2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
O kopmasin tabi ama sen bu durumda gorusmesen hakkin. Esin ustunden cozme sorunu. Ara kv ni oglun bole dedi bole yapti onu doldurdugunu dusunuorum buna devam edersen bi daha sizinle gorusmem de. Bu kadar basit. Ben ilk gebelikte bi atladim ustlerine. Smdi kedi gibiler

Kesinlikle öyle kesinlikleeee. hiç isteği yok İnan ki zaten çok çalışıyor bazen ona da hak veriyorum. Adam iki eve bakıyor. Kayınbiraderimi dershaneye gönderiyor. Bazen evde dahi çalışıyor ..

Hayir o koparmasin zaten buyursun gitsin gelsin ama sizi mecbur birakmasin siz gitmeyin ben 5 sene eğitimsiz zırcahil insanlar karsisinda asalak gibi yasadim sonra yaşta büyüyünce dedimki napiyorsun nasil bu ortamda duruyorsun kendime bu haksizligi yapamazdim artik cnku ben ne yapsam olmadi olmuyordu olmayacagida belliydi allah kalp kotulugu vermesin kimseye hersey duzelirde kLbi guzel bakmayan insanlardan olmaz yipranir durursunuz ben Bsaramadim kendimi yipratmadan seviyeli yasamayi cozumu bu sekilde buldum kesip attim oyle yapmak durumund kLdim siz basarabilirseniz sınırlı cizgili yasamayi oylede devam edebilirsnz

Bende düşündüm arasam diye . Ben eşime anlattığım zaman kadın üzülmüş diyor. Kendi aklı yok muydu eşimin . Şu ana kadar bir kere saygısızlık yapmadım diyemez miydi ağlayacak kadar bu kız sana ne yaptı ne oluyor diye.. arasam Allah bilir daha kötü olacak yine anlatacak kötü yine ben

Kesinlikle öyle kesinlikleeee. hiç isteği yok İnan ki zaten çok çalışıyor bazen ona da hak veriyorum. Adam iki eve bakıyor. Kayınbiraderimi dershaneye gönderiyor. Bazen evde dahi çalışıyor ..
Benim eşimde çok çalışıyor. Bazen uykuları kaçıyor. Stresli olduğunda uykusunda konuşuyor. Görsen üzülürsün. Ama her yemekte yardım eder. ütüyü yapar vs ben ayakta iş yapıyorken eşimi bir kere tv karşısında oturmuş görmedim. Benmle beraber ne yapıyorsam o da ypar. Bunun biraz anlayış, empati ve merhametle ilişkili oldğnu düşünüyorum.

Her durumda kotuysen bari yap da kotu ol. Ben hamileyken eltim de hamileydi o hemen hamile kaldi ben 5 yil sonra kaldim. Eltim bi gerginlik cikardi baskasindan duydugu seyleri bana sormadan soylemisim gibi aktardi kvye. Kv de bana sormadan ona inanip beni sorgilamaya kalkti. Verecek cevabim yok dedin mi die sormuosun dedm eve dondum. Aradi aradi aradi ogluna soledi anneme soledi. En sonunda actim teyze gelin istiosan kucuk gelinin yeter torun istiosan onun dogurdugunu seversin benden sana gelin dogurdugumdan torun olmaz dedm kapattim. Esime sikayet etti falan asla geri adim atmadim. Doguma 1 ay kalana kadar kapimi asindirdi kv aramiz duzelsjn die. Smdi duracagi yeri bilir ben onu kirmam o beni kirmaz. Biraz bildirmek gerekio arada

Ben bu konularda fevriyim biraz. Haksızlığa ve düşünülmemeye gelemem. Ama aile dışına çıkmasın istiyorsan yaşananlar evde çözmeye çalış. Şöyle bir baygınlık numarası iyi gider
Aslında astım hastasıyım kız aklımdan geçti bak sen öyle deyince tövbe tövbe ağlarken bi gülme geldi

Ha ayrica kv de de bitio is. Bakma bizle sorun yasasa bile ogullarina bizi ezdirmez. Bi sorun varsa hep ogullari sucludur. Biz tartissak da artk gidip ogullarina sikayet etmez arar ben bole hissettim der sorun cozmeye calisir. Seninki aglayip duracagina oglumun yuvasi bozulmasin die ozen gostermeli biraz

Kesinlikle katılıyorum, bu dönemlerde anlayışlı olmayacak da ne zaman olacak? Kendine eziyet etme öğüre öğüre yemek yapmak ne demek
Yok yemek yapmıyorum zaten. Allah yukarıda annem yapıyor sadece ısıtıyorum ama onu bile kaldırmıyor midem. Üç kere serum aldım midem yüzünden

Grubu gelin kaynana programına çevirdik

Bu konuyu çok konuştuk aslında. Ben çalıştığım dönemde yemek ve ütü hariç ortaktı. Ama ben ne zaman bıraktım. Hepsi tamamen benim işim oldu

Aman ne onlar bizi begenir ne biz onlari paket program iste oglan alana anasini da veriolar. Oglum var insallah ben boyle lanet bi insan olmam
Eskiden toplumda kız çocuk yetiştirmek zor vs denirdi ama bence erkek çocuk yetiştirmek zor. Benm oğlum eşi hamileyken yemek yok die homurdancak çok üzülürüm. Ben bu çocuğa neyi öğretemedim de böyle oldu diye.

Çalışmadığım zaman hepsi bende. Diyor ki benim işte bir mesaim var seninde evde. Ben orda sende burda çalışmakla mükellefsin. Ben çalışırken yemek ve ütü hariç eşit yapıyorduk..

Çalışmadığım zaman hepsi bende. Diyor ki benim işte bir mesaim var seninde evde. Ben orda sende burda çalışmakla mükellefsin. Ben çalışırken yemek ve ütü hariç eşit yapıyorduk..
Peki evdeki mesai karsiliginda maasini oduyo mu? O oyle dedi sen de tamam mi dedin. Mesela sen calisirken nie yemek ve utu de ortak degildi. Bu mantigiyla o yaptigin isler ek mesaiye girer. Ben olsam bu mantikta adamdan attigim her adiminparasini alirim merhametli kizsin valla

Arayım mı cidden. Bilemedim şimdi. Acaba oğlum beni savunmuş diye düşünüp daha çok hoşuna gidip üste çıkmasın

Arayım mı cidden. Bilemedim şimdi. Acaba oğlum beni savunmuş diye düşünüp daha çok hoşuna gidip üste çıkmasın
Eger ters teper aramiz daha kotu okur bosanmaya kadar diosan arama. Ama yok haklarindan gelirim anasinin da oglunun da diosan ara. Hatta kocana ben o anana dicemi biliom de

Tamam yani cidden arıycam yani okuyunca bi gaza geldim. Zaten kötüyüm. En azından söyleyim ne dedim ki ben sana da ağladın diye. Yalan da değil bişey demedim çünkü. Sıkıyosa bana desin. Zaten ne kadar kötü olabilirim. Eşim de konuşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…