselesini araştırıyorum çok acıyacak diye korkuyorum bende

Baktırdım canım tüm değerlerim normal çıktı. Çok teşekkür ederim

Sizin için en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşar evladını kucağına alırsın
Amin inşallah çok teşekkğr ederim. Sende sağlıklı bir hamilelik süreci geçirir ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşaallah

Evet tüm testler temiz çıktı en son rahim filmi de çekildim hiçbir sıkıntı görünmedi. Sebepsiz şuan
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm durumuna Elhamdulillah yaşın genç Rabbim güzel günler nasip etsin
Ben her yolu denemiş biri olarak sana önerebileceğin şu olur ki en son kurban kestik biz Allah rısazı için kurban kesmeyi deneyebilirsin

Çalışmadığım zaman hepsi bende. Diyor ki benim işte bir mesaim var seninde evde. Ben orda sende burda çalışmakla mükellefsin. Ben çalışırken yemek ve ütü hariç eşit yapıyorduk..
Ziraat mühendisiyim ve oğlumu kucagima aldigimdan beri calismiyorum annem öğretmendi cocuklugum cok zor gecti ufak yasimdan beri yalniz kaldim o sebeple onu cocuguma yasatmak hic istemedim ona ragmen yardim ediyor smdi tekrar hamileyim çoğu yük onda sizde bir evlat yetiştireceksiniz boşken tabiki bende eşime yaptirmadim hicbirsey ama oglum dogunca veya hamileyken elimin vardigi is oldu varmadigi is oldu hep yardim etti ne bileyim öylede dusunmemek lazim sen bostasin deyip... o cocuk dogdugunda hastaligi derdi bakimi okul vakti geldiginde ulasimi vs hep sizde olacak cogunlukla.sen ben diyip kıyasa girerse olmaz o is yipranirsiniz kim bostaysa elinden geldigini yapmali diye dusunuyorum yeri geldiginde siz onu hafifletirsiniz yeri geldiginde o sizi hafifletir herkesi mutlu edecek bir yol mutlaka vardir diye dusunuyorm umarim hallolur sıkıntılarinz. bir sekilde rayına giriyor cok dert etmeyin kendinize.. telkin veren cok olur ama bosverin benide baskalarinida nasil mutlu oluyorsaniz nasil iyi hissediyorsanz oyle yasayin

Zalim pirasa Benim de canim gcen haftadan beri pirasa cekiyor Onceki ve daha onceki hafta pazarda vardi ve malesef gecen hafta canim cektiginde yoktu Yarin bulmayi umuyorum

P Portakalimsi canım yazdıklarını okudum ben gece 11 oldu mu uykudan bayılıp düşüyorum görmemişim bunları. Çok zor belki ama lütfen canını sıkmamaya çalış içindeki o minik mucizenin varlığı hep güç versin sana. Aileler evliliğin içinde oldu mu gerçekten büyük problemler hatta boşanmalara kadar gidiyor maalesef olaylar. Kayınvalideni aramadan önce eşinle tekrardan baştan sona her şeyi sakince konuşsan ne hissediyorsun, neler yaşıyorsun; belki içinde bir yerlere dokunabilirsin sonuçta bu adam seni seviyor. Kayınvalideni aradığın zaman her şey daha da kötüye gidecekmiş gibi hissettim anlattıklarından, konuşmandan seni anlayabilecek biri gibi değil de sanki senin aramanı bile koz olarak kullanacak belki her şeyi eşine abartarak, üstüne koyarak anlatacak gibi geliyor niyeyse. Ama her şeyin nasıl bir sonuç vereceğini en iyi sen bilirsin ve ona göre adımını atarsın.

P Portakalimsi canım benim sana tavsiyem bu işi kendi annene havale et. Ben kendi yaşadıklarımdan bunu öğrendim eşinin annesi sorun çıkarıyorsa sen ne kadar çözmeye çalışırsan çalış eşinle aranda sorun olacak. Ama annen olaya müdahale ederse iş değişir. Hem madem o ana olarak oğlunu dolduruyo bu durumda senin de evlat olarak annenden yardım isteme hakkın var. Ayrıca kvden bu şekilde oğlunu doldurarak sizi istediği gibi yönetebildiğinin, senin ailene durumu hiç anlatmadığının farkında. Annen senin sahipsiz olmadığını kaynanana ve kocana farkettirirse olayın rengi değişir. Mesela benim kayınvalidem annemden öyle bir çekinir ki anlatamam

Burda 3-4 kişi var gibiyiz böyle. Süt yapan pruloton hormonu yükselince galiba böyle uykuyu hafifletiyormuş.
O kadar normal geliyor ki bu anlattıkların. Bizim yaşadığımız şehirler farklı olmasına rağmen bu dengeleri oturtmamız 5 seneden fazla sürdü. İlk başta insan kendini sanki eski ailesinin bir uzantısı gibi hissediyor. Sonradan yavaş yavaş alışılıyor. Sen kendini dürüstçe ve açıkça ifade et, kendi duygunun arkasında dur, gerisini de salla gitsin. Saygısızlık yapma, sana yapılan saygısızlık olursa onu da kabul etme, gerisini halledersin.
Benim bu konudaki teorim bebegin dogduktan sonra hep bizim hamileyken uyandigimiz saatlerde uyandigi seklinde
Hahah, enteresan. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım da isterse bütün gece uyanık dursun
Evet tüm testler temiz çıktı en son rahim filmi de çekildim hiçbir sıkıntı görünmedi. Sebepsiz şuan
Umarım sorun neyse şıp diye bulacak doğru doktorlarla karşılaşırsınız. Bol şans bundan sonrası için

Ben asla oturamıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu ilk 3 ay bayılıyordum akşam simdide öyle, oğlumu 9.30da yatırıyorum onla yatiyorum ay baygın gibi sorna gece uyanıyorum uyuyor uyaniyorum zaten 7 de kalkıyorum. Oğlum 7 yaşında bayada rahata alışmıştım simdi nasil olacal gece emzirmeleri düşünüyorum

Merhaba yeni mi evlisiniz ? Bırakın ailesinden birşey beklemeyin, anneniz varmış sağ olsun yardim ediyormuş. Kv den beklemeyin birşey o zaman daha rahat ederseniz. Fakat eşiniz konusunda ne diyeceğimi bilmiyorum. Yaşi küçük mü babasından dolayi ailesine kol kanat germiş ailenin reisi siftatini almış, yardim edebilir sizin kendi cekirdek ailenizi zor durumda birakmiyorsa ona lafim olmaz. Ama aile olduğunuzuda artik anlamali. Daha önce teeapide almışsınız demek ki öncesinde farkli şeyler olmuş. Evet mideniz bulanıyor oNlar erken dedi diye yok sayamayiz. Valla ağlayıp kendinizi üzmeyin bu günleri zehir etmeyin . Umursamayın eşinizide , ailesini de eşiniz size surat asmaya utanmıyor demek sizde bırakın hic üzmeyin. Kendinizi düşünün

Ben çalışmadğm sürece çok korkmuyorum gece emzirmelernden ama tabi çocuk 4 aylık olmadan işe başlayacağm için bu biraz beni zorlar ama çalışmamayı tercih edecek biriside değilim. Bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…