Ben de öyle çağırmadı doktorum hepsine bakmak için gün verdi. Başka doktora da gitmedim kese görmeyeKese bebek kalp hepsi icinde paketdaha doktora gitmedim anlicagin
Benm gebelik bi tuhaf ilerliyor zatenBurda 3-4 kişi var gibiyiz böyle.Süt yapan pruloton hormonu yükselince galiba böyle uykuyu hafifletiyormuş.
Benm gebelik bi tuhaf ilerliyor zatenmide bualntısı yok. Uyku desen hepten gitti bazen hamiiş değilmyim acaba diye düşünüyorm
Bende daha erkene saat almak istemedim kese gorundu bebek varmi yokmu telasi bebek gorundu kalbinatiyomu telasi hepsi bi arada olsun bitsin dedim.Ama aynen merak top noktadaBen de öyle çağırmadı doktorum hepsine bakmak için gün verdi. Başka doktora da gitmedim kese görmeyeAmaaaa merak ediyorum çok
Benmde kanamam olduktan sonra uykularım hepten gitti. Belkide strestendir gerçekten. Biraz salmak lazım böyle olmaz.Benim de hiç bulantım yok...Rahmimin gerilmelerini hissediyorum ara ara, ayaklarım çok üşüyor, normalde günde 2 öğün yiyordum bu günlerde canım birşeyler atıştırmak istiyor gün ortasında. Bir de bu uyanmalar var işte. Ben biraz stresliyim genetik sorunumdan dolayı risk yüksek, o da uykudan kaldırıyor olabilir. Hakkımızda hayırlısı bakalım...
Canım ben de tavuk gibi erkenden uyuduğum için yeni gördüm mesajını.Merhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
en iyi kv henüz doğmamış olanmış diye bir cümle duymuştum :) herkesin bir sorunu oluyor illaki. benimki de iyi Allah razı olsun ama bana sürekli kaygı dert yüklüyor mesela, en ufak birşeyde bizim kaderler size yazılmış diyor cinnet geçiriyorumMerhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Giriş cümlenizden başlayayım ki sorun eşinizin ailesinde değil eşinizde. Sanıyorum yeni de evlisiniz ve aile terapisinin sonucunu almadan eşinizin kendince çözümüyle hamile kalmışsınız ama işte böyle sorunlar hassas durumda olunca bizler için daha büyük sorun olabiliyor. Ben 2 yıldır hiçbir problem yaşamadığım eşime son 2 haftadır mide bulantısının verdiği rahatsızlıkla veya hormon patlamalarıyla ani çıkışlar yapabiliyorum. Bunları tolere edemeyen eşle çok zor maalesef bu sorumluluk. Öncelikle aile terapisine devam etmeniz gerektiğiniz düşünüyorum, terapist hamilelik psikolojisi hakkında da eşinize yol gösterirse "bunlar şimdiden olmaz, çok erken" gibi annesinin ağzıyla konuşmaz belki. Unutmayın sorun oğluna ağlayan kayınvalidede değil annesinin ağlayarak aradığını size aktaran eşinizde. Umarım düzelir.Merhaba kızlar. Biraz dertleşmeye ihtiyacım var... Eşimin annesi ile hatta ailesiyle problem yaşıyorum. Şöyle başlayayım biraz uzun olabilir. Eşimin ailesi biraz sıkıntılı, babası var ama yok sürekli borç çıkarıp ortadan kaybolan ikinci eşi olan vs biri, eşim ailemin en büyük çocuğu bu yüzden çok fazla sorumluluğu var. Eşim benden 3 yaş büyük. Bir görümcem benden 1 yaş küçük, bir de kardeşi var lise son. Annesi eşimin ofisinde çalışıyor. Maddi anlamda zaten destek oluyordu eşim biliyorum. Görüp görmemezlikten geliyordum. Ama biz evlendikten bir kaç ay sonra annesini ofise çalışan olarak aldı. Benden habersiz, ben bunu başkasından öğrendim. Saat 3 e kadar çalışıp tam maaş alıyor. Sorun bunlardan hiç biri değil şu anda. Evlendik evleneli eşimin evimize tam anlamıyla eve adapte oldu derken hep başka birşey çıkardılar. Destek aldık. Aile terapisine de gittik. Eşim bebeğimiz olunca ilgilerinin ona yöneleceğini artık başka bir evin babası olduğu fikrini kabulleneceklerini söyledi. Mantıklıydı. Bende öyle düşündüm. İyice herşeyi toparladıktan sonra denedik ve ilk ay hamile kaldım. Ama hamile kaldıktan sonra tuhaflaştılar iyice. Eşim sürekli sen prensessin artık içinde bir parçamız var diyip övüyordu yanlarında ilk başta sevindilerde. Ama ne bir kere aradılar nasılsın diye ne sordular. Sanki taşıdığım onlarında evladının parçası değil. Ve hamileliğin iğrenç bir mide bulantısı ile geçiyor Allah razı olsun kendi annem yemeğe temizliğe iki kere yardıma geldi. Yemekleri zaten annemden alıyorum sürekli, eşim yemek olmadığı zaman gergin ve yemek konusunda hassastır.. bildiğim içimde evde yemek olmasına dikkat ediyorum, ama kendim mutfakta dahi öğürmeme rağmen.. Eşim bir gün hep senin annen yemek yapıyor yoruldu kadıncağız ben anneme söyleyim o yapsın dedi. Beş gün önceden aradı geleceğiz üç dört günlük yemek yap anne diye. Ve gittik ne oldu yemek yok ortada börek yaptırmış şimdi ne diyeyim kadına niye yapmadın mı diyeyim o gün nasılsın diye sorduğunda mide bulantım olduğunu söyledim ve sürekli benim oğlum aç kalıyor böyle de olmaz ki diye laf söyledi. Hatta Eşim ilk mide bulantımda ilk aşermemde bunlar için çok erkenmiş abartıyorsun gibi laflar söyledi. Annesinin ağzı olduğu o kadar belli ki. İlk başta annesi de demişti bana bu kadar erken olmaz gibisinden. Ofiste dolduruyor biliyorum. Dün beni aradı börek yaptım akşam bize gelin dedi. Bende yemeğim var akşam annem yapmıştı, yarında planımız var dedim. Ben bugün akşam gelirsiniz demiştim ona göre ayarladım diye ısrar etti. Teşekkür edip kapattım. Eşim aradı bi saat sonra. Eşime ağlamış. Yok o anne değil miymiş bundan sonra oğlum sende gelme bize demiş. O çalışan bir bayanmış yoksa yaparmış bizim herşeyimizi, ben küçükmüşüm onu hiç aramamışım( Günyanhastaymış hastalığı da demiri düşük çıkmış doktor ilaç vermiş bu kadar) ona gittiğimizde erken kalkıyormuşuz saydırıp döktürmüş. Bıktım kızlar yemin ederim şurama kadar geldi. Sinirlerim çok bozuk. Hamileliğin de etkisiyle sürekli ağlıyorum. Eşim desen surat asık iki gündür konuşmuyor Benimle...
Benim de 29 Mayıs gösteriyor ve Pazar günü gideceğim ilk 6+0daYarın 5+6 oluyorum ve kalp atışı için gideceğim. Buradaki çoğu kişi benden önce malum ben 29 Mayıs annesiyim :) Sizce erken mi?
Ay evet rabbim yardim etsin de geri gelsin benim asilarim sinovac o yuzden zaten cok korkuyorum hastaliktanda.Insallah yeniden uygulamaya koyarlarPandemi zamanında 24.haftadan itibaren idari izin hakkı vardı kalktı sanırım o kalkmasaydı iyidi
En son kan değerin neydi acabaBende daha erkene saat almak istemedim kese gorundu bebek varmi yokmu telasi bebek gorundu kalbinatiyomu telasi hepsi bi arada olsun bitsin dedim.Ama aynen merak top noktada
Kalp atışı için haftaya pzrtesi salı gidin bence çnkü genelde 6. Haftadan sonra duyuluyor:)Yarın 5+6 oluyorum ve kalp atışı için gideceğim. Buradaki çoğu kişi benden önce malum ben 29 Mayıs annesiyim :) Sizce erken mi?
Merhaba bu 24 haftadan itibaren idari iznin kalktığından emin misinizAy evet rabbim yardim etsin de geri gelsin benim asilarim sinovac o yuzden zaten cok korkuyorum hastaliktanda.Insallah yeniden uygulamaya koyarlar
Hayır kalkmadı ama biz 24 haftalık oluncaya kdar kalkacağını düşünüyorum.Merhaba bu 24 haftadan itibaren idari iznin kalktığından emin misiniz
Ömrümde hiç diyet ypmadım zTen çalışırken onda tost dörttte yoğurt falan bunlar benm için çok zorKizlar diyetisyene gittim listeyi atiorumEki Görüntüle 2925242 Eki Görüntüle 2925242 Eki Görüntüle 2925243 Eki Görüntüle 2925244 Eki Görüntüle 2925245
Bu idari izin dediğimiz doğum izni mi oluyorHayır kalkmadı ama biz 24 haftalık oluncaya kdar kalkacağını düşünüyorum.
Valla bi yerde mecbur basladim. Guzel de zayifladm smdi verdigimin hepsini almak istemiorum. Nirmalde cok uzun ac kaliorjm ve sagliksiz besleniorum ben. Bu listeler bana iyi geliyoÖmrümde hiç diyet ypmadım zTen çalışırken onda tost dörttte yoğurt falan bunlar benm için çok zorbana en güzel diyet insanın canını istediğini dozunda yemesi gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?