2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
evet 6. aydan sonra yaptırıp da kaybettiğim kendi hastalarımdan en az 4-5 tane var dedi. Kararı size bırakıyorum dedi bende acıkcası asıya güvenemediğim için siz oldunuz mu diye sordum olmadım olmayı da dşünmüyorum dedi. Doktor devlet hastanesinden kendi kliniğini açıp çıkmış ödüllü bi doktor inanın devlet hastanesinden cok hasta sırası var. ona güveniyorum bende sizinle paylaşmak istedim yorumunu. devlet hastanesinde calısan doktorlar bunu açıkça söyleyemiyorlar zaten aşıya güvenmeseler de olun diyorlar.

Yaşınız. Kaçıncı gebelik. (Ve isterseniz şehir.) Tablo bilgileri bu şekilde.
35 1. Gebelik
bende gebelikten önce sorun yaşıyordun prolaktinle o yüzden tedirgin oldum 187 çıkınca. Teşekkür ederim.

Saçını boyatan varmı? Bakımsızlığa gelemiyorum ve kötü hissediyorum. Diplerimi boyatmam laxım.

Merhaba benim beta değerim
1. Gün 113
2. Gün 266
3. Gün 500 çıktı normalde haziran annelerindeyim benim gibi artışı düşük olan biri daha var mı diye mayıs annelerine bakarken sizi gördüm.Bu artış
Düşüklüğü ile ilgili doktor bişey dedi mi size acaba?

Ama şimdi farkettim ki son yazdığım kişinin kese gelişimi durmuş kızlar sizce 2 günde 266dan 500e çıkması az değil mi? Beni endişelendirdi bu durum

Bisuru doktora sordum, lazerin bebege bir sakincasi yok ama hormonlardan dolayi etki gormezsiniz, killar azalsin diye beklerken daha cok cikar paraniz emeginiz bosa gider diyorlar O yuzden yapmamaliymişiz Ama ben yuz icin gitmeye devam ediyorum
hmm cok zorda kalırsak kullanıcaz o zaman 3 ayın dolmasını bekliyim de bari ondan sonra yüz kol yaparım

Aşıdan kaybettiğine nasıl bu kadar emin peki :) aşı karşıtı doktorlar maalesef böyle böyle çok insanın günahına giriyorlar. Ödüllü doktorunuzun adı nedir acaba merak ettim ödülünü, 4-5 hastasını aşıdan kaybettiğine dair bilimsel bir kanıtı var mı? Benim kardeşim ve eşimin kardeşi doktor ve etrafımızda çok fazla doktor arkadaşımız ve doktor büyüklerimiz var bu tarz doktorlar hakkında söylenecek çok şey var. Benim üst komşum 6 aylık gebeyken covid oldu ve önce entübe sonra vefat... Aşısızdı...

Aşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
5 haftalıkken bilmeden 1. Dozu yaptırdım. 2. Doz yaptırmayı düşünmüyorum. Doğumdan sonra yaptırırım sanırım. Ah çok kararsızım

benim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan
Ben bilmeden olduğumda doktorum embriyo aşamasında birşey olmaz. Hamilelikte de vurulun vurulmayın size kalmış ama gebelikte aşı olup olumsuz durum yaşayaşan hastama şahit olmadım hiç dedi. Astım hastasıyım çok korkuyorum. Olmak istemiyorum ama sürekli hastaneye git gel yapıyoruz bulaş riski yüksek

Kimlerin kimin günahına girdiğini bilmiyoruz malesef.. keşke net konusabilsek. ben kendi doktorumun söylediklerini paylaştım. benim denk geldiğim doktorlar da olmayın diyor. sağlık ocağında bi doktor var bi tek o olun tabiki falan dedi onun dışında duyumlarım hep negatif. aşıdan kaynaklı kayıplarımızdan bahsedilmiyor bahsedilmesi yasak zaten. ama sizin cevrenizdeki doktorlar da olun diyorsa onlara da bir şey diyemeyiz. ben kendi duyumumu paylaştım. aşı hep iyi mükemmel gösteriliyor ama çalışmaları bile tamamlanmamış aşılara ne derece güvenebiliriz hamile halimizle. Herkesin kendi bedeni kendi kararı. aşıdan sonra hamile kalanları duymak da çok hoşuma gidiyor açıkçası inşallah doğru olan budur. çünkü biliyorum ki toplumsal dayatmalar sonucunda mecbur kalıp bu aşıyı olmak zorunda kalacağız. İnşallah o zamana kadar aşıyla ilgili pek cok calısma yapılır da vücudumuza giren şeyden gönül rahatlığıyla emin olabiliriz. ben şu an hastalık mı daha kötü aşı mı emin olamıyorum.

Canım benim artışım düşük olmuştu önce sonra coştu
6 Eylül 145
10 Eylül 462
14 Eylül 3800
İçini ferah tut bence bazen tam 2 katına çıkmayabilir

Doktorunuzun adı neydi peki

ya bende 3 günlük hamileyken delta geçirdim ve hamile oldugumu bilmeden covid ilaçlarını içtim antiviral ilaçlar bir de. çok şükür bebeğim şu an iyi :) neye inanıyorsak onu uygulamakta fayda var ne olup ne olmayacağını Allah bilir o istemezse hiçbir şey olmaz inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…