- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 53
- 30
Yok daha önce hiç bilerek yapmadım. Ama çok üzüldüğümde geçirdiğim oldu.. azıcık korksun bi iki saate giderim yatak odasınaHeh şöyle gül işteama kriz, bayılma vs eğer sık başvurduğun bir şey değilse %100 etkili aklı başına getirmede haha
Bende böyle düşünüyorum vallahiHa ayrica kv de de bitio is. Bakma bizle sorun yasasa bile ogullarina bizi ezdirmez. Bi sorun varsa hep ogullari sucludur. Biz tartissak da artk gidip ogullarina sikayet etmez arar ben bole hissettim der sorun cozmeye calisir. Seninki aglayip duracagina oglumun yuvasi bozulmasin die ozen gostermeli biraz
Yok çünkü yemek ve ütüden zerre anlamıyor. Nişanlıyken gömlek yakmışlığı var. Yemek de anlattım işte mutfak yanmaktan ramak kala kurtuldu... ben diğer yaptıklarına şükür ediyordum çalışırkenPeki evdeki mesai karsiliginda maasini oduyo mu? O oyle dedi sen de tamam mi dedin. Mesela sen calisirken nie yemek ve utu de ortak degildi. Bu mantigiyla o yaptigin isler ek mesaiye girer. Ben olsam bu mantikta adamdan attigim her adiminparasini alirim merhametli kizsin valla
Kız bu beceriksizlikle iyi mimar olmuşYok çünkü yemek ve ütüden zerre anlamıyor. Nişanlıyken gömlek yakmışlığı var. Yemek de anlattım işte mutfak yanmaktan ramak kala kurtuldu... ben diğer yaptıklarına şükür ediyordum çalışırken
Sezilay iyi güldüm yaKız bu beceriksizlikle iyi mimar olmuşrabbimin işi,
Ben de dünden beridir bu ağda meselesini araştırıyorum çok acıyacak diye korkuyorum bendeAy canım geçen aynı şeyden bahsettim, lazere gidicem diye jilete geçtim, sonra pandemi geldi ha gittim ha gidecem diye diye kaldı. Zaten iyice kalınlaştı tüyler, ağdaya da cesaret edemiyorumama her an doktor kontrolü olabilir, bir şey çıkabilir diye stres oluyorum, sürekli temiz olmaya çalışıyorum. Şu ara mümkün ama karın çıktığı zaman ne yapacağız aklıma çok takılıyor, eşimi o işlere hiç sokmak istemiyorum, kafama çok takılıyor ne yapcam
Baktırdım canım tüm değerlerim normal çıktı. Çok teşekkür ederimC Carpediem4 canım gittin mi doktora herşey yolundadır umarım
Çok geçmiş olsun canım üzüldüminşllh bir daha yaşamazsın sağlıkla kavuşursun bebeğine.. kan pıhtılaşmasına baktırdınmı bende böyleydim kimyasal oluyordu hep, sonra testlerde çıkınca gebelik öncesi coraspin ve gebeliği yakalayınca da iğne başladık öyle tutundu
Amin inşallah çok teşekkğr ederim. Sende sağlıklı bir hamilelik süreci geçirir ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşaallahSizin için en hayırlısı neyse o olsun canım inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşar evladını kucağına alırsın
İnşaallah canımSağlıkla, hayırlısıyla inşallah hemen doğal yolla tekrar hamile kalırsın canım benim.
Evet tüm testler temiz çıktı en son rahim filmi de çekildim hiçbir sıkıntı görünmedi. Sebepsiz şuanGenetik ve kan pıhtılaşması testlerinizi yaptırdınız mı
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm durumuna Elhamdulillah yaşın genç Rabbim güzel günler nasip etsinEvet tüm testler temiz çıktı en son rahim filmi de çekildim hiçbir sıkıntı görünmedi. Sebepsiz şuan
Ziraat mühendisiyim ve oğlumu kucagima aldigimdan beri calismiyorum annem öğretmendi cocuklugum cok zor gecti ufak yasimdan beri yalniz kaldim o sebeple onu cocuguma yasatmak hic istemedim ona ragmen yardim ediyor smdi tekrar hamileyim çoğu yük onda sizde bir evlat yetiştireceksiniz boşken tabiki bende eşime yaptirmadim hicbirsey ama oglum dogunca veya hamileyken elimin vardigi is oldu varmadigi is oldu hep yardim etti ne bileyim öylede dusunmemek lazim sen bostasin deyip... o cocuk dogdugunda hastaligi derdi bakimi okul vakti geldiginde ulasimi vs hep sizde olacak cogunlukla.sen ben diyip kıyasa girerse olmaz o is yipranirsiniz kim bostaysa elinden geldigini yapmali diye dusunuyorum yeri geldiginde siz onu hafifletirsiniz yeri geldiginde o sizi hafifletir herkesi mutlu edecek bir yol mutlaka vardir diye dusunuyorm umarim hallolur sıkıntılarinz. bir sekilde rayına giriyor cok dert etmeyin kendinize.. telkin veren cok olur ama bosverin benide baskalarinida nasil mutlu oluyorsaniz nasil iyi hissediyorsanz oyle yasayinÇalışmadığım zaman hepsi bende. Diyor ki benim işte bir mesaim var seninde evde. Ben orda sende burda çalışmakla mükellefsin. Ben çalışırken yemek ve ütü hariç eşit yapıyorduk..
Zalim pirasa Benim de canim gcen haftadan beri pirasa cekiyor Onceki ve daha onceki hafta pazarda vardi ve malesef gecen hafta canim cektiginde yoktu Yarin bulmayi umuyorumKızlar sabahtandır canım nasıl pırasa yemeği istiyor. Limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum. Ağzım sulanıyor böyle. Sanki önümde gibiii. Tadını falan hayal ediyorum. Aşermek böyle birşey mi acaba. Bir yerde de görmedim duymadım nerden geldi bilmiyorum. Pırasa çıkmıştır demi. Yarın manav manav pırasa arayayım. Nasıl dayanırım bilmiyorum yarına kadar
Kese bebek kalp hepsi icinde paketKese ve kalp için mi canım
Burda 3-4 kişi var gibiyiz böyle.Benm haftada bir iğnem var bugün yaptıdım nasıl dayanıyorsunuz her günbütün gün topalladım. Keyfm kaçtı.
Hergün ezanla uyanıyorum bende. Gebelikte herkesin uykusu geliyor benim neden kaçıyor diye düşünüp duruyordum
O kadar normal geliyor ki bu anlattıkların. Bizim yaşadığımız şehirler farklı olmasına rağmen bu dengeleri oturtmamız 5 seneden fazla sürdü. İlk başta insan kendini sanki eski ailesinin bir uzantısı gibi hissediyor. Sonradan yavaş yavaş alışılıyor. Sen kendini dürüstçe ve açıkça ifade et, kendi duygunun arkasında dur, gerisini de salla gitsin. Saygısızlık yapma, sana yapılan saygısızlık olursa onu da kabul etme, gerisini halledersin.Merhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Hahah, enteresan. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım da isterse bütün gece uyanık dursunBenim bu konudaki teorim bebegin dogduktan sonra hep bizim hamileyken uyandigimiz saatlerde uyandigi seklinde
Umarım sorun neyse şıp diye bulacak doğru doktorlarla karşılaşırsınız. Bol şans bundan sonrası içinEvet tüm testler temiz çıktı en son rahim filmi de çekildim hiçbir sıkıntı görünmedi. Sebepsiz şuan
Ben asla oturamıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu ilk 3 ay bayılıyordum akşam simdide öyle, oğlumu 9.30da yatırıyorum onla yatiyorum ay baygın gibi sorna gece uyanıyorum uyuyor uyaniyorum zaten 7 de kalkıyorum. Oğlum 7 yaşında bayada rahata alışmıştım simdi nasil olacal gece emzirmeleri düşünüyorumBenm haftada bir iğnem var bugün yaptıdım nasıl dayanıyorsunuz her günbütün gün topalladım. Keyfm kaçtı.
Hergün ezanla uyanıyorum bende. Gebelikte herkesin uykusu geliyor benim neden kaçıyor diye düşünüp duruyordum
Merhaba yeni mi evlisiniz ? Bırakın ailesinden birşey beklemeyin, anneniz varmış sağ olsun yardim ediyormuş. Kv den beklemeyin birşey o zaman daha rahat ederseniz. Fakat eşiniz konusunda ne diyeceğimi bilmiyorum. Yaşi küçük mü babasından dolayi ailesine kol kanat germiş ailenin reisi siftatini almış, yardim edebilir sizin kendi cekirdek ailenizi zor durumda birakmiyorsa ona lafim olmaz. Ama aile olduğunuzuda artik anlamali. Daha önce teeapide almışsınız demek ki öncesinde farkli şeyler olmuş. Evet mideniz bulanıyor oNlar erken dedi diye yok sayamayiz. Valla ağlayıp kendinizi üzmeyin bu günleri zehir etmeyin . Umursamayın eşinizide , ailesini de eşiniz size surat asmaya utanmıyor demek sizde bırakın hic üzmeyin. Kendinizi düşününMerhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Ben çalışmadğm sürece çok korkmuyorum gece emzirmelernden ama tabi çocuk 4 aylık olmadan işe başlayacağm için bu biraz beni zorlarBen asla oturamıyorum. Oğlumda da öyle olmuştu ilk 3 ay bayılıyordum akşam simdide öyle, oğlumu 9.30da yatırıyorum onla yatiyorum ay baygın gibi sorna gece uyanıyorum uyuyor uyaniyorum zaten 7 de kalkıyorum. Oğlum 7 yaşında bayada rahata alışmıştım simdi nasil olacal gece emzirmeleri düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?