2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sizin sebebi neymiş arkadaşım kanama alanı mı var rahimde

Canım şöyle söyleyebilirim ki grupta ki herkes yerleşme zamanı hariç genellikle hep bu tarihlerde bu tarz kanamalar yaşadı bende dahil ki benim ki öyle 1-2 günde geçmedi iğneler haplar hak getire 8.haftamdayım 2 gündür hiç gelmiyor 4 haftalıkken başladı benimki de. Yine de doktoruna sormanı öneririm her türlü kanamayı düşük tehlikesi olarak görüyorlar ama tabi her kanama düşük tehlikesi değildir. Önlem amaçlı ilgileniyorlar. İlaç veriliyor embriyo sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Rahmin büyük değişim içinde şu an büyüyor büyürkende böyle kanamalar olabiliyormuş. Umarım kısa sürer

Yani ben uzun vadeli plan yapmıyorum 24. Haftya gelelimde bi, izin verilirse kullanırız vermezlerse çalışmaya devam:)) ülkemizde hergün birşey değişiyor. Bi yazıya bakar herşey. Hayırlısı yani.
Ben yapıyorum vallahi, gün sayıyorum, cunku cok ama cok zorlanıyorum yasim 35 o yuzden galiba.Tabiki öncelikle bebeğimin sağlığı ama sonra direkt 32.haftafa izine ayrılacağım

arkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)
Bence bu bir seçim meselesi,ben olsam riske atamam

Ben yapıyorum vallahi, gün sayıyorum, cunku cok ama cok zorlanıyorum yasim 35 o yuzden galiba.Tabiki öncelikle bebeğimin sağlığı ama sonra direkt 32.haftafa izine ayrılacağım
İdari izinle ilgili yazıyı paylaştım az önce okuyabilirsiniz. Ben zorlanmıyorm aksine raporluyken çok sıkıldım bir an önce çalışmak istiyorum:)) ama 24 haftada biraz ağırlaşırız küçük mola iyi gelebilir, olmazsada olmaz. Allah verir kolaylığını.

Ben sanırım maske ile gün boyu konuşup ders anlatırken cok zorlanıyorum, ayakta da olunca.Bir de öğrenciler hep öksürüyor, kurallara uymuyorlar,gerildikce geriliyorum

Valla ben çayı affetmiyorum eşim Karadenizli olunca evde her gün çay demleniyor, çok alıştım o yüzden içiyorum 2-3 bardak nasıl olsa kahve içmiyorum

Artış hızı biraz düşük ama yinede endişelenmeden önce bi doktora gidin bi baksınlar ultrasonla.allahım sağlıklı versin ama önce sizin sağlığınız
Asm hemsiresi gec dollenmede once yavas artabilir diyo. Doktor dis gebelik diye dusunuyorum yarin gel bakalim diyo. Hic gitmek istemiyorum cok uzgunum

Asm hemsiresi gec dollenmede once yavas artabilir diyo. Doktor dis gebelik diye dusunuyorum yarin gel bakalim diyo. Hic gitmek istemiyorum cok uzgunum
Bence bir an önce gidin sağlıklıysa içiniz rahatlar değilse sizi riske sokmasın İlk önce anne lazım bize

Valla ben çayı affetmiyorum eşim Karadenizli olunca evde her gün çay demleniyor, çok alıştım o yüzden içiyorum 2-3 bardak nasıl olsa kahve içmiyorum
Bizde sabah akşam mutlaka demlenir Benim ailemde eşimin ailesi de bu şekilde. Alışkanlık diyelim. Ama dediğim gibi açık içiyorum Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…