Dr kanama alanı yok her şey yolunda dedi. Sebebini bilmiyoruzSizin sebebi neymiş arkadaşım kanama alanı mı var rahimde
İnşallah hemen geçer bir daha olmazDr kanama alanı yok her şey yolunda dedi. Sebebini bilmiyoruz
Çok ilginç asi olduğu için düşük mü olmuş? Ya şuanda aşılı ya da aşısız birçok kişinin bundan 2 sene öncesine kadar olduğu gibi ilk 3 ay düşük riski var. Kimisini doktor acikca diyor, kimisi haberi olmadan bu durumu yaşıyor. Aşıdan öncede allah vermesin anne karnında ölen çok bebek oldu. Doktor ilk defa mi karşılaştı. Cok şaşkınım.benim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan
Aynısıyım şu anYa kızlar kusmam bulantım yok ama tiksintim varcanım ne istediğini de bilemiyorum tam değişik şeyler yemek istiyorum aklıma getiriyorum hemen ağzıma çirkin tat geliyor hadi bir şeye iştahla başladım diyelim yarısına gelince yine tiksiniyorum kalıyor öyle bu da böyle karmaşık saçma bi durum
Sağolun, insaAllah güzel haberler alırsınızİnşallah hemen geçer bir daha olmazBenim de yarın randevum var inşallah kanama alanım geçiyordur ve bebeğim iyidir
Kaktı mı emin misiniz.Benim arkadaşım iki ay önce alabildi 24. HaftadaAy evet rabbim yardim etsin de geri gelsin benim asilarim sinovac o yuzden zaten cok korkuyorum hastaliktanda.Insallah yeniden uygulamaya koyarlar
Ben de iştahlıyımdırAynısıyım şu an2 öğün hariç bir şey yiyemez oldum bazen 1 öğün bile yediğim oluyor son 1 haftadır böyle olmaya başladı iyi mi oldu kötü mü oldu bilmem çünkü ben aşırı derecede yemek yemeyi seven biriyim
Rabbimin bir lütfu olsa gerekBen de iştahlıyımdırama çok kilo almamak adına iyi bişi sanırım bu
Tabiiii ki ben ediyorm valla döne döne yer mi arayacağız iki canlıyız bizAaa engelli parka park edebiliyor muyuz
Canim ayni durumdayım yemek lafi duyunca bunu yazarken bile midem bulanıyor tiksinmem geliyo ama sukur kusmam yokYa kızlar kusmam bulantım yok ama tiksintim varcanım ne istediğini de bilemiyorum tam değişik şeyler yemek istiyorum aklıma getiriyorum hemen ağzıma çirkin tat geliyor hadi bir şeye iştahla başladım diyelim yarısına gelince yine tiksiniyorum kalıyor öyle bu da böyle karmaşık saçma bi durum
Buna şükür gerçekten kusması olan arkadaşlar çok zorlanıyorlar okuyoruz Allah yardımcıları olsunCanim ayni durumdayım yemek lafi duyunca bunu yazarken bile midem bulanıyor tiksinmem geliyo ama sukur kusmam yok
Aynen şükürler olsun buda gecer insallah . Benim hoşuma gidiyo hatta bebegim varlığını gösteriyor diye delirmedim insBuna şükür gerçekten kusması olan arkadaşlar çok zorlanıyorlar okuyoruz Allah yardımcıları olsun
Ikinci gebelik. Yarin oglene randevu aldimInşallah değildir . Doktora ne zaman gideceksiniz. Ilk gebelik mi?
Ay bende öyle şimdi yine rahat değilim ama ilkine göre az daha iyi
Merhaba ben de 8 haftalıkken gitmiştim , beni de bir daha 12. Haftaya girince ikili test için çağırdıBen de bugün genel kontrolüme gittim. Cok şükür haftaya uyumlu gidiyor her şey yolunda dedi doktor. Bir dahaki muayeneye 1 ay sonra ikili test için dedi. 12. Haftamız oluyor o zaman inşallah. Sizlerde de kontrol durumu böyle mi bana biraz geç tarih mi verdi acaba
Ben 7 de başladım , kahvaltıda ne yesem çıkarıyordum zaten yediğim bi dilim ekmek bir dilim peynirdi zar zor. Sonra doktoruma anlatınca durumu prilam dr verdi 2 haftadır içiyorum çok şükür iyiyim , yiyebiliyorum bazen yine yemeklerden sonra ağır gelmiş gibi bir kötü oluyo midem bi de acı tat olyor ağzımda ama ilaçtan öncesine göre iyiyim şükürKaçıncı hafta da kusmaya başladınız arkadaşlar
Devam ediyormuş,mutluyumKaktı mı emin misiniz.Benim arkadaşım iki ay önce alabildi 24. Haftada
Çok zor canım yaBen 7 de başladım , kahvaltıda ne yesem çıkarıyordum zaten yediğim bi dilim ekmek bir dilim peynirdi zar zor. Sonra doktoruma anlatınca durumu prilam dr verdi 2 haftadır içiyorum çok şükür iyiyim , yiyebiliyorum bazen yine yemeklerden sonra ağır gelmiş gibi bir kötü oluyo midem bi de acı tat olyor ağzımda ama ilaçtan öncesine göre iyiyim şükür
Ikinci gebelik. Yarin oglene randevu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?