2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
Ben onceden iki doz yaptirmistim. Hamileyken yaptirir miydim blmiorum

Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
İlk 3 aydan sonra öneriyor doktorlar aşıyı zira covid olmanın etkisi aşıdan çok daha somut şekilde ortada. Ben 23 Temmuz'da ikinci dozumu oldum, son adet tarihim de 22 Ağustos işte, 1.5 ay sonrasında hamile kalmış oldum. Eğer ikinci dozdan 6 ay sonra hatırlatma dozu falan denirse de bebeğim ilk 3 ayı geçmiş olacağı için rahatlıkla olurum.

Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da

kamu personeli hamişlerimiz için.

Eklentiler

• 3D67EB73-0B2B-4661-BB14-AC7EC55100FB.webp
    30 KB · Görüntüleme: 52
Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Ben onu deneyimleyemedim çünkü daha öncesinde bebek girişimimiz olmamıştı, korunmayı bıraktığımız ay nasip oldu bize çok şükür. Allah isteyen herkese böyle nasip etsin.

Şuan tüylerim diken diken oldu çünkü adak adamıştık önümüzdeki hafta kesicez ay inşallah. Sende çok düşük mü yaptın

Çok teşekkür ederim

Şuan tüylerim diken diken oldu çünkü adak adamıştık önümüzdeki hafta kesicez ay inşallah. Sende çok düşük mü yaptın
Adağın varsa hiç bekletme
Benim 16 yıl önce normal gebelikten düşüpüm oldu sonra hiç hamele kalamadım ne tedavilerle ne de normal yollarla kaç tüp denememiz oldu hep negatif en son tüp denemeden önce Allah için kurban kestik (adak değil) sonra tüp tedavisine başladık hiç ümit verilmeyen tedaviden Rabbim nasil etti inşaAllah sonu ve sonucumuz da hayırlı olur
Rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip eylesin

benim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan

Arkadaşlar hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaması olan oldu mu? Olduysa nasıl oldu? Renksiz akıntıyla karışık pembe birşeyler geldi az önce. Battan 1 hafta önce 5-10damla gibi kanamam olmuştu zaten, o yerleşme kanamasıydı diye düşünüyorum. 5+5teyim bugün. Hayırdır umarım... ☹

arkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)
Valla lazeri bilmem de ben fizik tedaviye bile kabul edilmedim ışın veriyoruz filan dediler bence riske atmamak lazım.
Bende çaykoliğim 2.oğlumda tiksinmiştim ne güzel içmiyodum. Ama bunda maalesef bırakamıyorum çok açık içiyorum en azından etkisi azaltayım diye.
Gebelik öncesi 2doz sinovac aşım var 3.aydan sonra 1doz biontech olmayı düşünüyorum.

Gruptaki çoğu hamişte kanama tarzı akıntılar oluyor maalesef. Bende nerdeyse her gün açık pembe,kahverengi akıntı görüyorum. Bildiğim kadarıyla pembe ve kahverengi renkteki akıntılar normal karşılanıyor ama kırmızı akıntınız olursa bir dr görünün. Allah şifa versin

Geçen perşembe yaşadım ara ara çok az oluyor ama genelde olmaz oldu canım içerde kanama alanı varmış benim yarın randevum var inşallah bebeğim iyidir

aynısını yaşadım benim doktor enfeksiyon dedi serum falan verdi 4 gün günde 2000 ml bol su iç dedi. progestanlar verdi iğneler verdi geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…