İnşallah dış gebelik değildir operasyon gerekiyor maalesef öyle oluncaAsm hemsiresi gec dollenmede once yavas artabilir diyo. Doktor dis gebelik diye dusunuyorum yarin gel bakalim diyo. Hic gitmek istemiyorum cok uzgunum
Ya bazi drlar hemen en kotusunu soyluyo nedense. Bence bi artis var sonucta ultrasona girip gormeden bilemezsiniz. Stres yapmamaya calisin belkide her sey yolundadir..Doktor niye oyle dusunmuyo anlamiorum
Hayir ultrasona gitmedm hic daha cok kucuk dieİnşallah dış gebelik değildir operasyon gerekiyor maalesef öyle oluncaBana da artışlarınız kötü görünmedi inşallah geç döllenmedir. Keseyi görmüştünüz değil mi?
Betayla ilerdiniz demek. İnşaallah korktuğunuz gibi olmaz güzel haberlerle dönersinizHayir ultrasona gitmedm hic daha cok kucuk die
Umarim yolundadirYa bazi drlar hemen en kotusunu soyluyo nedense. Bence bi artis var sonucta ultrasona girip gormeden bilemezsiniz. Stres yapmamaya calisin belkide her sey yolundadir..
InsallahBetayla ilerdiniz demek. İnşaallah korktuğunuz gibi olmaz güzel haberlerle dönersiniz
Ben 16 temmuzda 2.dozu oldum, 29 temmuzda ya da 2 agostosta adet oldum sonra hamile kaldim. Geçen sene ekimden beri korunmuyorduk.Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Su icecekmisiz 2 bucuk ltre sanki biz sungerizKızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Benim doktor çay icebilirsin dediKızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Tam 48 saatte bir ve aynı yerde mi yaptırıyorsunuz?4+6 149
5+1 270
5+3 416
Evet sabah 10 da ayni lab da kan verdim 3 kez 2 gunde birTam 48 saatte bir ve aynı yerde mi yaptırıyorsunuz?
Herkes kendi doktorunu dinlesin elbette ama günde 200 mg kafein sınır, tamamen kısıtlamaya gerek yok ki. Günde 1 fincan Türk kahvesi, 2-3 fincan açık çay bu kafeine anca denk geliyor mesela 1 Fincan Türk kahvesi 60 mg kafein içeriyor. Kafein değil de polifenol içeriği yani emilimi etkileyici etkisi sebebiyle de besinlerden alacağımız mineralleri etkilemesin diye de önermiyor doktorlar ama bunda da yemekten 2 saat sonra içmek yeterli. Benim doktorum sadece adaçayı içme dedi onun dışında tüm bitki çayları dahi serbest. Canım istemediği için içmiyorum ama açık çay ve Türk kahvesini kontrollü şekilde midem iyiyse içiyorum.Kızlar çay içmiyeceğiz kahve içmeyeceğiz bitki çaylarını da içmeyin diyorlar. Biri bana ne içeceğimi yazsın
Gruptaki çoğu hamişte kanama tarzı akıntılar oluyor maalesef. Bende nerdeyse her gün açık pembe,kahverengi akıntı görüyorum. Bildiğim kadarıyla pembe ve kahverengi renkteki akıntılar normal karşılanıyor ama kırmızı akıntınız olursa bir dr görünün. Allah şifa versin
Geçen perşembe yaşadım ara ara çok az oluyor ama genelde olmaz oldu canım içerde kanama alanı varmış benim yarın randevum var inşallah bebeğim iyidir
aynısını yaşadım benim doktor enfeksiyon dedi serum falan verdi 4 gün günde 2000 ml bol su iç dedi. progestanlar verdi iğneler verdi geçti şükür
Sizinkiler bitmiştir umarım artıkCanım şöyle söyleyebilirim ki grupta ki herkes yerleşme zamanı hariç genellikle hep bu tarihlerde bu tarz kanamalar yaşadı bende dahil ki benim ki öyle 1-2 günde geçmedi iğneler haplar hak getire 8.haftamdayım 2 gündür hiç gelmiyor 4 haftalıkken başladı benimki de. Yine de doktoruna sormanı öneririm her türlü kanamayı düşük tehlikesi olarak görüyorlar ama tabi her kanama düşük tehlikesi değildir. Önlem amaçlı ilgileniyorlar. İlaç veriliyor embriyo sağlıklı ise bir şekilde tutunuyor. Rahmin büyük değişim içinde şu an büyüyor büyürkende böyle kanamalar olabiliyormuş. Umarım kısa sürer
Her zaman ikiye katlamasını beklemiyorlar %60 artış da yeterli hesap yapamadım şimdi ama. Dış gebelik böyle olmuyor diye biliyorum aniden artan anlamsız değerlerle belli olduğunu biliyorum. İnşallah sağlıkla büyüyordur bebeğiniz.Evet sabah 10 da ayni lab da kan verdim 3 kez 2 gunde bir
146 artmis. 162 artsa yuzde 60 olurduHer zaman ikiye katlamasını beklemiyorlar %60 artış da yeterli hesap yapamadım şimdi ama. Dış gebelik böyle olmuyor diye biliyorum aniden artan anlamsız değerlerle belli olduğunu biliyorum. İnşallah sağlıkla büyüyordur bebeğiniz.
Evet bende böyle düşünüyorum aslında 200 mg olayını okumuştum.ama herşeye çok dikkat eden anneleri görünce acaba ben dikkat etmiyormuyum diye endişeleniyorumHerkes kendi doktorunu dinlesin elbette ama günde 200 mg kafein sınır, tamamen kısıtlamaya gerek yok ki. Günde 1 fincan Türk kahvesi, 2-3 fincan açık çay bu kafeine anca denk geliyor mesela 1 Fincan Türk kahvesi 60 mg kafein içeriyor. Kafein değil de polifenol içeriği yani emilimi etkileyici etkisi sebebiyle de besinlerden alacağımız mineralleri etkilemesin diye de önermiyor doktorlar ama bunda da yemekten 2 saat sonra içmek yeterli. Benim doktorum sadece adaçayı içme dedi onun dışında tüm bitki çayları dahi serbest. Canım istemediği için içmiyorum ama açık çay ve Türk kahvesini kontrollü şekilde midem iyiyse içiyorum.
birde şeyi sorucam doktor kontrollerinde yarım gün idari izinli sayılıyormuyuz ,yani yoksa yöneticine belirtip 1-2 saat gidip gelıyormuyuz? yanı bununla ılgılı şef denen bayan arkdş bıraz surat yaptıda kaş saat sürer vs..tripler anlam veremedim yasal hakkımız değil mi?kamu personeli hamişlerimiz için.
Hic hic hic olumsuz bi durum yok. Kan vermesem ilk gebeligimden bi farki yok derim yani. Anlam verenedm insallah guzel seyler olurOktivus
Canım geçmiş olsun umarım dış gebelik değildir. Bana sorarsan beta artışı dış gebelik değil gibi sanki. Daha önce geçirdim ben, böyle düzenli artışlar olmuyor, bir nevi dalgalanıyor diyeyim. Ayrıca başka sıkıntılar da oluyor, kahverengi akıntı, bıçak saplanması gibi ağrılar(baya şiddetli sancı gibi oluyor yani). Sen uzanıp dinlenmeye bak, ani hareketler yapma, yanında biri bulunsun mutlaka her ihtimale karşı. İyi haberler alırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?