Çok zor canım yabakalım ben de ne zaman başlayacak merak ediyorum. Miden sabahları sadece kazınıyor gibi şuanlık :) 6+0 ım şuan
6 da bulantılar başladı 8ile kusmalar başladı ben deKaçıncı hafta da kusmaya başladınız arkadaşlar
İnşallah bulantısız hamilelik yaşayan şanslı hamişlerden olursun canım :) ben de 6 da başlamayınca hadi inşallah olmayacak bulantı galiba dedim 7de başladı birdenÇok zor canım yabakalım ben de ne zaman başlayacak merak ediyorum. Miden sabahları sadece kazınıyor gibi şuanlık :) 6+0 ım şuan
Aynıyız şuanlık canım aminnn inşallahBenimde başldı cnm nası bulanıyo hemen bişey atmazsam ağzıma. acıkıyorum hemen gurul gurul yanıyo içim. inş böyle gitsin kusmayalımda
İnşallahhhhhİnşallah bulantısız hamilelik yaşayan şanslı hamişlerden olursun canım :) ben de 6 da başlamayınca hadi inşallah olmayacak bulantı galiba dedim 7de başladı birdensenin öyle olmaz umarım,benim arkadaşım da hamile 17 haftalık bir kere bile mide bulantısı olmadı çok şanslı maşallah
Hayırlı olsun, vajinaya mı duyuldu karından mı?@Fatoş3458 benide ekleyebilir misin. 6+5 kalp atışını bugün duydum. Doğum tarihi 23.05.2022
Karından duyuldu teşekkür ederim.Darısı başınıza.Hayırlı olsun, vajinaya mı duyuldu karından mı?
Son adet tarihim 28 temmuz ilk dozu 11 ağustosta olmuştum ve 2. Dozu olduğumda 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum. Çok şükür şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım herşey yolunda gidiyor aşının etkisi vardır yoktur bilemiyorum ama aşıdan sonra hamile kalanlar baya çoklar hemde genelde uzun süre gebelik elde edemeyenler kalmışAşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Yaaa canımm nisan ayında aşılama yaptıranlar topiğinden hatırlıyorum sanki senii çook sevindim gözünaydın sağlıkla kavuşun inşallahCanim benide ekleyebilirsin
28 yasindayim
1. Mucizem
Ilk muayenem 7+0 da yapildi sukurler olsun kalp atisi duyuldukese icin gitmemistik.
Yaşınız. Kaçıncı gebelik. (Ve isterseniz şehir.) Tablo bilgileri bu şekilde.@Fatoş3458 benide ekleyebilir misin. 6+5 kalp atışını bugün duydum. Doğum tarihi 23.05.2022
35 1. Gebelik trabzonYaşınız. Kaçıncı gebelik. (Ve isterseniz şehir.) Tablo bilgileri bu şekilde.
Beni de ekler misinizHadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Evet canm verdim. 149 270 416 2 gunde bi sonucCanım sen tekrar kan verdinmi 3. Ye ben kaçırdım mı göremedim durum nedir
Kocalarımızla gidince de aynı şekilde park edebiliyor muyuzTabiiii ki ben ediyorm valla döne döne yer mi arayacağız iki canlıyız biz
Daha öncesinde sık sık prolaktin sorunu yaşamış biri olarak söyleyeyim gebe kalmadan önce prolaktinin düşüğü makbul gebe kaldıktan sonra istediği kadar artabilirmiş gebelikte zaten artarmış sorun değilmişBir şey sormak istiyorum hamilelikte prolaktin değerinize baktırdınız mı?
BilgilerBeni de ekler misiniz
Regliyken aşı oldum, o ay hamile kaldım. 6 aydır deniyorduk. Ben aşının gebeliğe olumlu olumsuz etkisinin olmadığını düşüklerinde hamiş haberlerininde tesadüf olduğunu düşünüyorumAşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?