İnşallah bulantısız hamilelik yaşayan şanslı hamişlerden olursun canım :) ben de 6 da başlamayınca hadi inşallah olmayacak bulantı galiba dedim 7de başladı birden senin öyle olmaz umarım,benim arkadaşım da hamile 17 haftalık bir kere bile mide bulantısı olmadı çok şanslı maşallah
İnşallah bulantısız hamilelik yaşayan şanslı hamişlerden olursun canım :) ben de 6 da başlamayınca hadi inşallah olmayacak bulantı galiba dedim 7de başladı birden senin öyle olmaz umarım,benim arkadaşım da hamile 17 haftalık bir kere bile mide bulantısı olmadı çok şanslı maşallah
Son adet tarihim 28 temmuz ilk dozu 11 ağustosta olmuştum ve 2. Dozu olduğumda 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum. Çok şükür şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım herşey yolunda gidiyor aşının etkisi vardır yoktur bilemiyorum ama aşıdan sonra hamile kalanlar baya çoklar hemde genelde uzun süre gebelik elde edemeyenler kalmış
Daha öncesinde sık sık prolaktin sorunu yaşamış biri olarak söyleyeyim gebe kalmadan önce prolaktinin düşüğü makbul gebe kaldıktan sonra istediği kadar artabilirmiş gebelikte zaten artarmış sorun değilmiş
Regliyken aşı oldum, o ay hamile kaldım. 6 aydır deniyorduk. Ben aşının gebeliğe olumlu olumsuz etkisinin olmadığını düşüklerinde hamiş haberlerininde tesadüf olduğunu düşünüyorum