2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bebeğimiz olsun diye adak değil, iki hafta önce konustuk eşimle aramızda Allah rızası için keselim diye. Laf ağızdan çıkınca yapılması gerekiyor ya o yüzden adak kurbanı dedim. Maşallah çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin

Valla bende yapıcam ağzım nasıl sulandı

Allah razı olsun öyle anlattın ki pırasa diye delircem şuan Evde vardı yarın yapim bari.

Zalim pirasa Benim de canim gcen haftadan beri pirasa cekiyor Onceki ve daha onceki hafta pazarda vardi ve malesef gecen hafta canim cektiginde yoktu Yarin bulmayi umuyorum

Valla bende yapıcam ağzım nasıl sulandı

aha bu ben 4 gün önce 1 tencere yaptım dedim durdukca güzelleşiyor zaten dolapta tüm tencereyi yedim limonlu of aklıma geldi bak herkese de foto cekip attım hızımı alamadım mutluluktan
Ben sabahtan gidip bulup yaptım. Zor uyudum valla pırasa aşerenler grubu tadı çok güzelllll bir daha birşeyi yemeyi bu kadar çok isteyemem sanırım.

Sağol canım, doktora gitme durumum yok şu an ama dikkat edeceğim bir süre. Bakalım, sağlıklıdır umarım

Dinletmedi canım küçük diye sadece ultrasonla baktı kalp atışı var mı diye o da çok az dedi

Kızlar merhaba
Akşam üzeri bel ve kasik agrım başladı sanki regl olacakmış gibi hamile olmasaydim regl olma günlerim sat tarihim 4agustostu
Yarın sabah Dr kontrolüm var inş iyidir bebislerim

Bugün bende yedim çiğ köfte napiyim hiç bir şey yiyemiyorum degisiklik olsun dedim yedım

Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
Ben 2 doz Biontech aşı mı da oldum, bu konuda bence düşünülecek tek şey aşı. Bir sürü aşısız gebelerin covid pençesine düşüp yenildiklerini izliyoruz lütfen bilime güvenin bebeğiniz ve kendiniz için aşı olun :)

Kızlar avmye girerken xrayden geçmesin çok heyecanlı bir tecrübe oldu

Kızlar selam bugün konrtolümüz vardı.
Çok şükür kesemizi gördük bebeği ve kalp atışını da Vajinal baktı ben karından bakar diye bekliyordum şaşırdım ama sorgulamadım doktoruma çok güveniyorum gerçekten Tekrar 10 gün sonra kontrol. Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma, inşallah kucağımızda görelim

Canım senin ikiz değil miydi yanlış mı hatırlıyorum gözün Aydın bu arada kalp atışını duymuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…