2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Asm hemsiresi gec dollenmede once yavas artabilir diyo. Doktor dis gebelik diye dusunuyorum yarin gel bakalim diyo. Hic gitmek istemiyorum cok uzgunum
İnşallah dış gebelik değildir operasyon gerekiyor maalesef öyle olunca Bana da artışlarınız kötü görünmedi inşallah geç döllenmedir. Keseyi görmüştünüz değil mi?

İnşallah dış gebelik değildir operasyon gerekiyor maalesef öyle olunca Bana da artışlarınız kötü görünmedi inşallah geç döllenmedir. Keseyi görmüştünüz değil mi?
Hayir ultrasona gitmedm hic daha cok kucuk die

Kızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın

Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Ben 16 temmuzda 2.dozu oldum, 29 temmuzda ya da 2 agostosta adet oldum sonra hamile kaldim. Geçen sene ekimden beri korunmuyorduk.

Kızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Benim doktor çay icebilirsin dedi ben cay icmem, kahve içerim onuda 2 sene önce diyet listemde vardi bağımlısı oldum. öyle. Yalniz banu çiftçi instagramda da var bilirsiniz belki, o günde 2 fincan türk kahvesi icilebilir diyor. Aslina bakarsan 200 gr kafein almadiktan sonra oda bisey olmaz deniliyor. Mesela banu cifci olsa ic diyecekti. ama değil maalsef

Herkes kendi doktorunu dinlesin elbette ama günde 200 mg kafein sınır, tamamen kısıtlamaya gerek yok ki. Günde 1 fincan Türk kahvesi, 2-3 fincan açık çay bu kafeine anca denk geliyor mesela 1 Fincan Türk kahvesi 60 mg kafein içeriyor. Kafein değil de polifenol içeriği yani emilimi etkileyici etkisi sebebiyle de besinlerden alacağımız mineralleri etkilemesin diye de önermiyor doktorlar ama bunda da yemekten 2 saat sonra içmek yeterli. Benim doktorum sadece adaçayı içme dedi onun dışında tüm bitki çayları dahi serbest. Canım istemediği için içmiyorum ama açık çay ve Türk kahvesini kontrollü şekilde midem iyiyse içiyorum.

Çok sağolun, umarım sizin akıntılar da azalır ve biter

Geçen perşembe yaşadım ara ara çok az oluyor ama genelde olmaz oldu canım içerde kanama alanı varmış benim yarın randevum var inşallah bebeğim iyidir

İnşallah iyidir bebeğin ve böylece gelip geçmiş olur

aynısını yaşadım benim doktor enfeksiyon dedi serum falan verdi 4 gün günde 2000 ml bol su iç dedi. progestanlar verdi iğneler verdi geçti şükür

Sağol, çok geçmiş olsun

Sizinkiler bitmiştir umarım artık Çok sağolun.❤ Ben de nette baktım da erken gebeliklerin yarısında kanama olur sadece %15i düşükle sonuçlanır yazılmış. Yaşadığım yerde doktora gitme şansım yok, gitsem de birşey vermiyorlar. Pazar ultrason kontrolü olacak ama en azından ne olduğunu öğreneceğiz. Hayırlısı bakalım...

Evet sabah 10 da ayni lab da kan verdim 3 kez 2 gunde bir
Her zaman ikiye katlamasını beklemiyorlar %60 artış da yeterli hesap yapamadım şimdi ama. Dış gebelik böyle olmuyor diye biliyorum aniden artan anlamsız değerlerle belli olduğunu biliyorum. İnşallah sağlıkla büyüyordur bebeğiniz.

146 artmis. 162 artsa yuzde 60 olurdu

Evet bende böyle düşünüyorum aslında 200 mg olayını okumuştum.ama herşeye çok dikkat eden anneleri görünce acaba ben dikkat etmiyormuyum diye endişeleniyorum

Oktivus

Canım geçmiş olsun umarım dış gebelik değildir. Bana sorarsan beta artışı dış gebelik değil gibi sanki. Daha önce geçirdim ben, böyle düzenli artışlar olmuyor, bir nevi dalgalanıyor diyeyim. Ayrıca başka sıkıntılar da oluyor, kahverengi akıntı, bıçak saplanması gibi ağrılar(baya şiddetli sancı gibi oluyor yani). Sen uzanıp dinlenmeye bak, ani hareketler yapma, yanında biri bulunsun mutlaka her ihtimale karşı. İyi haberler alırsın umarım

kamu personeli hamişlerimiz için.
birde şeyi sorucam doktor kontrollerinde yarım gün idari izinli sayılıyormuyuz ,yani yoksa yöneticine belirtip 1-2 saat gidip gelıyormuyuz? yanı bununla ılgılı şef denen bayan arkdş bıraz surat yaptıda kaş saat sürer vs..tripler anlam veremedim yasal hakkımız değil mi?

Hic hic hic olumsuz bi durum yok. Kan vermesem ilk gebeligimden bi farki yok derim yani. Anlam verenedm insallah guzel seyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…