- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
evet 6. aydan sonra yaptırıp da kaybettiğim kendi hastalarımdan en az 4-5 tane var dedi. Kararı size bırakıyorum dedi bende acıkcası asıya güvenemediğim için siz oldunuz mu diye sordum olmadım olmayı da dşünmüyorum dedi. Doktor devlet hastanesinden kendi kliniğini açıp çıkmış ödüllü bi doktor inanın devlet hastanesinden cok hasta sırası var. ona güveniyorum bende sizinle paylaşmak istedim yorumunu. devlet hastanesinde calısan doktorlar bunu açıkça söyleyemiyorlar zaten aşıya güvenmeseler de olun diyorlar.Çok ilginç asi olduğu için düşük mü olmuş? Ya şuanda aşılı ya da aşısız birçok kişinin bundan 2 sene öncesine kadar olduğu gibi ilk 3 ay düşük riski var. Kimisini doktor acikca diyor, kimisi haberi olmadan bu durumu yaşıyor. Aşıdan öncede allah vermesin anne karnında ölen çok bebek oldu. Doktor ilk defa mi karşılaştı. Cok şaşkınım.
35 1. GebelikYaşınız. Kaçıncı gebelik. (Ve isterseniz şehir.) Tablo bilgileri bu şekilde.
bende gebelikten önce sorun yaşıyordun prolaktinle o yüzden tedirgin oldum 187 çıkınca. Teşekkür ederim.Daha öncesinde sık sık prolaktin sorunu yaşamış biri olarak söyleyeyim gebe kalmadan önce prolaktinin düşüğü makbul gebe kaldıktan sonra istediği kadar artabilirmiş gebelikte zaten artarmış sorun değilmiş
3. aydan sonra serbest diye bi sey duydum ama. doğal boya ya da kına daha iyi olur belkiSaçını boyatan varmı? Bakımsızlığa gelemiyorum ve kötü hissediyorum. Diplerimi boyatmam laxım.
Merhaba benim beta değerimKızlar ben de güzel haberlerle geldim kese göründü çok şükürkese 3.8 mm..Haftaya cuma da kese dolu mu onu göreceğiz...kese her gün 1.5 mm büyürmus...3 gün önce HCG değerim 580 di...Kiyaslamaniza yardımcı olmak adına detaylı yazdım...
hmm cok zorda kalırsak kullanıcaz o zaman 3 ayın dolmasını bekliyim de bari ondan sonra yüz kol yaparımBisuru doktora sordum, lazerin bebege bir sakincasi yok ama hormonlardan dolayi etki gormezsiniz, killar azalsin diye beklerken daha cok cikar paraniz emeginiz bosa gider diyorlar O yuzden yapmamaliymişiz Ama ben yuz icin gitmeye devam ediyorum
Aşıdan kaybettiğine nasıl bu kadar emin peki :) aşı karşıtı doktorlar maalesef böyle böyle çok insanın günahına giriyorlar. Ödüllü doktorunuzun adı nedir acaba merak ettim ödülünü, 4-5 hastasını aşıdan kaybettiğine dair bilimsel bir kanıtı var mı? Benim kardeşim ve eşimin kardeşi doktor ve etrafımızda çok fazla doktor arkadaşımız ve doktor büyüklerimiz var bu tarz doktorlar hakkında söylenecek çok şey var. Benim üst komşum 6 aylık gebeyken covid oldu ve önce entübe sonra vefat... Aşısızdı...evet 6. aydan sonra yaptırıp da kaybettiğim kendi hastalarımdan en az 4-5 tane var dedi. Kararı size bırakıyorum dedi bende acıkcası asıya güvenemediğim için siz oldunuz mu diye sordum olmadım olmayı da dşünmüyorum dedi. Doktor devlet hastanesinden kendi kliniğini açıp çıkmış ödüllü bi doktor inanın devlet hastanesinden cok hasta sırası var. ona güveniyorum bende sizinle paylaşmak istedim yorumunu. devlet hastanesinde calısan doktorlar bunu açıkça söyleyemiyorlar zaten aşıya güvenmeseler de olun diyorlar.
5 haftalıkken bilmeden 1. Dozu yaptırdım. 2. Doz yaptırmayı düşünmüyorum. Doğumdan sonra yaptırırım sanırım. Ah çok kararsızımAşının gebeliğe etkisini duydunuz mu ? Bir çok kişi aşıdan sonra hamile kalmış… ben de yaptıracağım 4. Ay da
Ben bilmeden olduğumda doktorum embriyo aşamasında birşey olmaz. Hamilelikte de vurulun vurulmayın size kalmış ama gebelikte aşı olup olumsuz durum yaşayaşan hastama şahit olmadım hiç dedi. Astım hastasıyım çok korkuyorum. Olmak istemiyorum ama sürekli hastaneye git gel yapıyoruz bulaş riski yüksekbenim doktorum 6 aya kadar yaptırmanızı önermiyorum dedi. hiç yaptırmasak? dedim. daha iyi olur cok düşükle sonuclanan oldu dedi ben iyice o fikri sildim kafadan
Ben de öğretmenim 24.haftadan sonra idari izin diye biliyordum kaldırıldığını burda duydum doğru mu acabaAy su an cok sasirdim ,ben öğretmenim.Herkes sürünerek çalışıyor, insallah öyledir
Güzel haberlerini bekliyorumÇok teşekkür ederimBunları duyunca ümitleniyorum bir sonraki için. 2 ekimde gideceği m doktora.umarım güzel haber veririm hepinize vajinusmusu yeni yendiğim için vajina muayene, kürtaj ayrı bir korkutuyor beni
Engelliliğin tanımında hamilelik yok ki. Ceza yazılıyor mu bilmiyorum ama dikkat edin bence, hamileliği sebep olarak sayacaklarını sanmamTabiiii ki ben ediyorm valla döne döne yer mi arayacağız iki canlıyız biz
Kimlerin kimin günahına girdiğini bilmiyoruz malesef.. keşke net konusabilsek. ben kendi doktorumun söylediklerini paylaştım. benim denk geldiğim doktorlar da olmayın diyor. sağlık ocağında bi doktor var bi tek o olun tabiki falan dedi onun dışında duyumlarım hep negatif. aşıdan kaynaklı kayıplarımızdan bahsedilmiyor bahsedilmesi yasak zaten. ama sizin cevrenizdeki doktorlar da olun diyorsa onlara da bir şey diyemeyiz. ben kendi duyumumu paylaştım. aşı hep iyi mükemmel gösteriliyor ama çalışmaları bile tamamlanmamış aşılara ne derece güvenebiliriz hamile halimizle. Herkesin kendi bedeni kendi kararı. aşıdan sonra hamile kalanları duymak da çok hoşuma gidiyor açıkçası inşallah doğru olan budur. çünkü biliyorum ki toplumsal dayatmalar sonucunda mecbur kalıp bu aşıyı olmak zorunda kalacağız. İnşallah o zamana kadar aşıyla ilgili pek cok calısma yapılır da vücudumuza giren şeyden gönül rahatlığıyla emin olabiliriz. ben şu an hastalık mı daha kötü aşı mı emin olamıyorum.Aşıdan kaybettiğine nasıl bu kadar emin peki :) aşı karşıtı doktorlar maalesef böyle böyle çok insanın günahına giriyorlar. Ödüllü doktorunuzun adı nedir acaba merak ettim ödülünü, 4-5 hastasını aşıdan kaybettiğine dair bilimsel bir kanıtı var mı? Benim kardeşim ve eşimin kardeşi doktor ve etrafımızda çok fazla doktor arkadaşımız ve doktor büyüklerimiz var bu tarz doktorlar hakkında söylenecek çok şey var. Benim üst komşum 6 aylık gebeyken covid oldu ve önce entübe sonra vefat... Aşısızdı...
Canım benim artışım düşük olmuştu önce sonra coştuMerhaba benim beta değerim
1. Gün 113
2. Gün 266
3. Gün 500 çıktı normalde haziran annelerindeyim benim gibi artışı düşük olan biri daha var mı diye mayıs annelerine bakarken sizi gördüm.Bu artış
Düşüklüğü ile ilgili doktor bişey dedi mi size acaba?
Doktorunuzun adı neydi pekiKimlerin kimin günahına girdiğini bilmiyoruz malesef.. keşke net konusabilsek. ben kendi doktorumun söylediklerini paylaştım. benim denk geldiğim doktorlar da olmayın diyor. sağlık ocağında bi doktor var bi tek o olun tabiki falan dedi onun dışında duyumlarım hep negatif. aşıdan kaynaklı kayıplarımızdan bahsedilmiyor bahsedilmesi yasak zaten. ama sizin cevrenizdeki doktorlar da olun diyorsa onlara da bir şey diyemeyiz. ben kendi duyumumu paylaştım. aşı hep iyi mükemmel gösteriliyor ama çalışmaları bile tamamlanmamış aşılara ne derece güvenebiliriz hamile halimizle. Herkesin kendi bedeni kendi kararı. aşıdan sonra hamile kalanları duymak da çok hoşuma gidiyor açıkçası inşallah doğru olan budur. çünkü biliyorum ki toplumsal dayatmalar sonucunda mecbur kalıp bu aşıyı olmak zorunda kalacağız. İnşallah o zamana kadar aşıyla ilgili pek cok calısma yapılır da vücudumuza giren şeyden gönül rahatlığıyla emin olabiliriz. ben şu an hastalık mı daha kötü aşı mı emin olamıyorum.
Ah çok teşekkürler, çok endişeliydimCanım benim artışım düşük olmuştu önce sonra coştu
6 Eylül 145
10 Eylül 462
14 Eylül 3800
İçini ferah tut bence bazen tam 2 katına çıkmayabilir
Çok teşekkür ederim canım, öğlen olmak bilmedi saat. İnşallah güzel haberlerle gelirimGüzel haberlerini bekliyorum
ya bende 3 günlük hamileyken delta geçirdim ve hamile oldugumu bilmeden covid ilaçlarını içtim antiviral ilaçlar bir de. çok şükür bebeğim şu an iyi :) neye inanıyorsak onu uygulamakta fayda var ne olup ne olmayacağını Allah bilir o istemezse hiçbir şey olmaz inşallahhBen bilmeden olduğumda doktorum embriyo aşamasında birşey olmaz. Hamilelikte de vurulun vurulmayın size kalmış ama gebelikte aşı olup olumsuz durum yaşayaşan hastama şahit olmadım hiç dedi. Astım hastasıyım çok korkuyorum. Olmak istemiyorum ama sürekli hastaneye git gel yapıyoruz bulaş riski yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?