2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
benim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan
Çok ilginç asi olduğu için düşük mü olmuş? Ya şuanda aşılı ya da aşısız birçok kişinin bundan 2 sene öncesine kadar olduğu gibi ilk 3 ay düşük riski var. Kimisini doktor acikca diyor, kimisi haberi olmadan bu durumu yaşıyor. Aşıdan öncede allah vermesin anne karnında ölen çok bebek oldu. Doktor ilk defa mi karşılaştı. Cok şaşkınım.

Aynısıyım şu an 2 öğün hariç bir şey yiyemez oldum bazen 1 öğün bile yediğim oluyor son 1 haftadır böyle olmaya başladı iyi mi oldu kötü mü oldu bilmem çünkü ben aşırı derecede yemek yemeyi seven biriyim

Ay evet rabbim yardim etsin de geri gelsin benim asilarim sinovac o yuzden zaten cok korkuyorum hastaliktanda.Insallah yeniden uygulamaya koyarlar
Kaktı mı emin misiniz.Benim arkadaşım iki ay önce alabildi 24. Haftada

Ben de iştahlıyımdır ama çok kilo almamak adına iyi bişi sanırım bu

Canim ayni durumdayım yemek lafi duyunca bunu yazarken bile midem bulanıyor tiksinmem geliyo ama sukur kusmam yok

Canim ayni durumdayım yemek lafi duyunca bunu yazarken bile midem bulanıyor tiksinmem geliyo ama sukur kusmam yok
Buna şükür gerçekten kusması olan arkadaşlar çok zorlanıyorlar okuyoruz Allah yardımcıları olsun

Merhaba ben de 8 haftalıkken gitmiştim , beni de bir daha 12. Haftaya girince ikili test için çağırdı

Kaçıncı hafta da kusmaya başladınız arkadaşlar
Ben 7 de başladım , kahvaltıda ne yesem çıkarıyordum zaten yediğim bi dilim ekmek bir dilim peynirdi zar zor. Sonra doktoruma anlatınca durumu prilam dr verdi 2 haftadır içiyorum çok şükür iyiyim , yiyebiliyorum bazen yine yemeklerden sonra ağır gelmiş gibi bir kötü oluyo midem bi de acı tat olyor ağzımda ama ilaçtan öncesine göre iyiyim şükür

Kızlar kimlerin bebişinin cinsiyeti belli oldu. Erkek için iki oy kullanılmış Cinsiyetler geliyor mu yavaştan yoksa

Çok zor canım ya bakalım ben de ne zaman başlayacak merak ediyorum. Miden sabahları sadece kazınıyor gibi şuanlık :) 6+0 ım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…