2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benimde tahminimce 27 mayıs geçen çarşamba kontrole gittim 5+5 olması gerekirken 5+4 çıktı doktor kalp atışını göremiyorum karından dedi vajinal baktırdım aklımda kalmasın diye çok az atıyor gibi dedi tam emin olamadı bu tarihlerde gören olmuş muydu zaten dinlemedi çok küçük diye hafta içi tekrar gideceğim kontrole

Attığını görmüştüm ama ses yoktu daha doğrusu bu tarihlerde ses dalgası göndermek istemiyorlar zararı olabilir diye. Çok erken kalp atışı duymak için 6. Haftada duyulmaya başlıyor genelde

Saatlik izinlerle ilgili hiç bir mevzuat yok. Önceden idareden sevk yapılıp öyle hastaneye gidiliyormuş o da kalktı.
uygulamalar mevzuat çerçevesinde kişilerin insiyatifinde. Ancak bir memurun yılda parça parça on güne kadar mazeret izni hakkı var ben saatlik iznide 80 saat gibi düşünüyorum ve bu çerçeveyi aşmayacak suistimal edilmeyecek şekilde kullanılıyor. Açıkçası sağlık olsun ben hiç sorun etmem hatta kendim götürüp getireym hele bu analık hormonlarından sonra.

Hic hic hic olumsuz bi durum yok. Kan vermesem ilk gebeligimden bi farki yok derim yani. Anlam verenedm insallah guzel seyler olur
Ben hic kan vermedim beta icin anlayamadım onun için artmamış mi? Neden caniniz skildi?

Kızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Bana günlük 2 fincan kahve 3-4 bardak açık çay içebilirsin bitki çayı içme yeşilliği de iyi yıka kedi köpek hastalığı olabilir dedi

Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Ben ilk dozu vuruldugumda hamileymisim hatta adetime 3 gun vardi kan testi verdim 0 cikmisti hemsireler olsa cikardi dediler vuruldum ama regl gunu hamile oldgmu ogrendim kimyasal dusuk yasadim etkisi varmi yokmu bilemiyorum ikinci dozu da 21 temmuzda vuruldum 4 agustos son regl tarihimdi o ay tekrar hamile kaldim dusugu tetikledimi bilmiyorum ama simdiki hamileligimde bir etkisi olmadi

Attığını görmüştüm ama ses yoktu daha doğrusu bu tarihlerde ses dalgası göndermek istemiyorlar zararı olabilir diye. Çok erken kalp atışı duymak için 6. Haftada duyulmaya başlıyor genelde
Doktor biraz endişelendirdi yoksa vajinal baktırmayacaktım kalp az atıyor deyince de kafam da kurup duruyorum

Canim grupta bende dahil kanamasi olan cok arkadasmz oldu ilk gebeligimde rahim ici kanama alaniyla doluydu bunda rahim icinde birsey gorulemedi bebek saglikliysa pihtili agrili kanama yasamiyorsan cok sorun olmuyor yinede doktoruna bilgi ver progestan veya duphaston falan baslar veya igne verir durumuna gore

Gitmeyip napicam mutlaka gitmem gerek ama korkuyorum cok. Cok heveslenmistim
Lutfen ihmal etmeyin dış gebelikse tüpünüz falan zarar görür erken teşhis çok önemli artis cokda kotu degil bncede ama yinede bir gidin gosterin en kisa zamanda

arkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)
Bisuru doktora sordum, lazerin bebege bir sakincasi yok ama hormonlardan dolayi etki gormezsiniz, killar azalsin diye beklerken daha cok cikar paraniz emeginiz bosa gider diyorlar O yuzden yapmamaliymişiz Ama ben yuz icin gitmeye devam ediyorum

Nerde çalışıyorsunuz bilmiyorum. Ben kamu kurumunda idareci olarak çalışıyorum. Gebelerde idari izin devam ediyor. Aksi bir yazı gelmedi zaten.
Benim ogretmen bir arkadasim su an 22 haftalik Donem basinda 20ydi Muduru rapor al bosuna başlama, basladigin siniflar da yarim kalmasin demis. 24 te idari izin devam ediyor su an

Çok isterdim doktorum o olsun

Kızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Ya gereksiz stres bence.Ben ilk cocugumda hiçbirini icmedim bir kere komşular zorla kahve içirdi onuda yarim fincan içip günlerce vicdan yapmistim,simdi hergün iciyor.Asiriya kaçmadan kendini kasmamak lazim bence.Bu arada izin meselesi doğruymuş, cok teşekkür ederim, sayenizde aydınlandım

İlk gebelik çok garip. Ben bu kadar bocalayacağımı düşünmemiştim. Ben çok rahat olurum diye düşünmüştüm ama şimdi öyle değilim. İnsan çok atıp tutmamalıymş gebelikten önce

İlk gebelik çok garip. Ben bu kadar bocalayacağımı düşünmemiştim. Ben çok rahat olurum diye düşünmüştüm ama şimdi öyle değilim. İnsan çok atıp tutmamalıymş gebelikten önce
Ben de simdi bakiyorumda ilk gebeligimde hayati kendime zindan etmişim

Tabi ki çok erken olduğu için az duyulmuştur hatta az bile olsa duyulması çok iyi. 6 haftadan önce duyan çok azdır yani. Şahsen benim doktorum dinletmeyi bile tercih etmiyordu. O yüzden relax olun bir daha ki sefer gümbür gümbür duyarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…