2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bende gidecem ama nedense pek istemiyorum. Geçen hafta randevu almıştım hafta sonuna kvler geldi. Hala gitmedim. Herkese ayri yemek yapmak istemiyorum belki.
Herkese nie ayri yapicaksin biz ben ne yiosam onu yioruz

Benim doktorda kahvey8 önermedi hayir dedi burda arkadaşlar ilk 3 ay içilebilir yazdi. Ben kafesiniz türk kahvesi aldim. Günde 1 tane içiyorum. Normalde günde 3 tane içiyordum
ben onuda sordum canım kafeinsiz türk kahvesi hocam dedim,yok dedi onlarında içeriği öyle yazıyo ama inanmayın her yazana..içeriğini bilemediğim için önermem biraz daha sabır dedi eger cok cok canın cekerse haftada 1 kez türk kahvesi içebilirsin hersey güzel ilerliyor dedi bende peki dedim,ama mesela arkdşım gayet rahat içiyor günde 1 kere..bilemedim benim doktorum kafein istemiyoruz dedi

Herkese nie ayri yapicaksin biz ben ne yiosam onu yioruz
Bilmem
Dur ben de bi gideyim. Her hafta liste vereckmis. Yalniz ben instagramda öndeki danisani hamilelikte 14 kilo almış iste smdi dogum yapmış veriyorlarmis.. ben oğluma kendim 14 kilo almıştım. Ben şöyle 8 9 kilo istiyordum
Su içsem yarayan cinstenim.

Diyet esliginde 14 kilo almasi biraz garip olmus bence

Ya bilmiyorum valla bilindik markaninki ayrışmasina filan baktim. Sonuçta bilindik marka biz kafeinsiz yazalim ama kafeinli olsun demez . Tadından bellu zaten normal olmadığı:)

arkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)

Kesinlikle öyle her şey minnakların sağlığı için:)

Merhaba ,bence sorun burda eşinizde.Hamile de olsanız kimse size yemek yapmak zorunda degil ama yaparsa minnettar oluruz tabi ki.Zorunda olan tek kişi eşiniz.Oyle triplere girmeye hakki yok ,o da babalık sınavı verecek.Benim esim o kadar yoğun çalışan bir insan ki ve baska bir çocuğumuz daha var.Buna rağmen yorgunluktan ölerek herseyi bilmeyerek yapiyor İnternetten bakarak oldugu kadar.Yoksa normalde is yapmayı bilmez.Kayinvalideniz konusunda ise ben kayinvalidemi hic sevmem ,mesafeliyim .Aramizda kotu birsey olmadi ama mesafeliyim ondan zerre beklentim yok.Amq eşiniz onun oğlu ve anladığım kadarı ile eşinizin durumu iyi.Annesini yaninda çalıştırması bana cok kırıcı geldi.Benim 7 yasinda bir oglum var ,ben onun annesiyim ,onu ben büyütüyorum, yarin bir gün bana destek olmak zorunda kalirsa buna karısının karışmaya da hakkı yok bence.Dusununce bile kalbim sıkıştı Destek olmak için ise alsada cok üzülürüm.Siz de erkek annesi olursanız daha iyi anlarsınız beni.Allah kolaylik versin hamileliginizde.Bence kimseden birsey beklemeyin ,eşiniz ise destek olmaya mecbur.Az beklenti ,cok mesafe her zaman daha cok mutluluk getirir

Kahve bağımlısı biri olarak söylüyorum ki şu an canım asla kahve istemiyor nescafesiz bir günüm geçmezdi dünya para verip aldığım kahve makinem ve kahvelerim bile ööylece duruyor ama kabızlık sorunum için bugün bir tane zorlada olsa içeceğim galiba bağırsakları cidden çalıştırıyor çünkü veret

Nerde çalışıyorsunuz bilmiyorum. Ben kamu kurumunda idareci olarak çalışıyorum. Gebelerde idari izin devam ediyor. Aksi bir yazı gelmedi zaten.
Ben de kamudayim ,tanıdığım gebelerde kamuda memur

Yani nasıl bir uygulama var iliniz genelinde bilemiyorum. Çalıştığınız kurumun özelinde de bir karar olablr ama Bizde böyle şu anda.
Ay su an cok sasirdim ,ben öğretmenim.Herkes sürünerek çalışıyor, insallah öyledir

Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?

Ay su an cok sasirdim ,ben öğretmenim.Herkes sürünerek çalışıyor, insallah öyledir
Yani ben uzun vadeli plan yapmıyorum 24. Haftya gelelimde bi, izin verilirse kullanırız vermezlerse çalışmaya devam:)) ülkemizde hergün birşey değişiyor. Bi yazıya bakar herşey. Hayırlısı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…