2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Canım senin ikiz değil miydi yanlış mı hatırlıyorum gözün Aydın bu arada kalp atışını duymuşsun

Canım sağol yaaa kan değerim yüksekti aslında acaba mı demiştik çift embriyo transferiydi çnkü ama bgn tek kese göründü. Bazen diger kese geriden geliyor sonraki muayenelerde de çıkabiliyor dedi ama şuan için görünen tek

Ayy ben de iki kere gittim xrayden geçmedim illegal bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum, aslında ben dalmış giriyordum da eşim durdu napıyosun ordan geçmek yok diye

Ya o çok havalı oluyo hele bide engelli yerine araç park edip hamileyim diyosun kalıyo öyle park görevlisiii o da çok zevkli

Ya kızlar kusmam bulantım yok ama tiksintim var canım ne istediğini de bilemiyorum tam değişik şeyler yemek istiyorum aklıma getiriyorum hemen ağzıma çirkin tat geliyor hadi bir şeye iştahla başladım diyelim yarısına gelince yine tiksiniyorum kalıyor öyle bu da böyle karmaşık saçma bi durum

Rabbim kabul eylesin

Kızlar, yemekten bir süre sonr rahmime bir ağrı girdi, vajinaya doğru bişiler batıyor gibiyim çok fena, normal mi ya

Kızlar, yemekten bir süre sonr rahmime bir ağrı girdi, vajinaya doğru bişiler batıyor gibiyim çok fena, normal mi ya
Bu tarz ağrılara normal diyorlar hep canım benim ilk belirtim bıçak batması gibi batmaydı hatta bugün yine vardı

Hadi yaa hayırlısı olsun canım ben tek koydurdumikiye bölünmüş yaramazlar hala kabullenemedim rabbim ne gösterecek bakalım

Yaa aynı şeyler bende de var aklıma yemekler geliyor ardından tiksinti sanki bulanıverecekmiş gibi. Ama kaç gündür brokoli istiyordum onu afiyetle yedim az önce bir şey olmadı

Bu kapılardaki metal dedektörlerinden geçmemeyi doktorlarınız mi söyledi? Ben bilimsel olarak bir sakıncası olmadığını biliyorum da, hiç sormadım o yüzden.

Artmis ama beklenen artis yok. Dis gebelik olabilir kimyasal gebelik olabilir artk bilemiorum o yuzden canm sıkıldı
Inşallah değildir . Doktora ne zaman gideceksiniz. Ilk gebelik mi?
Ben de simdi bakiyorumda ilk gebeligimde hayati kendime zindan etmişim
Ay bende öyle şimdi yine rahat değilim ama ilkine göre az daha iyi

Kızlar selamBen bugün kontrole gittim .Kan tahlil sonuçlarıma baktı ve guatr ilacı başlattı.Bşr sonraki muayeneyi 1 ay sonraya verdi.Üç haftadır her hafta gidiyordum iyi olduSiz de durumlar nasıl

Stres yok uzanıp burundan nefes al, ağızdan ver. Bağırsak hareketlerimiz de hormonların etkisiyle farklılaştı yemek sonrası böyle şeyler olabilir rahimden diye düşünmemek lazım hemen.

Bu kapılardaki metal dedektörlerinden geçmemeyi doktorlarınız mi söyledi? Ben bilimsel olarak bir sakıncası olmadığını biliyorum da, hiç sormadım o yüzden.
Aslında kimseye sormadım, ama genelde öyle bir şey var ya 10 defa geçince 1 röntgen çekiyor ışını alıyorsun falan diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…