2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Burda 3-4 kişi var gibiyiz böyle. Süt yapan pruloton hormonu yükselince galiba böyle uykuyu hafifletiyormuş.
Benm gebelik bi tuhaf ilerliyor zaten mide bualntısı yok. Uyku desen hepten gitti bazen hamiiş değilmyim acaba diye düşünüyorm

Benm gebelik bi tuhaf ilerliyor zaten mide bualntısı yok. Uyku desen hepten gitti bazen hamiiş değilmyim acaba diye düşünüyorm

Benim de hiç bulantım yok... Rahmimin gerilmelerini hissediyorum ara ara, ayaklarım çok üşüyor, normalde günde 2 öğün yiyordum bu günlerde canım birşeyler atıştırmak istiyor gün ortasında. Bir de bu uyanmalar var işte. Ben biraz stresliyim genetik sorunumdan dolayı risk yüksek, o da uykudan kaldırıyor olabilir. Hakkımızda hayırlısı bakalım...

Ben de öyle çağırmadı doktorum hepsine bakmak için gün verdi. Başka doktora da gitmedim kese görmeye Amaaaa merak ediyorum çok
Bende daha erkene saat almak istemedim kese gorundu bebek varmi yokmu telasi bebek gorundu kalbinatiyomu telasi hepsi bi arada olsun bitsin dedim.Ama aynen merak top noktada

Benmde kanamam olduktan sonra uykularım hepten gitti. Belkide strestendir gerçekten. Biraz salmak lazım böyle olmaz.

Canım ben de tavuk gibi erkenden uyuduğum için yeni gördüm mesajını.
Öncelikle böyle bi durumda herkesin siniri bozulur tabiki ama insan yıllarca okuyup bi meslek sahibi olup bi noktaya gelince ve böyle saçma sapan şeyler yaşayınca iyice sinir oluyor çok iyi anlıyorum seni.
Benim kv görümce vs ile hiçbir sorunum olmadı belki tam olarak anlayamam seni ama düşüncem böyle;
Evet kv hiçbir mecburiyeti yok ama ilerde çocuk doğduğunda sen annene 2-3 fazla gittiğinde “ee bu torun bizim de torun değil mi hiç bize gelmiyor” falan gibi laflar da edice muhtemelen. E o zaman bi zahmet çilesini de çeksin değil mi? Çileden kasıt da alt tarafı her gün yaptığı yemekten 2 tabaklık daha fazla yapsa ortada dert tasa kalmicak. Şu durumda komşu bile bunu seve seve yapabilir. O yüzden ne kendine ne eşine hiç yüklenme. Sorun zaten ortada zıtlaşarak daha da uzar. Eğer yapmıyosa da yapmasın zamanı gelince hatırlatırsın. Yemek yapınca da gitsin alsın eşin hiç de gurur yapma aman zaten miden bulanıyor gününü kurtarmaya bak. Hiç de kafana takma bunların hepsii unutulur gideeer sen üzüldüğünle kalırsın. Yemek buldun ye felsefesine devamke sorun olduğu anda hiç o anı yaşamamış gibi uzaklaş etraftan gördüğüm kadarıyla eş ve ailesiyle ilgili ne kadar tartışırsan tartış hiçbir sonuca varmıyor. hayat bunlar için çok kısaa karnında minik bir mucize vaar

en iyi kv henüz doğmamış olanmış diye bir cümle duymuştum :) herkesin bir sorunu oluyor illaki. benimki de iyi Allah razı olsun ama bana sürekli kaygı dert yüklüyor mesela, en ufak birşeyde bizim kaderler size yazılmış diyor cinnet geçiriyorum netice de büyükler saygı duymalı diyorsun ama bi yandan da bu benim hayatım neden elin kadını için üzeyim kendimi diyorsun. çelişkili valla. senin durumuna biraz kocanın el atması lazım, annesine o benim karım demeyi bilmeli, onun lafıyla sana surat asmamalı, aranızda laf taşımamalı vs. biraz onun bu konuda bilinçlenmesi lazım. kv biraz kıskanç sanırım, iyi bari sana özenip hamile kalmamış, böylesi de var çünkü bir yerde okumuştum, kv gelin hamile kalınca kıskanıp hamile kalıyor bir de hırsından erken doğurup tüm ilgiyi üstüne çekiyor yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla bu ilişkiler de oturur diye düşünüyorum. umarım gebeliğini strese sokamadan bir çözüm bulursunuz

Giriş cümlenizden başlayayım ki sorun eşinizin ailesinde değil eşinizde. Sanıyorum yeni de evlisiniz ve aile terapisinin sonucunu almadan eşinizin kendince çözümüyle hamile kalmışsınız ama işte böyle sorunlar hassas durumda olunca bizler için daha büyük sorun olabiliyor. Ben 2 yıldır hiçbir problem yaşamadığım eşime son 2 haftadır mide bulantısının verdiği rahatsızlıkla veya hormon patlamalarıyla ani çıkışlar yapabiliyorum. Bunları tolere edemeyen eşle çok zor maalesef bu sorumluluk. Öncelikle aile terapisine devam etmeniz gerektiğiniz düşünüyorum, terapist hamilelik psikolojisi hakkında da eşinize yol gösterirse "bunlar şimdiden olmaz, çok erken" gibi annesinin ağzıyla konuşmaz belki. Unutmayın sorun oğluna ağlayan kayınvalidede değil annesinin ağlayarak aradığını size aktaran eşinizde. Umarım düzelir.

Yarın 5+6 oluyorum ve kalp atışı için gideceğim. Buradaki çoğu kişi benden önce malum ben 29 Mayıs annesiyim :) Sizce erken mi?
Benim de 29 Mayıs gösteriyor ve Pazar günü gideceğim ilk 6+0da . İlk sayfadaki tabloda 6+0da 5+6da görenler var. Aslında biraz erken ama benim değiştirme şansım yok mecburen gidicem. Biz de görürüz umarım

Pandemi zamanında 24.haftadan itibaren idari izin hakkı vardı kalktı sanırım o kalkmasaydı iyidi
Ay evet rabbim yardim etsin de geri gelsin benim asilarim sinovac o yuzden zaten cok korkuyorum hastaliktanda.Insallah yeniden uygulamaya koyarlar

Arkadaslar bir de benim boynumdan kulağıma, ic kulakta bir sizi var ,sanırım kulak enfeksiyonu geçiriyorum.Hastalansak ne yapacağız bilemiyorum.Ilk cocugumda cok sukur hastalqnmadan atlatmıştım.Ibrahim saracoglunun sogan suyu damlama önerisini bir damla denesem mi acaba

Ömrümde hiç diyet ypmadım zTen çalışırken onda tost dörttte yoğurt falan bunlar benm için çok zor bana en güzel diyet insanın canını istediğini dozunda yemesi gibi geliyor.
Valla bi yerde mecbur basladim. Guzel de zayifladm smdi verdigimin hepsini almak istemiorum. Nirmalde cok uzun ac kaliorjm ve sagliksiz besleniorum ben. Bu listeler bana iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…