2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Çok zor canım ya bakalım ben de ne zaman başlayacak merak ediyorum. Miden sabahları sadece kazınıyor gibi şuanlık :) 6+0 ım şuan

Benimde başldı cnm nası bulanıyo hemen bişey atmazsam ağzıma. acıkıyorum hemen gurul gurul yanıyo içim. inş böyle gitsin kusmayalımda

Çok zor canım ya bakalım ben de ne zaman başlayacak merak ediyorum. Miden sabahları sadece kazınıyor gibi şuanlık :) 6+0 ım şuan
İnşallah bulantısız hamilelik yaşayan şanslı hamişlerden olursun canım :) ben de 6 da başlamayınca hadi inşallah olmayacak bulantı galiba dedim 7de başladı birden senin öyle olmaz umarım,benim arkadaşım da hamile 17 haftalık bir kere bile mide bulantısı olmadı çok şanslı maşallah

İnşallahhhhh ne kadar şanslıymış evet

@Fatoş3458 benide ekleyebilir misin. 6+5 kalp atışını bugün duydum. Doğum tarihi 23.05.2022

Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Son adet tarihim 28 temmuz ilk dozu 11 ağustosta olmuştum ve 2. Dozu olduğumda 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum. Çok şükür şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım herşey yolunda gidiyor aşının etkisi vardır yoktur bilemiyorum ama aşıdan sonra hamile kalanlar baya çoklar hemde genelde uzun süre gebelik elde edemeyenler kalmış

Canim benide ekleyebilirsin

28 yasindayim
1. Mucizem
Ilk muayenem 7+0 da yapildi sukurler olsun kalp atisi duyuldu kese icin gitmemistik.
Yaaa canımm nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum sanki senii çook sevindim gözünaydın sağlıkla kavuşun inşallah

Bir şey sormak istiyorum hamilelikte prolaktin değerinize baktırdınız mı?
Daha öncesinde sık sık prolaktin sorunu yaşamış biri olarak söyleyeyim gebe kalmadan önce prolaktinin düşüğü makbul gebe kaldıktan sonra istediği kadar artabilirmiş gebelikte zaten artarmış sorun değilmiş

Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Regliyken aşı oldum, o ay hamile kaldım. 6 aydır deniyorduk. Ben aşının gebeliğe olumlu olumsuz etkisinin olmadığını düşüklerinde hamiş haberlerininde tesadüf olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…