Bebeğimiz olsun diye adak değil, iki hafta önce konustuk eşimle aramızda Allah rızası için keselim diye. Laf ağızdan çıkınca yapılması gerekiyor ya o yüzden adak kurbanı dedim. Maşallah çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesinAdağın varsa hiç bekletme
Benim 16 yıl önce normal gebelikten düşüpüm oldu sonra hiç hamele kalamadım ne tedavilerle ne de normal yollarla kaç tüp denememiz oldu hep negatif en son tüp denemeden önce Allah için kurban kestik (adak değil) sonra tüp tedavisine başladık hiç ümit verilmeyen tedaviden Rabbim nasil etti inşaAllah sonu ve sonucumuz da hayırlı olur
Rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip eylesin
Valla bende yapıcam ağzım nasıl sulandı
Allah razı olsun öyle anlattın ki pırasa diye delircem şuanEvde vardı yarın yapim bari.
Zalim pirasa Benim de canim gcen haftadan beri pirasa cekiyor Onceki ve daha onceki hafta pazarda vardi ve malesef gecen hafta canim cektiginde yoktu Yarin bulmayi umuyorum
Valla bende yapıcam ağzım nasıl sulandı
Ben sabahtan gidip bulup yaptım. Zor uyudum vallaaha bu ben 4 gün önce 1 tencere yaptım dedim durdukca güzelleşiyor zaten dolapta tüm tencereyi yedim limonlu of aklıma geldi bak herkese de foto cekip attım hızımı alamadım mutluluktan
Yaa valla komagene doritoslu çiğköfte yapmış, öğretmenler söylüyordu, canım çekti ben de söyledim Allah affetsin, güzeldi amaKesinlikle öyle her şey minnakların sağlığı için:)
Etsiz çiğköftr yiyebilirsin demişti bana drYaa valla komagene doritoslu çiğköfte yapmış, öğretmenler söylüyordu, canım çekti ben de söyledim Allah affetsin, güzeldi ama
Etli çiğköfte yapan mı var yaEtsiz çiğköftr yiyebilirsin demişti bana dr
Bende aynısını söyledim.Etli çiğköfte yapan mı var ya
Canim grupta bende dahil kanamasi olan cok arkadasmz oldu ilk gebeligimde rahim ici kanama alaniyla doluydu bunda rahim icinde birsey gorulemedi bebek saglikliysa pihtili agrili kanama yasamiyorsan cok sorun olmuyor yinede doktoruna bilgi ver progestan veya duphaston falan baslar veya igne verir durumuna gore
Dinletmedi canım küçük diye sadece ultrasonla baktı kalp atışı var mı diye o da çok az dediTabi ki çok erken olduğu için az duyulmuştur hatta az bile olsa duyulması çok iyi. 6 haftadan önce duyan çok azdır yani. Şahsen benim doktorum dinletmeyi bile tercih etmiyordu. O yüzden relax olun bir daha ki sefer gümbür gümbür duyarsınız inşallah
Bana etli çiğ köfte yasak etsiz yiyebilirsin dediBende aynısını söyledim.dr da bana birine falan yaptırırsınız belki dedi.
Afiyet olsun canım canın istediyse yapacak bir şey yok yiyeceksinYaa valla komagene doritoslu çiğköfte yapmış, öğretmenler söylüyordu, canım çekti ben de söyledim Allah affetsin, güzeldi ama
Ben 2 doz Biontech aşı mı da oldum, bu konuda bence düşünülecek tek şey aşı. Bir sürü aşısız gebelerin covid pençesine düşüp yenildiklerini izliyoruz lütfen bilime güvenin bebeğiniz ve kendiniz için aşı olun :)Merhaba kızlar kovid aşını yaptırmamıştım. Doktorum 4. Ay da yaptırabilirsiniz dedi . Siz de durum ne ? Ne düşünüyorsunuz bu durum hakkın da ?
O nasıl bir doktormuş ya şaştım kaldımbenim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan
Canim benide ekleyebilirsinHadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Ayy ben de iki kere gittim xrayden geçmedim illegal bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum, aslında ben dalmış giriyordum da eşim durdu napıyosun ordan geçmek yok diyeKızlar avmye girerken xrayden geçmesin çok heyecanlı bir tecrübe oldu
Canım senin ikiz değil miydi yanlış mı hatırlıyorumKızlar selam bugün konrtolümüz vardı.
Çok şükür kesemizi gördük bebeği ve kalp atışını daVajinal baktı ben karından bakar diye bekliyordum şaşırdım ama sorgulamadım doktoruma çok güveniyorum gerçekten Tekrar 10 gün sonra kontrol. Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma, inşallah kucağımızda görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?