Attığını görmüştüm ama ses yoktu daha doğrusu bu tarihlerde ses dalgası göndermek istemiyorlar zararı olabilir diye. Çok erken kalp atışı duymak için 6. Haftada duyulmaya başlıyor geneldeBenimde tahminimce 27 mayıs geçen çarşamba kontrole gittim 5+5 olması gerekirken 5+4 çıktı doktor kalp atışını göremiyorum karından dedi vajinal baktırdım aklımda kalmasın diye çok az atıyor gibi dedi tam emin olamadı bu tarihlerde gören olmuş muydu zaten dinlemedi çok küçük diye hafta içi tekrar gideceğim kontrole
Saatlik izinlerle ilgili hiç bir mevzuat yok. Önceden idareden sevk yapılıp öyle hastaneye gidiliyormuş o da kalktı.birde şeyi sorucam doktor kontrollerinde yarım gün idari izinli sayılıyormuyuz ,yani yoksa yöneticine belirtip 1-2 saat gidip gelıyormuyuz? yanı bununla ılgılı şef denen bayan arkdş bıraz surat yaptıda kaş saat sürer vs..tripler anlam veremedim yasal hakkımız değil mi?
Ben hic kan vermedim beta icin anlayamadım onun için artmamış mi? Neden caniniz skildi?Hic hic hic olumsuz bi durum yok. Kan vermesem ilk gebeligimden bi farki yok derim yani. Anlam verenedm insallah guzel seyler olur
Artmis ama beklenen artis yok. Dis gebelik olabilir kimyasal gebelik olabilir artk bilemiorum o yuzden canm sıkıldıBen hic kan vermedim beta icin anlayamadım onun için artmamış mi? Neden caniniz skildi?
Bana günlük 2 fincan kahve 3-4 bardak açık çay içebilirsin bitki çayı içme yeşilliği de iyi yıka kedi köpek hastalığı olabilir dediKızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Ben ilk dozu vuruldugumda hamileymisim hatta adetime 3 gun vardi kan testi verdim 0 cikmisti hemsireler olsa cikardi dediler vuruldum ama regl gunu hamile oldgmu ogrendim kimyasal dusuk yasadim etkisi varmi yokmu bilemiyorum ikinci dozu da 21 temmuzda vuruldum 4 agustos son regl tarihimdi o ay tekrar hamile kaldim dusugu tetikledimi bilmiyorum ama simdiki hamileligimde bir etkisi olmadiAşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Doktor biraz endişelendirdi yoksa vajinal baktırmayacaktım kalp az atıyor deyince de kafam da kurup duruyorumAttığını görmüştüm ama ses yoktu daha doğrusu bu tarihlerde ses dalgası göndermek istemiyorlar zararı olabilir diye. Çok erken kalp atışı duymak için 6. Haftada duyulmaya başlıyor genelde
Canim grupta bende dahil kanamasi olan cok arkadasmz oldu ilk gebeligimde rahim ici kanama alaniyla doluydu bunda rahim icinde birsey gorulemedi bebek saglikliysa pihtili agrili kanama yasamiyorsan cok sorun olmuyor yinede doktoruna bilgi ver progestan veya duphaston falan baslar veya igne verir durumuna goreArkadaşlar hamile olduğunu öğrendikten sonra kanaması olan oldu mu? Olduysa nasıl oldu? Renksiz akıntıyla karışık pembe birşeyler geldi az önce. Battan 1 hafta önce 5-10damla gibi kanamam olmuştu zaten, o yerleşme kanamasıydı diye düşünüyorum. 5+5teyim bugün. Hayırdır umarım... ☹
Lutfen ihmal etmeyin dış gebelikse tüpünüz falan zarar görür erken teşhis çok önemli artis cokda kotu degil bncede ama yinede bir gidin gosterin en kisa zamandaGitmeyip napicam mutlaka gitmem gerek ama korkuyorum cok. Cok heveslenmistim
ayran süt Soda kefir arada meyve sıkabilirsiniz falan vallahi bende açık cayimi iciyorum 2 3 bardak kahve hic icmiyormKızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Gidicem aldim yarina randevumu canm♡Lutfen ihmal etmeyin dış gebelikse tüpünüz falan zarar görür erken teşhis çok önemli artis cokda kotu degil bncede ama yinede bir gidin gosterin en kisa zamanda
Bisuru doktora sordum, lazerin bebege bir sakincasi yok ama hormonlardan dolayi etki gormezsiniz, killar azalsin diye beklerken daha cok cikar paraniz emeginiz bosa gider diyorlar O yuzden yapmamaliymişiz Ama ben yuz icin gitmeye devam ediyorumarkadaslar yüzümüze de mi lazer epilasyon yapamayız ? yapamıyosak niye yapamıyoruz ? kıl köklerine bile zor işliyo onun ışınları bebişe nasıl ulaşsınn?( ev tipi benim)
Benim ogretmen bir arkadasim su an 22 haftalik Donem basinda 20ydi Muduru rapor al bosuna başlama, basladigin siniflar da yarim kalmasin demis. 24 te idari izin devam ediyor su anNerde çalışıyorsunuz bilmiyorum. Ben kamu kurumunda idareci olarak çalışıyorum. Gebelerde idari izin devam ediyor. Aksi bir yazı gelmedi zaten.
Çok isterdim doktorum o olsunBenim doktor çay icebilirsin dediben cay icmem, kahve içerim onuda 2 sene önce diyet listemde vardi bağımlısı oldum. öyle. Yalniz banu çiftçi instagramda da var bilirsiniz belki, o günde 2 fincan türk kahvesi icilebilir diyor. Aslina bakarsan 200 gr kafein almadiktan sonra oda bisey olmaz deniliyor. Mesela banu cifci olsa ic diyecekti. ama değil maalsef
Ya gereksiz stres bence.Ben ilk cocugumda hiçbirini icmedim bir kere komşular zorla kahve içirdi onuda yarim fincan içip günlerce vicdan yapmistim,simdi hergün iciyor.Asiriya kaçmadan kendini kasmamak lazim bence.Bu arada izin meselesi doğruymuş, cok teşekkür ederim, sayenizde aydınlandımKızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
İlk gebelik çok garip. Ben bu kadar bocalayacağımı düşünmemiştim. Ben çok rahat olurum diye düşünmüştüm ama şimdi öyle değilim. İnsan çok atıp tutmamalıymş gebelikten önceYa gereksiz stres bence.Ben ilk cocugumda hiçbirini icmedim bir kere komşular zorla kahve içirdi onuda yarim fincan içip günlerce vicdan yapmistim,simdi hergün iciyor.Asiriya kaçmadan kendini kasmamak lazim bence.Bu arada izin meselesi doğruymuş, cok teşekkür ederim, sayenizde aydınlandım
Ben de simdi bakiyorumda ilk gebeligimde hayati kendime zindan etmişimİlk gebelik çok garip. Ben bu kadar bocalayacağımı düşünmemiştim. Ben çok rahat olurum diye düşünmüştüm ama şimdi öyle değilim. İnsan çok atıp tutmamalıymş gebelikten önce
Hayirli haberlerinizi bekliyoruz insallah ❤❤Gidicem aldim yarina randevumu canm♡
Tabi ki çok erken olduğu için az duyulmuştur hatta az bile olsa duyulması çok iyi. 6 haftadan önce duyan çok azdır yani. Şahsen benim doktorum dinletmeyi bile tercih etmiyordu. O yüzden relax olun bir daha ki sefer gümbür gümbür duyarsınız inşallahBenimde tahminimce 27 mayıs geçen çarşamba kontrole gittim 5+5 olması gerekirken 5+4 çıktı doktor kalp atışını göremiyorum karından dedi vajinal baktırdım aklımda kalmasın diye çok az atıyor gibi dedi tam emin olamadı bu tarihlerde gören olmuş muydu zaten dinlemedi çok küçük diye hafta içi tekrar gideceğim kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?