- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Hayır pandemi nedeniyle 24 haftadan 32 haftaya kadar gebelere idari izin var. 32. Haftada çalışabilir raporu ile 37 ye kadar çalışabilir. Doğum izninden sayılmıyor.Bu idari izin dediğimiz doğum izni mi oluyor
Merhaba ben de 30 mayısım. Haftaya perşembeye aldım kalp atışı duyalım diyeYarın 5+6 oluyorum ve kalp atışı için gideceğim. Buradaki çoğu kişi benden önce malum ben 29 Mayıs annesiyim :) Sizce erken mi?
Benim de 29 Mayıs gösteriyor ve Pazar günü gideceğim ilk 6+0da. İlk sayfadaki tabloda 6+0da 5+6da görenler var. Aslında biraz erken ama benim değiştirme şansım yok mecburen gidicem. Biz de görürüz umarım
Kalp atışı için haftaya pzrtesi salı gidin bence çnkü genelde 6. Haftadan sonra duyuluyor:)
Merhaba ben de 30 mayısım. Haftaya perşembeye aldım kalp atışı duyalım diye
Bol maydanoz yazıyor ama maydanoz ilk aylarda riskli diye biliyorum düşüğe sabep oluyormuş sanırım ben 1 buçuk aydır maydanoz yemiyorum. Doktorum da maydanoz ve ananas'ı ilk haftalarda tüketmememi söylemiştiKizlar diyetisyene gittim listeyi atiorumEki Görüntüle 2925242 Eki Görüntüle 2925242 Eki Görüntüle 2925243 Eki Görüntüle 2925244 Eki Görüntüle 2925245
Benim doktorum da kalp atışı için 6+5'te çağırdı 4+5 haftalıkken keseyi görmüştüm :)Aslında geçen cumartesi 4+6'da gittim keseyi gördüm, doktorum kontrol hakkın yani 10 gün dolmadan tekrar gel bakalım kalp atışına dedi. Sonra da Cumartesi daha kolay olacaksa sana haftaya gel istersen hatta sen 10 gün bekleyemezsin haftaya gel diye espri yaptı. :) Yarın kalp atımı görmezsem kafaya takarım diye de endişe ediyorum. Keseye karından bakmıştı, yarın vajinal baksa bari de içimi rahatlatsa :))
Anladım umarım kalkmaz diyeyim o zamanHayır kalkmadı ama biz 24 haftalık oluncaya kdar kalkacağını düşünüyorum.
Mecbur olunca dayanmak zorunda kalıyorum:) sonu güzel olsun da napalımBenm haftada bir iğnem var bugün yaptıdım nasıl dayanıyorsunuz her günbütün gün topalladım. Keyfm kaçtı.
Hergün ezanla uyanıyorum bende. Gebelikte herkesin uykusu geliyor benim neden kaçıyor diye düşünüp duruyordum
Ben de şu an aynı durumdayım iste . Ama sanirim.bi cesaret deyip ağdaya başlayacağımAy canım geçen aynı şeyden bahsettim, lazere gidicem diye jilete geçtim, sonra pandemi geldi ha gittim ha gidecem diye diye kaldı. Zaten iyice kalınlaştı tüyler, ağdaya da cesaret edemiyorumama her an doktor kontrolü olabilir, bir şey çıkabilir diye stres oluyorum, sürekli temiz olmaya çalışıyorum. Şu ara mümkün ama karın çıktığı zaman ne yapacağız aklıma çok takılıyor, eşimi o işlere hiç sokmak istemiyorum, kafama çok takılıyor ne yapcam
Dusuk riskin var mi die sordu yk dedm oyle yazdi. Ama ben zaten maydonoz yemiorumBol maydanoz yazıyor ama maydanoz ilk aylarda riskli diye biliyorum düşüğe sabep oluyormuş sanırım ben 1 buçuk aydır maydanoz yemiyorum. Doktorum da maydanoz ve ananas'ı ilk haftalarda tüketmememi söylemişti
Evet maydanoz, ananas kontrollü tüketilmesi gereken yiyecekler bol demese iyi olurmuş. :) Zaten normal bir kişi bir-iki tutam tüketebilir kahvaltıda daha fazlası değildir.Bol maydanoz yazıyor ama maydanoz ilk aylarda riskli diye biliyorum düşüğe sabep oluyormuş sanırım ben 1 buçuk aydır maydanoz yemiyorum. Doktorum da maydanoz ve ananas'ı ilk haftalarda tüketmememi söylemişti
Ya günde 1 fincan Türk kahvesi ya da günde 2 fincan filtre kahve içiyorum ben maksimum ama midemden dolayı içmediğim günler de oluyor olmazsa olmaz değil. Nescafe normal hayatımda da tükettiğim bir şey değildi bu dönemde de tüketmek sağlıklı değil.arkadaşlar selam ,bugün 7+1 olduk kalp atışını duyduk pıtırcığımın çok şükürr7 haftanın üzerinde dedi doktorumuz listeye ekleyebilirmisiniz? Fatos3458 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı bürsür de kan testi istedi..kahve ile ilgi hala önermiyrum dedi kahve içmeye kimisi izin veriyor kimisi izin vermiyor..sizinkiler ne diyor bu konuda:)
aha bu ben 4 gün önce 1 tencere yaptım dedim durdukca güzelleşiyor zaten dolapta tüm tencereyi yedim limonlu of aklıma geldi bak herkese de foto cekip attım hızımı alamadım mutluluktanKızlar sabahtandır canım nasıl pırasa yemeği istiyor. Limon sıkıp yediğimi hayal ediyorum. Ağzım sulanıyor böyle. Sanki önümde gibiii. Tadını falan hayal ediyorum. Aşermek böyle birşey mi acaba. Bir yerde de görmedim duymadım nerden geldi bilmiyorum. Pırasa çıkmıştır demi. Yarın manav manav pırasa arayayım. Nasıl dayanırım bilmiyorum yarına kadar
hayırlı olsun canım dakikada kalp atımını söyledimi doktorun :)arkadaşlar selam ,bugün 7+1 olduk kalp atışını duyduk pıtırcığımın çok şükürr7 haftanın üzerinde dedi doktorumuz listeye ekleyebilirmisiniz? Fatos3458 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı bürsür de kan testi istedi..kahve ile ilgi hala önermiyrum dedi kahve içmeye kimisi izin veriyor kimisi izin vermiyor..sizinkiler ne diyor bu konuda:)
Tavuğu siz mi istediniz? Neden hep tavuklu bezelyeValla bi yerde mecbur basladim. Guzel de zayifladm smdi verdigimin hepsini almak istemiorum. Nirmalde cok uzun ac kaliorjm ve sagliksiz besleniorum ben. Bu listeler bana iyi geliyor
Bende öyle biliyorum. Ananas ilerki aylarda da dikkatli yemeliBol maydanoz yazıyor ama maydanoz ilk aylarda riskli diye biliyorum düşüğe sabep oluyormuş sanırım ben 1 buçuk aydır maydanoz yemiyorum. Doktorum da maydanoz ve ananas'ı ilk haftalarda tüketmememi söylemişti
Yok aslinda ben istemedim. Sanirim cok uyyorum kolay olsun deyince ahni yemegi 2 gun yenicek sekilde ayarlamis oglenlereTavuğu siz mi istediniz? Neden hep tavuklu bezelye
Benim doktorda kahvey8 önermedi hayir dedi burda arkadaşlar ilk 3 ay içilebilir yazdi. Ben kafesiniz türk kahvesi aldim. Günde 1 tane içiyorum. Normalde günde 3 tane içiyordumarkadaşlar selam ,bugün 7+1 olduk kalp atışını duyduk pıtırcığımın çok şükürr7 haftanın üzerinde dedi doktorumuz listeye ekleyebilirmisiniz? Fatos3458 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı bürsür de kan testi istedi..kahve ile ilgi hala önermiyrum dedi kahve içmeye kimisi izin veriyor kimisi izin vermiyor..sizinkiler ne diyor bu konuda:)
Bende gidecem ama nedense pek istemiyorum. Geçen hafta randevu almıştım hafta sonuna kvler geldi. Hala gitmedim. Herkese ayri yemek yapmak istemiyorum belki.Yok aslinda ben istemedim. Sanirim cok uyyorum kolay olsun deyince ahni yemegi 2 gun yenicek sekilde ayarlamis oglenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?