- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 32
Sizin sebebi neymiş arkadaşım kanama alanı mı var rahimdeGruptaki çoğu hamişte kanama tarzı akıntılar oluyor maalesef. Bende nerdeyse her gün açık pembe,kahverengi akıntı görüyorum. Bildiğim kadarıyla pembe ve kahverengi renkteki akıntılar normal karşılanıyor ama kırmızı akıntınız olursa bir dr görünün. Allah şifa versin
Canım şöyle söyleyebilirim ki grupta ki herkes yerleşme zamanı hariç genellikle hep bu tarihlerde bu tarz kanamalar yaşadı bende dahil ki benim ki öyle 1-2 günde geçmedi iğneler haplar hak getire 8.haftamdayım 2 gündür hiç gelmiyor 4 haftalıkken başladı benimki de. Yine de doktoruna sormanı öneririm her türlü kanamayı düşük tehlikesi olarak görüyorlar ama tabi her kanama düşük tehlikesi değildir. Önlem amaçlı ilgileniyorlar. İlaç veriliyor embriyo sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Rahmin büyük değişim içinde şu an büyüyor büyürkende böyle kanamalar olabiliyormuş. Umarım kısa sürerArkadaşlar hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaması olan oldu mu? Olduysa nasıl oldu? Renksiz akıntıyla karışık pembe birşeyler geldi az önce. Battan 1 hafta önce 5-10damla gibi kanamam olmuştu zaten, o yerleşme kanamasıydı diye düşünüyorum. 5+5teyim bugün. Hayırdır umarım... ☹
Ben yapıyorum vallahi, gün sayıyorum, cunku cok ama cok zorlanıyorum yasim 35 o yuzden galiba.Tabiki öncelikle bebeğimin sağlığı ama sonra direkt 32.haftafa izine ayrılacağımYani ben uzun vadeli plan yapmıyorum 24. Haftya gelelimde bi, izin verilirse kullanırız vermezlerse çalışmaya devam:)) ülkemizde hergün birşey değişiyor. Bi yazıya bakar herşey. Hayırlısı yani.
Bence bu bir seçim meselesi,ben olsam riske atamamarkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)
İdari izinle ilgili yazıyı paylaştım az önce okuyabilirsiniz. Ben zorlanmıyorm aksine raporluyken çok sıkıldım bir an önce çalışmak istiyorum:)) ama 24 haftada biraz ağırlaşırız küçük mola iyi gelebilir, olmazsada olmaz. Allah verir kolaylığını.Ben yapıyorum vallahi, gün sayıyorum, cunku cok ama cok zorlanıyorum yasim 35 o yuzden galiba.Tabiki öncelikle bebeğimin sağlığı ama sonra direkt 32.haftafa izine ayrılacağım
Kaç çıktı?Beta degerlerim dengesiz. Galiba dis gebelik geciriorum
Ben sanırım maske ile gün boyu konuşup ders anlatırken cok zorlanıyorum, ayakta da olunca.Bir de öğrenciler hep öksürüyor, kurallara uymuyorlar,gerildikce geriliyorumİdari izinle ilgili yazıyı paylaştım az önce okuyabilirsiniz. Ben zorlanmıyorm aksine raporluyken çok sıkıldım bir an önce çalışmak istiyorum:)) ama 24 haftada biraz ağırlaşırız küçük mola iyi gelebilir, olmazsada olmaz. Allah verir kolaylığını.
Artış hızı biraz düşük ama yinede endişelenmeden önce bi doktora gidin bi baksınlar ultrasonla.allahım sağlıklı versin ama önce sizin sağlığınız4+6 149
5+1 270
5+3 416
Valla ben çayı affetmiyorum eşim Karadenizli olunca evde her gün çay demleniyor, çok alıştım o yüzden içiyorum 2-3 bardak nasıl olsa kahve içmiyorumValla lazeri bilmem de ben fizik tedaviye bile kabul edilmedim ışın veriyoruz filan dedilerbence riske atmamak lazım.
Bende çaykoliğim 2.oğlumda tiksinmiştim ne güzel içmiyodum. Ama bunda maalesef bırakamıyorumçok açık içiyorum en azından etkisi azaltayım diye.
Gebelik öncesi 2doz sinovac aşım var 3.aydan sonra 1doz biontech olmayı düşünüyorum.
Çocuklar zorBen sanırım maske ile gün boyu konuşup ders anlatırken cok zorlanıyorum, ayakta da olunca.Bir de öğrenciler hep öksürüyor, kurallara uymuyorlar,gerildikce geriliyorum
Asm hemsiresi gec dollenmede once yavas artabilir diyo. Doktor dis gebelik diye dusunuyorum yarin gel bakalim diyo. Hic gitmek istemiyorum cok uzgunumArtış hızı biraz düşük ama yinede endişelenmeden önce bi doktora gidin bi baksınlar ultrasonla.allahım sağlıklı versin ama önce sizin sağlığınız
Iyi gibi bence kotu dusunmeyin gayet guzel artmis4+6 149
5+1 270
5+3 416
Bence bir an önce gidin sağlıklıysa içiniz rahatlar değilse sizi riske sokmasınAsm hemsiresi gec dollenmede once yavas artabilir diyo. Doktor dis gebelik diye dusunuyorum yarin gel bakalim diyo. Hic gitmek istemiyorum cok uzgunum
Bizde sabah akşam mutlaka demlenirValla ben çayı affetmiyorum eşim Karadenizli olunca evde her gün çay demleniyor, çok alıştım o yüzden içiyorum 2-3 bardak nasıl olsa kahve içmiyorum
Doktor niye oyle dusunmuyo anlamiorumIyi gibi bence kotu dusunmeyin gayet guzel artmis
Hadi ya ben yasak diye biliyordum. Cunku yapanlar kendilerinede yapmıyor. Emzirirken bile3 aydan sonra doktor izin verirse normal lazere bile gidebilirsin
Cumlemize ,ozellikle çalışanlara Allah yardim etsin inşallahÇocuklar zorallah sabır versin.
Gitmeyip napicam mutlaka gitmem gerek ama korkuyorum cok. Cok heveslenmistimBence bir an önce gidin sağlıklıysa içiniz rahatlar değilse sizi riske sokmasınİlk önce anne lazım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?