2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba güzel anne adayları
Bende mayıs ayı annelerinden olacağım Allah nasip ederse
12 mayıs dogum görünüyor.
Şuan 9.haftamım içindeyim.
Ben yemek yemek istemiyorum.Midem cok bulanıyor. İnşallah en kısa zamanda gecer yemek yemedigim zamanlar bebisim icin cok endiseleniyorum.

Prilamin bana da hic bir faydasi yok doktor zofer onerdi ilk hamileligimde de bunun turevini kullanmistim. Evet cok etki ediyor ilac ama devlet karsilamiyor 1 kutuda 10 tane var 5 gunde bitiyor 145 tl

Banada prilam fayda etmemisti
Zofer yazdı Dr 4gundur kullaniyorum çok şükür daha iyiyim ben gunde 1tane içiyorum 10 tane var 91tl aldim
Ya bu böyle etki eden bi ilaçsa alayım bende doktora gidip gerçekten hayatım zehir oldu böyle de

Hayırlı olsun bebeğiniz inşallah
Mide bulantısı hepimizin belalısı

Benimde mide bulantısından hayatım zehir ama buna da şükür diyorum bebeğim sağlıklı olsun da 12.haftada geçer diye umuyorum prilam ben de hiç etki etmedi bir de aşırı uyku yaptı bende çok içmedim bıraktım bana da Zafer verdi doktorum ama küçük bir ildeyim onu da bulamadım sanki miğdeme bir yumru oturmuş gibi kurmuyorum ama bir koku duysam yemek görsem hemen kuracakmışım gibi bir garip hissediyorum

Merhaba anne adayı güzel hanımlar,
Bende dördüncü hamileliğimi yaşıyorum,
Birinci gebelik ikiz beşinci ay sonu erken doğumla iki erkek bebek kaybettim,ikinci gebeliğim altıncı haftada gelişmesi durdu,üçüncü gebeliğim güzeller güzeli kız bebeğimi sağlıkla dünyaya getirdim şuan iki yaşında çok şükür. Ve şuan 7+1 hamileyim iki günde bir enox iğne,hergun coraspin,progestan ve vitamin olarak mom vital kullanıyorum bütün gün mide bulantısı baş dönmesi ve mide yanması yasiyorim nerdeyse gebeliğm başladığından beri iştahım çok açık ve üç dört kilo aldım midem yanmasına rağmen sürekli yiyorum ve yine açım gibi gece gündüz yanıyor,doktora cumartesi gittiğimde en son progestanj kutu bitince birakabilrisin dedi ama ben bırakmak istiyorum artık.hele vitamin ilacım midem bulandırıyor nerdeyse hamileliğin başından beri kullanıyorum ve resmen hergun yaşam kalitem düştü zevk almiyorum hayattan. Birde adet sanciis oluyor arada bu normal mi bilmiyorum doktor 28 Mayıs doğum dedi umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bu etkilerin hepsini bana Coraspirin yapıyor maalesef sizi de ondan oluyor olmasın. Yan etkilerine bakın göreceksiniz zaten bunlar yazıyor.

Bu etkilerin hepsini bana Coraspirin yapıyor maalesef sizi de ondan oluyor olmasın. Yan etkilerine bakın göreceksiniz zaten bunlar yazıyor.
Ayy gerçekten mi bende suçu progestan ya da midemi bulandıran o vitaminde olduğunu düşünüyordum özellikle mide yanması demekki bunu hamileliğin sonuna kadar cekicem sizin kaç haftalık başka ilaçlar kullanıyor musunuz

İnşallah 12.haftada hepimizin mide sorunları son bulur
Bende artık dayanamıyorum bugün özellikle reflüye çevirdi galiba. Midem asitlenip ağzıma kadar acı su geliyor herkes zofer den memnun olduğunu söylüyor yarın doktora gidip yazmasını istiycem biraz pahalı bi ilaçmış arkadaşlar dedi ama önemli değil artık ağlıyorum acıdan

Topik birkaç gündür sessiz herkes midesinin derdine düştü galiba o aşermeler canı birşeyler çekmeler bitti günü kurtarıyorsss ben de kusarken oturarak kusmanın daha kolay olduğunu anladım ayakta kusmak hem çok zor oluyor hem de insanın karnını çok kasıyor

Bugün sabah kontrolüm vardi. Kalbi durmuş, esk usg ye göre 9 hafta 4 gun olmalıymış ama 7 hafta 4 de kalmis yani benim en son gittikten sonra 1 hafta yaşamış ne diyebilirim bilmiyorum. Cok ağladım.
Yaa çok geçmiş olsun, Allah yerini tez zamanda doldursun

Bugün sabah kontrolüm vardi. Kalbi durmuş, esk usg ye göre 9 hafta 4 gun olmalıymış ama 7 hafta 4 de kalmis yani benim en son gittikten sonra 1 hafta yaşamış ne diyebilirim bilmiyorum. Cok ağladım.
ya çok üzüldm içim cız dedi resmen. Allah sabır versin. umarım tez zamanda yeni gebeliğiniz olur varmıydı belirtiniz.

Yaa çok geçmiş olsun, Allah yerini tez zamanda doldursun
ya çok üzüldm içim cız dedi resmen. Allah sabır versin. umarım tez zamanda yeni gebeliğiniz olur varmıydı belirtiniz.
Sağ olun. 2 haftadır leke gelmiyordu. Hiç-bir belirti yoktu. Insallah hepiniz saglikla kucağınıza alirsiniz. Gefcleten Gerçketen yazan arkadaşlar oldu kalbi durdu vs diye insan üzülme diyor. Ama icinin yanmasını hissedemiyormuş. Allahim kimseye vermesin. Hepiniz sağlıkla.alin insallah kucağınıza bizim ki buraya kadarmış.

Şu an çok üzüldüm .. her şey yolundaydı diye hatırlıyorum seni.. allah en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla tekrar nasip etsin canım.

Bu hastalıkla ilgili degil aslinda yas ilerledikçe yumurta kalitesinin bozuk olması ile ilgili bir durum.Genede rabbim ne derse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…