Aslnda genelge milli istihbarat kurumu ve sağlık bakanlığı dışındaki bütün kurumları kapsıyor.tam olarak 24. haftaya gelenler kamu personeli yani memuru olanlar idari izinli mi oluyor şuanda yoksa kurumun insiyatifinde mi bu durum şuan onu anlayamadım?Kadindiyorki
Ben onceden iki doz yaptirmistim. Hamileyken yaptirir miydim blmiorumMerhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
İlk 3 aydan sonra öneriyor doktorlar aşıyı zira covid olmanın etkisi aşıdan çok daha somut şekilde ortada. Ben 23 Temmuz'da ikinci dozumu oldum, son adet tarihim de 22 Ağustos işte, 1.5 ay sonrasında hamile kalmış oldum. Eğer ikinci dozdan 6 ay sonra hatırlatma dozu falan denirse de bebeğim ilk 3 ayı geçmiş olacağı için rahatlıkla olurum.Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay daİlk 3 aydan sonra öneriyor doktorlar aşıyı zira covid olmanın etkisi aşıdan çok daha somut şekilde ortada. Ben 23 Temmuz'da ikinci dozumu oldum, son adet tarihim de 22 Ağustos işte, 1.5 ay sonrasında hamile kalmış oldum. Eğer ikinci dozdan 6 ay sonra hatırlatma dozu falan denirse de bebeğim ilk 3 ayı geçmiş olacağı için rahatlıkla olurum.
Ben onu deneyimleyemedim çünkü daha öncesinde bebek girişimimiz olmamıştı, korunmayı bıraktığımız ay nasip oldu bize çok şükür. Allah isteyen herkese böyle nasip etsin.Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Şuan tüylerim diken diken oldu çünkü adak adamıştık önümüzdeki hafta kesicezÇok geçmiş olsun canım çok üzüldüm durumuna Elhamdulillah yaşın genç Rabbim güzel günler nasip etsin
Ben her yolu denemiş biri olarak sana önerebileceğin şu olur ki en son kurban kestik bizAllah rısazı için kurban kesmeyi deneyebilirsin
Çok teşekkür ederimBurda 3-4 kişi var gibiyiz böyle.Süt yapan pruloton hormonu yükselince galiba böyle uykuyu hafifletiyormuş.
O kadar normal geliyor ki bu anlattıkların. Bizim yaşadığımız şehirler farklı olmasına rağmen bu dengeleri oturtmamız 5 seneden fazla sürdü. İlk başta insan kendini sanki eski ailesinin bir uzantısı gibi hissediyor. Sonradan yavaş yavaş alışılıyor. Sen kendini dürüstçe ve açıkça ifade et, kendi duygunun arkasında dur, gerisini de salla gitsin. Saygısızlık yapma, sana yapılan saygısızlık olursa onu da kabul etme, gerisini halledersin.
Hahah, enteresan. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım da isterse bütün gece uyanık dursun
Umarım sorun neyse şıp diye bulacak doğru doktorlarla karşılaşırsınız. Bol şans bundan sonrası için
Adağın varsa hiç bekletmeŞuan tüylerim diken diken oldu çünkü adak adamıştık önümüzdeki hafta kesicezay inşallah. Sende çok düşük mü yaptın
Genelde karından duyulmuyor bu haftada ama vajinalden bir ihtimal duyulabilir siz hazırlıklı gidin benceYarın 5+6 oluyorum ve kalp atışı için gideceğim. Buradaki çoğu kişi benden önce malum ben 29 Mayıs annesiyim :) Sizce erken mi?
benim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadanMerhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
Yaa ilk kez duydum canım.benim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan
Valla lazeri bilmem de ben fizik tedaviye bile kabul edilmedim ışın veriyoruz filan dedilerarkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)
Bende çaykoliğim 2.oğlumda tiksinmiştim ne güzel içmiyodum. Ama bunda maalesef bırakamıyorumKahve bağımlısı biri olarak söylüyorum ki şu an canım asla kahve istemiyor nescafesiz bir günüm geçmezdi dünya para verip aldığım kahve makinem ve kahvelerim bile ööylece duruyorama kabızlık sorunum için bugün bir tane zorlada olsa içeceğim galiba bağırsakları cidden çalıştırıyor çünkü veret
Gebelik öncesi 2doz sinovac aşım var 3.aydan sonra 1doz biontech olmayı düşünüyorum.Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
valla öyle dedi zaten ben covid olarak bağışıklık kazandım inşallah herkes kendi ve bebeği için doğru seçimler yapar.Yaa ilk kez duydum canım.
Gruptaki çoğu hamişte kanama tarzı akıntılar oluyor maalesef. Bende nerdeyse her gün açık pembe,kahverengi akıntı görüyorum. Bildiğim kadarıyla pembe ve kahverengi renkteki akıntılar normal karşılanıyor ama kırmızı akıntınız olursa bir dr görünün. Allah şifa versinArkadaşlar hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaması olan oldu mu? Olduysa nasıl oldu? Renksiz akıntıyla karışık pembe birşeyler geldi az önce. Battan 1 hafta önce 5-10damla gibi kanamam olmuştu zaten, o yerleşme kanamasıydı diye düşünüyorum. 5+5teyim bugün. Hayırdır umarım... ☹
Geçen perşembe yaşadım ara ara çok az oluyor ama genelde olmaz oldu canım içerde kanama alanı varmış benim yarın randevum var inşallah bebeğim iyidirArkadaşlar hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaması olan oldu mu? Olduysa nasıl oldu? Renksiz akıntıyla karışık pembe birşeyler geldi az önce. Battan 1 hafta önce 5-10damla gibi kanamam olmuştu zaten, o yerleşme kanamasıydı diye düşünüyorum. 5+5teyim bugün. Hayırdır umarım... ☹
aynısını yaşadım benim doktor enfeksiyon dedi serum falan verdi 4 gün günde 2000 ml bol su iç dedi. progestanlar verdi iğneler verdi geçti şükürArkadaşlar hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaması olan oldu mu? Olduysa nasıl oldu? Renksiz akıntıyla karışık pembe birşeyler geldi az önce. Battan 1 hafta önce 5-10damla gibi kanamam olmuştu zaten, o yerleşme kanamasıydı diye düşünüyorum. 5+5teyim bugün. Hayırdır umarım... ☹
Yaaa listeniz cok guzelmis gercekten. Kac kilosunuz acaba? Birazda kiloya gore duzenleniyor ya bu listeler. Ama cok guzelmis gayet doyurucu gorunuyor. Benim listemi gorseniz aglarsiniz ben asla uyamiyorumKizlar diyetisyene gittim listeyi atiorumEki Görüntüle 2925242 Eki Görüntüle 2925242 Eki Görüntüle 2925243 Eki Görüntüle 2925244 Eki Görüntüle 2925245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?