Canım senin ikiz değil miydi yanlış mı hatırlıyorumgözün Aydın bu arada kalp atışını duymuşsun
Doğum tarihide alayım.
Ayy ben de iki kere gittim xrayden geçmedim illegal bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum, aslında ben dalmış giriyordum da eşim durdu napıyosun ordan geçmek yok diye
Doğum tarihide alayım.
Rabbim kabul eylesinBebeğimiz olsun diye adak değil, iki hafta önce konustuk eşimle aramızda Allah rızası için keselim diye. Laf ağızdan çıkınca yapılması gerekiyor ya o yüzden adak kurbanı dedim. Maşallah çok sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin
KesinlikleYa o çok havalı oluyohele bide engelli yerine araç park edip hamileyim diyosun kalıyo öyle park görevlisiii o da çok zevkli
Aaa engelli parka park edebiliyor muyuzYa o çok havalı oluyohele bide engelli yerine araç park edip hamileyim diyosun kalıyo öyle park görevlisiii o da çok zevkli
Kesinlikle aynı fikirdeyizBen 2 doz Biontech aşı mı da oldum, bu konuda bence düşünülecek tek şey aşı. Bir sürü aşısız gebelerin covid pençesine düşüp yenildiklerini izliyoruz lütfen bilime güvenin bebeğiniz ve kendiniz için aşı olun :)
Bu tarz ağrılara normal diyorlar hep canım benim ilk belirtim bıçak batması gibi batmaydı hatta bugün yine vardıKızlar, yemekten bir süre sonr rahmime bir ağrı girdi, vajinaya doğru bişiler batıyor gibiyim çok fena, normal mi ya
Geçmedi amaBu tarz ağrılara normal diyorlar hep canım benim ilk belirtim bıçak batması gibi batmaydı hatta bugün yine vardı
Hadi yaa hayırlısı olsun canım ben tek koydurdumikiye bölünmüş yaramazlar hala kabullenemedimCanım sağolyaaa kan değerim yüksekti aslında acaba mı demiştik çift embriyo transferiydi çnkü ama bgn tek kese göründü. Bazen diger kese geriden geliyor sonraki muayenelerde de çıkabiliyor dedi ama şuan için görünen tek
Yaa aynı şeyler bende de varYa kızlar kusmam bulantım yok ama tiksintim varcanım ne istediğini de bilemiyorum tam değişik şeyler yemek istiyorum aklıma getiriyorum hemen ağzıma çirkin tat geliyor hadi bir şeye iştahla başladım diyelim yarısına gelince yine tiksiniyorum kalıyor öyle bu da böyle karmaşık saçma bi durum
Inşallah değildir . Doktora ne zaman gideceksiniz. Ilk gebelik mi?Artmis ama beklenen artis yok. Dis gebelik olabilir kimyasal gebelik olabilir artk bilemiorum o yuzden canm sıkıldı
Ay bende öyle şimdi yine rahat değilim ama ilkine göre az daha iyiBen de simdi bakiyorumda ilk gebeligimde hayati kendime zindan etmişim
Stres yok uzanıp burundan nefes al, ağızdan ver. Bağırsak hareketlerimiz de hormonların etkisiyle farklılaştı yemek sonrası böyle şeyler olabilir rahimden diye düşünmemek lazım hemen.Kızlar, yemekten bir süre sonr rahmime bir ağrı girdi, vajinaya doğru bişiler batıyor gibiyim çok fena, normal mi ya
Aslında kimseye sormadım, ama genelde öyle bir şey var yaBu kapılardaki metal dedektörlerinden geçmemeyi doktorlarınız mi söyledi? Ben bilimsel olarak bir sakıncası olmadığını biliyorum da, hiç sormadım o yüzden.
İçin rahat etmezse bi kontrole gidersin doktorunaGeçmedi amaof stres oldum he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?